QUOTE(Ju.Ju @ 2013 03 26, 21:17)
Pas mane labai sirdele silpna, as labai greit pasekiu maximuma. Miniau dvirati pas kardiologe, tai gi, kaip ir nieko blogo nerado, tik kad labai jau greit pasekiau maximuma. Ir visai nepavargau, o sirdis plake kaip pas zuiki

Pas mane ramybej budavo 100-110... tai ka jau kalbet apie sokinejima

Reikes tarpkitko pamatuoti pulsa. O del susilimo as labai retai kada susilu, ir beveik niekada neprakaituoju

Buna varom kur su dviraciais, dasikalus visa, o sausut sausutele, o nuo vyro bega upeliais, o kupinas jegu

Ir sporto sale kaip lankiau, niekada neprakaituodavau. Trenere net stebejosi. Bet ramybej, kai karsta, galiu nieko neveikt ir but suprakaitavus. Ypac kai buna nezmoniski karsciai virs 30.
Pas mane tas pats. Pulsas dažnai būdavo 90-100, dabar 80-90, retais atvejais 75-80 ramybės būsenoje. Maximumą pasiekiu irgi labai greitai. Ir sportavau ilgą laiką bilekaip ištvermei. Stepai, dviračiai, variau kiek eina. Nelabai irgi prakaituoju, jaučiuos normaliai pasiekus ir 170 ir 180

tik jaučiu kad labai kalatojas širdelė. O kadangi alinasi kai toks pulsas pasiekiamas, o aš žiauriai mėgstu minti dviratį ir po daug km, tai per žiemą dirbau ant bėgtakių ir pan su tokiu pulsu koks turėtų būti sekdama su pulsometru. Pradėjau tai nuo elementaraus greito ėjimo, nes vos pradėjus risnot iš kart 150 šokteldavo. Dabar jau galiu ilgiau risnot lėtu tempu. O ant dviračio smarkiai pasitaisė situacija ir galiu minti kaip kad myniau vasarą tokiais tempais su didžiuliu pulsu, tik dabar jis normallus