Įkraunama...
Įkraunama...

Šokdynė

Dabar jau tiksliai nepasakysiu, bet matyt proporcingai, nes abiem po pora kilogramų išgaravo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikBasosPedos: 04 birželio 2009 - 22:18
ar tisea, kad trumparagiams negalima sokineti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 03 31, 14:43)
Sveikutes.  4u.gif
O Jus taip sokinejat, kaip cia?  mirksiukas.gif
Jump videos

Nu čia super šokinėja thumbup.gif net šokdynių nesimato... Kada nors ir mes taip šokinėsim biggrin.gif nors ten kiek mačiau vien berniukai šokinėja...
Aš nusipirkau šokdynę guminę už 1.49, kad jei ką, negaila būtų išmest... Tik kažkaip neišeina man ilgai strikinėt, šokinėju su trumpom pertraukėlėm (gal čia tik pradžioj) Peršoku kokius 20-30 šuoliukų (kartais ir 50) ir užkliūna šokdynė, minutę pailsiu ir vėl iš naujo.....
O kurios rašot, kad 30min šokinėjat, tai tiek iššokinėjat be pertraukėlių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipoteka: 22 liepos 2009 - 15:59
Patinka man pasokineti, bet viena sokdyne kaip sportas tai manau kazkas ne taip. Sunku butu tai sportu pavadinti g.gif

Sokdyne - viena is puikiu pratimu sporte. As ja pasokineju po 5-10min tarp kitu uzsiemimu, tokiu kaip lanko sukimas, tempimo pratimai, raumenuku tvirtinimo pratimu ir sokiu. O viena pati tiesiog.. nuobodu ir greit atsibostu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2009 08 18, 22:55)
Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau  penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu  trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi  man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?

Tik nepradėk šokinėti neapšilus, o dar 30min, oho...aš vos 10-15min iššokinėju. Vieną kartą šiaip pagriebiau ir pradėjau šokinėt, tai po to galvą skaudėjo pusė dienos... Todėl visada paminu treniruoklį ir tada šokinėju...
Jei prisižiūrėsi mitybą, suksi lanką ir dar strakaliosi per šokdynę, tai rezultatas matysis manau jau po kelių savaičių, bet siūlau labai nepersistengti, pradžiai po 30min gal ir per ilgai....dar siūlau atsilenkimų nemažai priedo daryti, sustangrės pilvas....
Atsakyti
kai pašokinėjau vakar tai šiandien visus kaulus skauda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 07 19, 09:23)
ar tisea, kad trumparagiams negalima sokineti?  smile.gif

iš dalies tiesa.
priklausomai nuo trumparegystės laipsnio ir pan. juk turint itin stiprią trumparegystę išvis nerekomenduojama sportuoti, na o jeigu dar ka nors biggrin.gif matai ir be akinių tai manau, kad nėra pagrindo nerimaut. nepažįstu nė vieno žmogaus kuriam būtų kas rimto atsitikę smile.gif juk nešokinėsi visą parą, gal tada tinklainei ir pakenktum smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš šokinėju jau trečia diena,skaičiuoju ne minutėmis o kiek šuoliukų padarau,pradėjau nuo triejų šimų,ir kas dieną didinu,kol iki tūkstančio daeisiu,ir pasiliksiu prie to tūkstančio tol kol užsinorėsiu daugiau jų padaryti biggrin.gif ..šiaip kaip trečią dieną nematau režultatų,bet kažkas rašė apie laikyseną tai tikrai laikysėnai padeda biggrin.gif
Atsakyti
Su šokdyne draugavau anksčiau. Nebloga alternatyva bėgiojimui. Jei dar kokius rišamus svarelius ant kojų prisitvirtini - krūvis nemažas išeidavo. Trūkumas tas, jog ilgainiui pabosta. Nieko naujo neišrasi. Šuolių juk nepaįvairinsi. Svarbu krūtinę gerai užfiksuoti. Kad "nemaskatuotų":)
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2009 08 10, 17:01)
Patinka man pasokineti, bet viena sokdyne kaip sportas tai manau kazkas ne taip. Sunku butu tai sportu pavadinti  g.gif 

Sokdyne - viena is puikiu pratimu sporte. As ja pasokineju po 5-10min tarp kitu uzsiemimu, tokiu kaip lanko sukimas, tempimo pratimai, raumenuku tvirtinimo pratimu ir sokiu.  O viena pati tiesiog.. nuobodu ir greit atsibostu  ax.gif

Sutinku, kad sokineti su sokdyne menkas sportas. Treniruociu metu naudoju sokdyne sirdies ritmui pakelti, kad pratimu metu raumenukai sausetu, riebaliukas tirptu. Vien tik sokinejimas su sokdyne jokiu rezultatu neduos, nebent sokinesite puse valandos be jokio sustojimo kelis kartus per diena. bet vietoj to patarciau geriau karta per diena prabegti po 20-30 min krosiuka, tai bus kurkas naudingiau ir kunui ir sielai mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip megdavau sokineti, bet paskutiniu metu jauciu teks atsisakyti del nugaros+visada galva tvinkcioti ir skaudeti pradeda besokinejant doh.gif
Atsakyti
Beje netiesa kad sokinejimas neduoda jokiu rezultatu ir neatstoja sporto sales. Visai atvirksciai taisyklingai panaudojus...
Atsakyti