Iš pradžių aiškina apie santuokos svarbą, o paskui staiga santuoka pasidaro irgi ne antrankiai, tuoktis gali kas netingi, tai kame ta santuokos svarba?

QUOTE(Akrilik @ 2010 01 10, 19:33)
Iš pradžių aiškina apie santuokos svarbą, o paskui staiga santuoka pasidaro irgi ne antrankiai, tuoktis gali kas netingi, tai kame ta santuokos svarba? 

Tame, kad skyrybos nėra (bent jau neturėtų būti) skyrybų intencija, tuo tarpu gyvenimas kartu argumentuojamas tik kaip "lengviau išsiskirti", taigi ta intencija matoma. Santuoka ne antrankiai, bet norėjimas nesitraukti vienas nuo kito. Gyvenimas kartu - nenorėjimas pernelyg susisieti vienas su kitu. Aišku, visa tai pagal apibrėžimą. Kiekvienas dar perfiltruoja pagal savo supratimą, kur kai kuriems santuokos prasmė dingsta, kitiems tampa itin didelė.
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 10, 22:07)
Tame, kad skyrybos nėra (bent jau neturėtų būti) skyrybų intencija, tuo tarpu gyvenimas kartu argumentuojamas tik kaip "lengviau išsiskirti", taigi ta intencija matoma. Santuoka ne antrankiai, bet norėjimas nesitraukti vienas nuo kito. Gyvenimas kartu - nenorėjimas pernelyg susisieti vienas su kitu. Aišku, visa tai pagal apibrėžimą. Kiekvienas dar perfiltruoja pagal savo supratimą, kur kai kuriems santuokos prasmė dingsta, kitiems tampa itin didelė.
Aš taip nemanau ir su visais tavo teiginiais nesutinku. Tai gal nėra tai ką tu pasakei kažkokios geležinės taisyklės? Gal jau visgi pripažinkit, kad tai TIK jūsų nuomone?

Dar ko norėjau paklaust - kaip susituokusios moterys nukenčia nuo sugyventinių?

QUOTE(Akrilik @ 2010 01 10, 22:15)
Toks gražus ir jaudinantis buvo tavo atsisveikinimas su šia tema

Manau kad tie sugyventiniai ( "tos" greiciau) kartais pernelyg susireiksmina ir kiekviena pasakyma priima kaip asmenini izeidima. Galvoju kad daugumai susituokusiu del to sugyventiniu egzistavimo anei silta anei salta. Skiriasi kartais poziuris i susituokusias ir nesusituokusias poras ( taciau koks kieno reikalas, kaip as i kazka ziuriu) , bet niekam cia nerupi kitu pasirinkimai ir niekas neketina kazka atvedineti "i doros kelia" - issako savo poziuri i temos klausima ir tiek.
QUOTE(TuteSun @ 2010 01 10, 23:25)
Toks gražus ir jaudinantis buvo tavo atsisveikinimas su šia tema
. Atsibučiavom, viskas lyg normaliai, tarei "Sudie sudie" ir vėl esi čia... Grįžai it Picaso į Lietuvos muzikos padangę.

Oi ironija neblėstanti.. Einu pelenais galvą pasibarstysiu už nuodėmes

QUOTE(Akrilik @ 2010 01 10, 21:15)
Aš taip nemanau ir su visais tavo teiginiais nesutinku. Tai gal nėra tai ką tu pasakei kažkokios geležinės taisyklės? Gal jau visgi pripažinkit, kad tai TIK jūsų nuomone?

"Aišku, visa tai pagal apibrėžimą. Kiekvienas dar perfiltruoja pagal savo supratimą, kur kai kuriems santuokos prasmė dingsta, kitiems tampa itin didelė."

Esu su MB jau beveik 2 metus ir vis nekantriau laukiu pirslybu, kuriu kaip ner, taip ner.Kodel laukiu?Pirmiausia, jauciu, kad jau esu pasiruosusi vaikiukui; antra - kazkodel isivaizduoju, kad istekejus jausciausi saugiau...visom prasmem.
Taigi: ar santuoka/suzadetuves is tiesu sukelia saugumo jausma, ar cia tik mano vaizduote?...
Dekui uz atsakymus.
Taigi: ar santuoka/suzadetuves is tiesu sukelia saugumo jausma, ar cia tik mano vaizduote?...
Dekui uz atsakymus.
Santuoka geriau tuom, kad žinai, kas tu savo partneriui esi
( kilo mintis, perskaičius kitos temos pavadinimą
)

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 11, 08:03)
Oi merginos dar kartą įsitikinau, kad kai vyras nori pirštis, jis tą padaro be jokių skatinimų
Savaitgalį pažįstama pasigyrė, kad jau mėnesiukas kai turi berniuką ir jis prieš kelias dienas pasipiršo, kovo mėnesį vestuvės
Šaunuoliai 

Nematau nieko dziugaus tokioje situacijoje... Tikiuos nors vienam is ju protelis prasviesies, arba papildys su laiku skirybu statistika...