QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 03, 11:11)
Prasme likti drauge visada yra. Tik mirtiniems priesams nereiktu likti drauge. Bet kaip pamirsti? Ar tik nereiktu nustoti skaityti siuos puslapius?
Pastebejau keista tendencija. Angliakalbiuose forumuose zmones nekritikuoja vienas kito, nesidrabsto baisiomis pravardemis. Va as aprasiusi savo savijauta buvau isvadinta skuduru, zmones kraupo ir vadino psiche, kad as galiu taip jaustis po neistikimybes. O uzsienio forumuose radau begale baisesniu istoriju ir labai normaliu reakciju I jas. Kazi ar tai musu visuomene tokia dviveide?
Pastebejau keista tendencija. Angliakalbiuose forumuose zmones nekritikuoja vienas kito, nesidrabsto baisiomis pravardemis. Va as aprasiusi savo savijauta buvau isvadinta skuduru, zmones kraupo ir vadino psiche, kad as galiu taip jaustis po neistikimybes. O uzsienio forumuose radau begale baisesniu istoriju ir labai normaliu reakciju I jas. Kazi ar tai musu visuomene tokia dviveide?
Prasmes nera, kai zmones masto taip kaip masto aviete1977. Jei zmogus orientuotas i krizes iveikima, turi poreiki stengtis, o svarbiausia moka atleisti, suvokdamas, kad ir jis ne dievas.
Ir vel isijautimas i aukos vaidmeni - SM, bevardis nikas Moonte mane skriaudzia. Kaip jus gali nuskriausti kazkoks jums net visai nezinomas nikas? Kita vertus, jus izeide epitetai ir jusu protavimas tuo ir baigesi, kas toliau parasyta, protas buksuoja, adaptuoti informacijos negali, vel gi, kad nieko nekeisti, negalvoti tinka pasiteisinimas, kuri itakoja gailestis sau - mane izeide. Na gailekaite save, gailekite. Na ne mazgote, ne skuduras, o mimoza, peteliske, anot jusu tai keicia esme?
Siaip, jei jus atkreipet demesi, zaliom raidem yra prierasas, galejot neskaityti. Antra, visose tautose zmones vienodi, tad nereikia veidmainiauti, visi daug maz kalbam angliskai.
QUOTE(Eva Emilija @ 2014 01 03, 11:59)
Visų pirma reikia atleisti. Ne taip paprastai pasakyti - atleidžiu, o siūlau pasidomėti specialiomis atleidimo metodikomis, tai nėra taip lengva, kaip atrodo, tam reikia ne tik geros širdies - ir stiprios savivertės. O kol neatleisi, tol nepamirši, tol suksi filmus - kas, kaip, kada, kodėl 
Beveik viskam pritariu kas parasyta, tik vienam teiginiui ne, kodel akcentuojama pamirsti. Nieko ir niekada nereikia pamirsti, gyvenimo patirtis tai musu turtas. Tiesiog atleidus, tai tampa neaktualu, tai nebeskaudina. Juk norima uzmirsti, nes skaudina.