Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta laukti piršlybų ar gyventi 'susimetus'?

QUOTE(Jazza @ 2010 01 07, 14:38)
Nu nors Jūs man kuolą ant galvos tašykit - netikiu aš ta bekrašte begaline meile, jei bijai/nenori visam pasauliui pareikšti - štai ji/jis - mano žmona/vyras.

Ir as netikiu. biggrin.gif
Atsakyti
Agnite, ir as nesutiksiu su tavo mintimis mirksiukas.gif Oi kaip ne visos svaigsta del tos santuokos, nes kaip Artitoli parase, santuoka nera sekmes garantas 4u.gif Brandus santykiai tikrai galimi ir be tos isaukstintosios santuokos hihihi.gif Ir vaikai atsiranda nebutinai tik santuokoje hihihi.gif
Atsakyti
gerai, bet jei ta meile pradzioj atrodziusi begaline praejo, tai ir santuoka neprivers buti kartu. O tuoktis tam kad apsidraust..nzn. Vis norisi tiketi, kad santuokos kazkokia gilesne verte ir prasem dar egzistuoja. Kad kai jauti, jog buten sie santykiai tau yra didele vertybe ir iprasmini ja priesaika pries Dieva ir vienas kita. Nelabai suprantu daznai girdimo posakio, kad atejo metas skirtis arba tuoktis. Ateina laikas atsisedi, pagalvoji ir nusprendi kad viskas lyg ir gerai, bet reikia kazkokio pokycio ?
Atsakyti
Nes atėjo poreikis naujam santykių etapui, arba arba. Ir jei jaučia abu ar bent vienas, kad eina į niekur, vadinasi laikas skirtis. Juk dažnoje poroje būna draugystės iš įpratimo, patogumo, pastovumo, bet tai laikina. Todėl labai kartais sveika susimąstyti apie tai, kas tenkina, o kas ne. Net jei viskas iš pirmo žvilgsnio gerai.
Atsakyti
O aš noriu ištekėti smile.gif Nes noriu vaikų ! Ir sugyventine niekada nebūsiu. Mane toks statusas žemintų.
Laukiu savo žiedelio. Ai...per kalėdas gavau, bet nuo sesers kalėdų senio....
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 01 07, 13:32)
Ačiū už patarimą, bet jis jau gerokai pavėluotas biggrin.gif, nors labai teisingas.

Tai suprantu, kad kaip patarimas jis paveluotas. Ir ne kaip patarimas jis cia idetas, o kaip komentaras i jusu atsakyma del "rimtu santykiu".
Atsakyti
As per Kaledas irgi gavau ziedeli - nuo MB, bet ziedelis buvo kartu su auskarais unsure.gif

Kadangi dabar esam per pora tukstanciu km, 60proc bendravimo sudaro skaipas, ir siandien kazkaip priskaipinau jam, kad hm hm - ziedelis ir auskarai grazus labai, bet, sita pati,...?....Tai MB susivele ir suskaipino kazka, kad 'cia ne siaip ziedelis', kad jis 'reiskia mano meile tau', kad cia 'isipareigojimu ziedas'.... blink.gif

Tai as visiskai pasimeciau. Jeigu ziedas dovanojamas kartu su auskarais ir randamas po Kaldeu egle - tai Kaledu dovana. Kas cia per sapaliojimai apie ypatingumus ir isipareigojimus?...O suzadetuviu ziedas, kiek man zinoma, yra toks, kuri vyriskis istiesia veblendamas 'Ar Tekesi Uz Manes'.Teisingai?...Tai kam tada kliedet apie kazkokius ypatingumus, jeigu...vienzo, pasimeciau totaliai.L.l. tikejaus, kad per sias Kaledas arba naujaka pasipirs, nes snekejom apie tai pries kelis menesius, ir voila...o dabar sekanti karta pasimatysim tik po 2 menesiu...aka, 2 menesius tupesiu ir kankinsiuos speliodama, kaip cia daba bus kitakart.

Visiskas pasimetimas ir liudnuma. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 01 07, 22:13)
O aš noriu ištekėti smile.gif Nes noriu vaikų ! Ir sugyventine niekada nebūsiu. Mane toks statusas žemintų.
Laukiu savo žiedelio. Ai...per kalėdas gavau, bet nuo sesers kalėdų senio....

