Dabar jau tiksliai nepasakysiu, bet matyt proporcingai, nes abiem po pora kilogramų išgaravo...

ar tisea, kad trumparagiams negalima sokineti?

QUOTE(jugita_m @ 2009 03 31, 14:43)
Nu čia super šokinėja

Aš nusipirkau šokdynę guminę už 1.49, kad jei ką, negaila būtų išmest... Tik kažkaip neišeina man ilgai strikinėt, šokinėju su trumpom pertraukėlėm (gal čia tik pradžioj) Peršoku kokius 20-30 šuoliukų (kartais ir 50) ir užkliūna šokdynė, minutę pailsiu ir vėl iš naujo.....
O kurios rašot, kad 30min šokinėjat, tai tiek iššokinėjat be pertraukėlių?
Patinka man pasokineti, bet viena sokdyne kaip sportas tai manau kazkas ne taip. Sunku butu tai sportu pavadinti
Sokdyne - viena is puikiu pratimu sporte. As ja pasokineju po 5-10min tarp kitu uzsiemimu, tokiu kaip lanko sukimas, tempimo pratimai, raumenuku tvirtinimo pratimu ir sokiu. O viena pati tiesiog.. nuobodu ir greit atsibostu

Sokdyne - viena is puikiu pratimu sporte. As ja pasokineju po 5-10min tarp kitu uzsiemimu, tokiu kaip lanko sukimas, tempimo pratimai, raumenuku tvirtinimo pratimu ir sokiu. O viena pati tiesiog.. nuobodu ir greit atsibostu

Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?
QUOTE(bliutaite @ 2009 08 18, 22:55)
Sveikutes,jau ilga laika svarstau kaip sustangrinti kuno raumenis,ir numesti koki desimt kg,nes po gimdymo esu tokia drebanti meskute kaip sakant..siandien sokinejau penkiolika min,labai pavargau,nesitikejau,akd taip prakaitas gali begti,taigi,suksiu lanka koki trisdesimt min ir sokinesiu trisdesimt min kekwiena diena,derinsiu maista tikiuosi man pavyks,,,gal galetumet pasakyk po kurio laiko pamatysiu rezultata?kada jus pamatet?
Tik nepradėk šokinėti neapšilus, o dar 30min, oho...aš vos 10-15min iššokinėju. Vieną kartą šiaip pagriebiau ir pradėjau šokinėt, tai po to galvą skaudėjo pusė dienos... Todėl visada paminu treniruoklį ir tada šokinėju...
Jei prisižiūrėsi mitybą, suksi lanką ir dar strakaliosi per šokdynę, tai rezultatas matysis manau jau po kelių savaičių, bet siūlau labai nepersistengti, pradžiai po 30min gal ir per ilgai....dar siūlau atsilenkimų nemažai priedo daryti, sustangrės pilvas....
kai pašokinėjau vakar tai šiandien visus kaulus skauda 
Papildyta:
iš dalies tiesa.
priklausomai nuo trumparegystės laipsnio ir pan. juk turint itin stiprią trumparegystę išvis nerekomenduojama sportuoti, na o jeigu dar ka nors
matai ir be akinių tai manau, kad nėra pagrindo nerimaut. nepažįstu nė vieno žmogaus kuriam būtų kas rimto atsitikę
juk nešokinėsi visą parą, gal tada tinklainei ir pakenktum

Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 07 19, 09:23)
iš dalies tiesa.
priklausomai nuo trumparegystės laipsnio ir pan. juk turint itin stiprią trumparegystę išvis nerekomenduojama sportuoti, na o jeigu dar ka nors

Sveikutės,aš šokinėju jau trečia diena,skaičiuoju ne minutėmis o kiek šuoliukų padarau,pradėjau nuo triejų šimų,ir kas dieną didinu,kol iki tūkstančio daeisiu,ir pasiliksiu prie to tūkstančio tol kol užsinorėsiu daugiau jų padaryti
..šiaip kaip trečią dieną nematau režultatų,bet kažkas rašė apie laikyseną tai tikrai laikysėnai padeda

QUOTE(Levanda @ 2009 08 10, 17:01)
Patinka man pasokineti, bet viena sokdyne kaip sportas tai manau kazkas ne taip. Sunku butu tai sportu pavadinti

Sutinku, kad sokineti su sokdyne menkas sportas. Treniruociu metu naudoju sokdyne sirdies ritmui pakelti, kad pratimu metu raumenukai sausetu, riebaliukas tirptu. Vien tik sokinejimas su sokdyne jokiu rezultatu neduos, nebent sokinesite puse valandos be jokio sustojimo kelis kartus per diena. bet vietoj to patarciau geriau karta per diena prabegti po 20-30 min krosiuka, tai bus kurkas naudingiau ir kunui ir sielai