As galiu pasiulyti atsisiusti video masazo pamoku su torrentu (yra analogu, bet as naudoju sita programa, ja galima atsisiusti nemokamai puslapyje torrent) Rusiskame torrent puslapyje torrents.ru reikia uzsiregistruoti ir tada galit siustis video medziagos apie vaiku masaza, manksta ir siaip auginima kiek tik sirdis geidzia. tikrai yra visko
daug. as bent jau parsisiunciau gal kokius 8 filmus apie masaza bei kudikiu gimnastika

Lanakemes, kai buvo 3 menesiai. Labai mazei patiko...

mano brolio zmona savo dukryte vedziojo sasazuoti labai padejo po 10 seansu mergaite pasikeite nerealiai tai visoms siulau

pirma karta pas masaziste apsilankem 5 dienu, buvo siek tiek nugulejes galvyte, labiau linko i viena sona, tad nieko nelauke praejom 10 dienu kursa. Vaikuciui tai labai gerai. Ir pati mokinausi, bet vis tiek namie dariau tik minimaliai. Antra karta 10 dienu masazo kursa praejom 6 men, pries pradedant vaikuciui paciam sedeti. Masaziste ateidavo i namus (pirma karta vezem jai idarba). Masazas vaikui tai tik i nauda. Ismokino, kaip mokinti vaika paciam sestis, bandyti stotis ir t.t Vaikas sustipreja. Aisku nepigus malonumas, bet ka darysi.Mes mokejo 40 lt (30+ 10 uz atejima i namus). Zodziu jei tik yra galimybe, butinai siulau apsilankyti pas masaziste

QUOTE(Aukselio mama @ 2009 01 05, 10:01)
Mes masazavome 3 kartus po 10 seansu , ka galiu pasakyt kad pirma masaziste ateidavo i namus visiskai nerimtai atlikdavo savo darba viena diena ateina kita neateina tai del tos priezasties ir susiradau kita kuri labai mum patinka su didele patirtim Vilniuje karoliniskese Aldona tel:868836670 priima poliklinikoj ir pas save namuose kaina 20 lt . Tikrai namau ir patis dar apsilankisim ir kitiems rekomenduoju 

kodel? jinai LAAAABAI grubiai elgesi su mano dukryte. siandien per masaza jinai visa laika praklyke taip kaip apskritai nera klykusi, o masaziste mazdaug sako oi oi kas cia tokio, paklyks ir nustos. bet cia dar nieko. jinai vaika taso kaip malka.

man labai idou kaip jums ji masazus dare? ar neatrode jie per grubus? o gal jinai kai i namus ir uz pinigus tai kitaip daro?

QUOTE(syu @ 2009 01 27, 16:51)

kodel? jinai LAAAABAI grubiai elgesi su mano dukryte. siandien per masaza jinai visa laika praklyke taip kaip apskritai nera klykusi, o masaziste mazdaug sako oi oi kas cia tokio, paklyks ir nustos. bet cia dar nieko. jinai vaika taso kaip malka.

man labai idou kaip jums ji masazus dare? ar neatrode jie per grubus? o gal jinai kai i namus ir uz pinigus tai kitaip daro?

100 proc. sutinku su Jumis. Mes prieš pusantrų metų pas ją buvom. Mano vaikas labai kantrus yra, tai labai neklykdavo pas ją, bet ar tai sutapimas ar ne, bet labai prastai pradėjo miegoti. Naktimis klykdavo. Kai baigėm kursą, tai po truputį ir naktiniai klykimai nurimo. O be to ten ir aplinka labai slogi, man pačiai ten baisiai nejauku.
Nežiūrint į tai masažiukai labai padėjo. Aš pati dar jį porą savaičių masažavau, tai rezultatas akivaizdus buvo.
QUOTE(Vapsvute @ 2009 02 02, 17:18)
100 proc. sutinku su Jumis. Mes prieš pusantrų metų pas ją buvom. Mano vaikas labai kantrus yra, tai labai neklykdavo pas ją, bet ar tai sutapimas ar ne, bet labai prastai pradėjo miegoti. Naktimis klykdavo. Kai baigėm kursą, tai po truputį ir naktiniai klykimai nurimo. O be to ten ir aplinka labai slogi, man pačiai ten baisiai nejauku.
Nežiūrint į tai masažiukai labai padėjo. Aš pati dar jį porą savaičių masažavau, tai rezultatas akivaizdus buvo.
manau kad nesutapimas del blogo miego. maniske tik pora kartu ir tai su pertrauka buvo tai dar nespejo baisiai prisibaimint, bet kai atejo nauja masaziste i namus pirma diena vistiek buvo labai istempus ir bijoje, teko slapstytis masazistei uz manes ir t.t. bet jau nuo antro karto buvo viskas puiku. ir vaikui tikrai jokio streso, labai patinka ir masazas ir manksta.

QUOTE(Diamond @ 2007 11 13, 22:29)
Dekui uz info
, as jau vaikstau pas Liuba. Matyt tikrai l.gera, nes neurologe ja rekomendavo. O su vaikais tai tikrai graziai elgiasi 

o jos i namus nevaziuoja?
O masazuoja tik ant stalo ar ir su kamuoliais dirba?
i poliklinika net nejom, masaziste ateina i namus. net seimos gydytoja sake, jei turit pinigeliu geriau kvieskit i naus masaziste, nes poliklinikos masazai skurdoki..