Kiek esu girdejus. tai butina pasidaryt tyrima ar organizmas atsparus raudoniukei, jeigu nesi ja persirgus...Tik vat kaip suzinot ar persirgus ar ne, pati neatsimenu, o pas mama klaust nesinori, nes bus iskart "ahaaaaa, tai jau planuojat????"
| QUOTE (Patriuki @ 2004 09 30, 15:05) |
| Kiek esu girdejus. tai butina pasidaryt tyrima ar organizmas atsparus raudoniukei, jeigu nesi ja persirgus...Tik vat kaip suzinot ar persirgus ar ne, pati neatsimenu, o pas mama klaust nesinori, nes bus iskart "ahaaaaa, tai jau planuojat????" |
mamos gali paklaust ir nekaltai - ar sirgau, va cia tas ar anas susirgao - rupinuos, kad neuzsikrest ar panasiai...
O mes jokių tyrimų planuodami nesidarėm
Tiesą sakant, jei privačiai, tai gal ir gali viską išsitirti, nes jie mielai priima - jiems gi uždirbti reikia
, bet valstybinėse poliklinikose daro tyrimus tik kai problemos prasideda - nes pinigėlius taupo
Tiesą sakant, jei privačiai, tai gal ir gali viską išsitirti, nes jie mielai priima - jiems gi uždirbti reikia
As jokiu tyrimu nesidariau, nes neturiu salygu (gyvenu ne Lietuvoj), bet gal reiketu
. Kai po keliu planavimo menesiu niekaip nepastojau,grizau i Lietuva ir nuejau pas ginekologe (nes man dar ir sona skaudejo... 2.5 metus) pasitarti. Paziurejo ant teliko- viskas gerai,folikulai bresta, uzkele ant "samalioto"
- viskas super (dar pridejo,kad jei visos tokios ateitu,tai butu labai gerai...). Praejo dar 3 menesiai- rezultatu jokiu, vel grizau i Lietuva, nuejau pas kita ginekologe ir si pasake,kad pas mane kairej kiausidej baisines saaugos,gal net kiausintakis uzsikises
9Uztai ir sona skauda). Sugeriau vaistus,bet vistiek skauda, reikia proceduru. Vel ruosiuos i Lietuva... Nezinau nuo ko reiks pradet. Turbut eisiu dar kitos ginekologes ieskot
man jookiu tyrimu nedare, tik apziurejo, tepineli paeme ir viskas. sake, kad viskas gerai ir ner ko pergyvent. o mano mama rase kokiomis ligomis sirgau ir kada, tai zinau, kad raudoniuke tikrai sirgau
O aš išsiaiškinau, kad nesirgus esu Raudoniuke. Gal laikas būtų pasiskiepyt? Ar dažnai pasitaiko tokių susirgimų atvejai nėštumo metu?
As tai apsilankiau pas ginekologe pries "planavimus". Dare tepinelio tyr., onkocitologini ( del veziniu susirgimu - jis mokamas (13lt)) ir kraujo tyr.Siaip noreciau ir dantis pasitikrinti ,bet niekaip savo noru pas stomatologa neuzsirasau
.Vitaminai, foline - cia viskas aisku...
O dabar man paaiskinkit kodel reikia vengti vitamino A, ka jis blogo daro?
O dabar man paaiskinkit kodel reikia vengti vitamino A, ka jis blogo daro?
| QUOTE (murzinyte @ 2004 10 20, 18:36) |
| As tai apsilankiau pas ginekologe pries "planavimus". Dare tepinelio tyr., onkocitologini ( del veziniu susirgimu - jis mokamas (13lt)) ir kraujo tyr.Siaip noreciau ir dantis pasitikrinti ,bet niekaip savo noru pas stomatologa neuzsirasau O dabar man paaiskinkit kodel reikia vengti vitamino A, ka jis blogo daro? |
jeigu nestumo pradzioje nescioji gauna per daug vit A, gali buti rizika vakiukui apsigimti
As tai geriu kapsules po 400 I.U. vit.E
O del vitamino A, tai siaubas
Bet kodel tada jo yra kompleksiniuose vitaminuose nesciosioms?
O del vitamino A, tai siaubas
Bet kodel tada jo yra kompleksiniuose vitaminuose nesciosioms?