lankemes masazuose,nes berniukas ilgai nesedejo,tikrai geras dalykas,mums padejo

mes i masazus ir manksteles pradesim vaikscioti nuo kt savaites. ziuresim kaip seksis
. tikiuosi pades bent kiek, nes turim rimtu problemyciu....

lankėm masažus,nes "neturėjo" kojyčių.po masažų labai sustiprėjo.čia ėjom į polikliniką
QUOTE(Grazinatorius @ 2009 05 12, 13:42)
sveika, buciau dekinga jei ir man mesteltum info kurioje skiltyje ieskoti video apie kudikiu manksta. dekui
Labas, as uzsiregistravusi torrents.ru psl. spaudziu treker (virsuje) ir is temu katalogo renkuosi skilti Беременность, роды, материнство. galima ir per bendra paieska ivedus rusiskai "masaz", nepasirinkus konkrecios skilties. Dazniausiai filmuose apie masaza yra ir apie manksta.
QUOTE(spalvota @ 2009 02 05, 18:20)
masažistės ant stalo masažuoja,o kinezeterapeutai ir su kamuoliais dirba

sveikos mamytes,
na mes jau pries pora sav baigem masazu ir manksteliu kursa, ir man bei vaikui visai patiko
. vaikas dar ir dabar sako, ar eisim pas ta teta, kur masazavo?
kita sav eisim pas ortopeda, tikiuosi vel israsys masazu, nes manau, tikrai kazkiek padeda, arba manksteles padejo, nes progresas kazkoks tikrai matyti. jei neisrasys, eisim mokamai, bet tikrai eisim
. o del higienos ir pan, tai masazuotoja visada po musu nusiplaudavo rankas( bet nemanau, kad del to, jog po drazelio vaikiukas dazniausiai budavo tikras murziukas
), o del masazu stalo - tai mes nesdavomes dideli ranksluosti, tad vaikas net nepaliesdavo to stalo pavirsiaus
.
na mes jau pries pora sav baigem masazu ir manksteliu kursa, ir man bei vaikui visai patiko

Vedžiau ir aš savo dvynukus į polikliniką masažuotis, nuėjom dvi dienas ir vienas iš dvynių pasigavo rotavirusą..nzn ar iš poliklinikos, ar iš kur kitur..tai nuo kitos savaitės tęsime po 2,5 mėn..kažin ar bus kokia nauda..
simutea, bus rezultatas tikrai, jeigu tik saziningai masazuoja, be to mes su mazaja irgi lankeme masazus labai padejo ir sutvirtejo panele ir laksto labai gerai
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 06 02, 16:08)
simutea, bus rezultatas tikrai, jeigu tik saziningai masazuoja, be to mes su mazaja irgi lankeme masazus labai padejo ir sutvirtejo panele ir laksto labai gerai
Lb tikiuosi, bet bijau, kad vėl kokia bacilą pasigausim..