Na matai , visai sutinku, kad visos ziurime labai skirtingai. Jus sugyventines vardas zemintu ir tuom tikiu. Man tik juokingai skamba, kada kazkas pradeda svaigti VISOS, VISUOMET ir pan. Zmones skirtingi, su skirtinga vertybiu skale. Tik va su vaikiukais beda ta - kad jie ateina, kada patogu jiems tongue.gif Vaikiukai neziuri statusu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrosio @ 2009 12 06, 04:39)
As 6 metus laukiu..bet susitaikiau, kad nepasipirs. O man svarbiau zmogus, nei popierizmas.

O man tie 6 metai neatrodo taip jau daug. Viskas priklauso nuo amziaus, vidines brandos.

Mes irgi jau 5 metus kartu ir visai neseniai suvokiau, kad jis tas vienintelis. Noreciau, kad pasipirstu po 1-2 metu, kai turesim stabilesni pagrinda po kojom.
O visu pirma noreciau, kad jis tai padarytu tada, kai tikrai suvoks, kad jis to nori ir jam to reikia.
Man pasipirsimas atrodo galbut dar svarbiau uz santuoka, nes jis parodo ta nuosirdu vidini apsisprendima. O tuokiasi siais laikas kas netingi - del netyciuku, pinigu, noro pasipuikuot.
Atsakyti
QUOTE(LadyMellon @ 2010 01 08, 00:28)
As per Kaledas irgi gavau ziedeli - nuo MB, bet ziedelis buvo kartu su auskarais unsure.gif

Kadangi dabar esam per pora tukstanciu km, 60proc bendravimo sudaro skaipas, ir siandien kazkaip priskaipinau jam, kad hm hm - ziedelis ir auskarai grazus labai, bet, sita pati,...?....Tai MB susivele ir suskaipino kazka, kad 'cia ne siaip ziedelis', kad jis 'reiskia mano meile tau', kad cia 'isipareigojimu ziedas'.... blink.gif

Tai as visiskai pasimeciau. Jeigu ziedas dovanojamas kartu su auskarais ir randamas po Kaldeu egle - tai Kaledu dovana. Kas cia per sapaliojimai apie ypatingumus ir isipareigojimus?...O suzadetuviu ziedas, kiek man zinoma, yra toks, kuri vyriskis istiesia veblendamas 'Ar Tekesi Uz Manes'.Teisingai?...Tai kam tada kliedet apie kazkokius ypatingumus, jeigu...vienzo, pasimeciau totaliai.L.l. tikejaus, kad per sias Kaledas arba naujaka pasipirs, nes snekejom apie tai pries kelis menesius, ir voila...o dabar sekanti karta pasimatysim tik po 2 menesiu...aka, 2 menesius tupesiu ir kankinsiuos speliodama, kaip cia daba bus kitakart.

Visiskas pasimetimas ir liudnuma. verysad.gif

kai uzklausiai, matyt, vaikinas pasimete ir pradejo vebliant apie bla bla blush2.gif
man irgi atrodo, kad tai tik Kaledu dovana ir tiek 4u.gif
Atsakyti
na bet jei jus snekejot pries pora men apie tai.. hmmm. kazkaip keistai, padejo po egle, ir suprask cia kaip nori. o zinai vyrai nesureiksmina, ar zieas, ar apyrabke. tiesiog papuosalas ir tiek..
o kaip per skype uzklausei tai pasimete, kad ziedas juk suzetuviu gal... na nznau, sudetinga ta tavo situacija.
manau nespausk jo prie sienos, nores, susikaups pats pasakys, koks tas ziedas ir kokia jo reiksme.
Atsakyti
[quote=Pro_race,2010 01 07, 22:47]
gerai, bet jei ta meile pradzioj atrodziusi begaline praejo, tai ir santuoka neprivers buti kartu. O tuoktis tam kad apsidraust..nzn.
na as sutinku, kad ir susituokus, pagyvenus pora men galima lengvai ishssiskirt kaip ir susimetus gyvenant.juk santuoka nera kazkokie antrankiai
Atsakyti