Įkraunama...
Įkraunama...

Šokdynė

QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 09:49)
Nea smile.gif Na sokineju su petraukelem, kai uzkliunu uz sokdynes reik juk pasitaisyt smile.gif Ir daugiau issokineciau, tik biskiuka atsibosta smile.gif

Merginos kaip jus sportojat su sokdinem basas, be sportbačių?
Atsakyti
As tai turiu tokius minkstus batukus, su jais ir sokineju, basom negaleciau, sokdyne gumine, atsitrankyciau kojas.
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 12:09)
As tai turiu tokius minkstus batukus, su jais ir sokineju, basom negaleciau, sokdyne gumine, atsitrankyciau kojas.

Tai gal jus labai liekna,arba tuirit gera fizini pasirengima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 15, 13:37)
Tai gal jus labai liekna,arba tuirit gera fizini pasirengima bigsmile.gif

Na liekna nesu, labiau gal sportisko sudejimo, nes sportas daugiau maziau visad yra mano gyvenime. Bet esu is tu linkusiu stambeti deja, tad sportas tik pagalbine priemone islaikyti ir padailinti formas, maistas yra svarbiausias dalykas.
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2012 02 15, 15:59)
Na liekna nesu, labiau gal sportisko sudejimo, nes sportas daugiau maziau visad yra mano gyvenime. Bet esu is tu linkusiu stambeti deja, tad sportas tik pagalbine priemone islaikyti ir padailinti formas, maistas yra svarbiausias dalykas.

Na,tai ir paaiskina,kodel man jaunai,bet fiziskai labai pasyviai,sunkiau nei jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 02 16, 18:45)
Na,tai ir paaiskina,kodel man jaunai,bet fiziskai labai pasyviai,sunkiau nei jums bigsmile.gif

Vadinas yra kur pasitempti smile.gif Nereik iskart daug uzsigriebt, organizma po biskiuka prie fizinio kruvio reik pratint.
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2012 02 16, 20:58)
Vadinas yra kur pasitempti smile.gif Nereik iskart daug uzsigriebt, organizma po biskiuka prie fizinio kruvio reik pratint.

O kaip manote,jei be sokdynes sokineti,tiesiog...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 03 13, 13:19)
O kaip manote,jei be sokdynes sokineti,tiesiog...? g.gif

Jokios naudos manau is to.
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2012 03 13, 15:25)
Jokios naudos manau is to.

Kodel? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2012 03 15, 22:14)

Na tiesiog kai sokineji su sokdyne idedi nemazai jegu, stengies, o siaip strapaliot mazai butu naudos, nebent ta daryt ilgai. Kalbu is savo patirties, kartais patingedama sokinet su sokdyne tiesiog soku ir stengiuos sokinet butent, bet na nera tokio poveikio.
Atsakyti
Nusipirkau vakar is IKI sokdyne su "skaitliuku". Siandien pirma diena - per karta susoliuoju po 500 k, pailsejus dar tiek pat. Jau pailsejau, turiu dar siek tiek laiko, eisiu dar 500. Na, bet tikriausiai daugiau naudos butu, jei vienu ypu daugiau padaryciau, nei daznai po truputi, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(MissTake @ 2012 03 19, 17:09)
Nusipirkau vakar is IKI sokdyne su "skaitliuku". Siandien pirma diena - per karta susoliuoju po 500 k, pailsejus dar tiek pat. Jau pailsejau, turiu dar siek tiek laiko, eisiu dar 500. Na, bet tikriausiai daugiau naudos butu, jei vienu ypu daugiau padaryciau, nei daznai po truputi, ka manot?

jei nori rezultato siokio tokio reikia bent jau 10 min sokinet
Atsakyti