Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

na as tai tik paprasta tepineli pasidariau ,ultragarsu mane apziurejo, kazkaip pasitikejau gydytoja, man atrodo, kad gera ginekologe pagal isskyras, tepineli nujaustu, kad kazkas ne taip rolleyes.gif na gal as ir optimiste laugh.gif
Atsakyti
Kiek esu girdejus. tai butina pasidaryt tyrima ar organizmas atsparus raudoniukei, jeigu nesi ja persirgus...Tik vat kaip suzinot ar persirgus ar ne, pati neatsimenu, o pas mama klaust nesinori, nes bus iskart "ahaaaaa, tai jau planuojat????" g.gif
Atsakyti
QUOTE (Patriuki @ 2004 09 30, 15:05)
Kiek esu girdejus. tai butina pasidaryt tyrima ar organizmas atsparus raudoniukei, jeigu nesi ja persirgus...Tik vat kaip suzinot ar persirgus ar ne, pati neatsimenu, o pas mama klaust nesinori, nes bus iskart "ahaaaaa, tai jau planuojat????" g.gif

mamos gali paklaust ir nekaltai - ar sirgau, va cia tas ar anas susirgao - rupinuos, kad neuzsikrest ar panasiai... wink.gif
Atsakyti
O mes jokių tyrimų planuodami nesidarėm rolleyes.gif
Tiesą sakant, jei privačiai, tai gal ir gali viską išsitirti, nes jie mielai priima - jiems gi uždirbti reikia wink.gif , bet valstybinėse poliklinikose daro tyrimus tik kai problemos prasideda - nes pinigėlius taupo sad.gif
Atsakyti
As jokiu tyrimu nesidariau, nes neturiu salygu (gyvenu ne Lietuvoj), bet gal reiketu unsure.gif . Kai po keliu planavimo menesiu niekaip nepastojau,grizau i Lietuva ir nuejau pas ginekologe (nes man dar ir sona skaudejo... 2.5 metus) pasitarti. Paziurejo ant teliko- viskas gerai,folikulai bresta, uzkele ant "samalioto" blink.gif - viskas super (dar pridejo,kad jei visos tokios ateitu,tai butu labai gerai...). Praejo dar 3 menesiai- rezultatu jokiu, vel grizau i Lietuva, nuejau pas kita ginekologe ir si pasake,kad pas mane kairej kiausidej baisines saaugos,gal net kiausintakis uzsikises blink.gif 9Uztai ir sona skauda). Sugeriau vaistus,bet vistiek skauda, reikia proceduru. Vel ruosiuos i Lietuva... Nezinau nuo ko reiks pradet. Turbut eisiu dar kitos ginekologes ieskot g.gif
Atsakyti
man jookiu tyrimu nedare, tik apziurejo, tepineli paeme ir viskas. sake, kad viskas gerai ir ner ko pergyvent. o mano mama rase kokiomis ligomis sirgau ir kada, tai zinau, kad raudoniuke tikrai sirgau tongue.gif
Atsakyti
O aš išsiaiškinau, kad nesirgus esu Raudoniuke. Gal laikas būtų pasiskiepyt? Ar dažnai pasitaiko tokių susirgimų atvejai nėštumo metu? g.gif
Atsakyti
As tai apsilankiau pas ginekologe pries "planavimus". Dare tepinelio tyr., onkocitologini ( del veziniu susirgimu - jis mokamas (13lt)) ir kraujo tyr.Siaip noreciau ir dantis pasitikrinti ,bet niekaip savo noru pas stomatologa neuzsirasau ohmy.gif .Vitaminai, foline - cia viskas aisku...
O dabar man paaiskinkit kodel reikia vengti vitamino A, ka jis blogo daro?
Atsakyti
QUOTE (murzinyte @ 2004 10 20, 18:36)
As tai apsilankiau pas ginekologe pries "planavimus". Dare tepinelio tyr., onkocitologini ( del veziniu susirgimu - jis mokamas (13lt)) ir kraujo tyr.Siaip noreciau ir dantis pasitikrinti ,bet niekaip savo noru pas stomatologa neuzsirasau ohmy.gif .Vitaminai, foline - cia viskas aisku...
O dabar man paaiskinkit kodel reikia vengti vitamino A, ka jis blogo daro?

jeigu nestumo pradzioje nescioji gauna per daug vit A, gali buti rizika vakiukui apsigimti sad.gif
Atsakyti
o kiek mg vitamino E per para galima sugerti ruosiantis nestumui? rolleyes.gif
Atsakyti
As tai geriu kapsules po 400 I.U. vit.E

O del vitamino A, tai siaubas ohmy.gif
Bet kodel tada jo yra kompleksiniuose vitaminuose nesciosioms? g.gif
Atsakyti
murzinyte, vit A kelia rizika, kai jo yra PER DAUG, o vit nesciosioms, nesijaudink, jo per daug nebus
Atsakyti