Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 21:20)

Delete, ar matai prasmę savo gyvenime? Ar turi kokių nors asmeninių svajonių? Čia be savo prielipo, turiu omeny.

taip ir svajoniu turiu,ir prasme mata blush2.gif aisku ,as kvaila nezinau gal but normalaus gyvenimo,bet kazaip kai paziuriu ir kitu gyvenimus,mano siuo metu nera blogiausias.zinai as pasakysiu taip.visu pirma reikia savyje problemas susirast.o as tikrai turiu problemu.jei nelabai uzimta galiu atsius poros metu mano vaikystes istorija(tik tiek vakar parasiau.zinok kai as normaliai jauciuos,tai ir vyras visiskai kitoks.cia zinok taip asmeniska,is cia tu keliu zodziu kur pasikeiksnojam,dar nera rodiklis isvadas daryti.paziurek kiek ant tu negerianciu keiksnoja zmonos.kartais ne ten problema kur ieskome
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 16, 20:34)
taip ir svajoniu turiu,ir prasme mata blush2.gif aisku ,as kvaila nezinau gal but normalaus gyvenimo,bet kazaip kai paziuriu ir kitu gyvenimus,mano siuo metu nera blogiausias.zinai as pasakysiu taip.visu pirma reikia savyje problemas susirast.o as tikrai turiu problemu.jei nelabai uzimta galiu atsius poros metu mano vaikystes istorija(tik tiek vakar parasiau.zinok kai as normaliai jauciuos,tai ir vyras visiskai kitoks.cia zinok taip asmeniska,is cia tu keliu zodziu kur pasikeiksnojam,dar nera rodiklis isvadas daryti.paziurek kiek ant tu negerianciu keiksnoja zmonos.kartais ne ten problema kur ieskome

O pagal kokius rodiklius internete išvadas daryti? Nieko apart žodžių mes daugiau neturime. Jei žmogus nuolat skundžiasi kaip jam blogai, tai ir peršasi išvada, kad jam iš tikro blogai. Pagal kokius kitokius rodiklius turėtume manyti, kad jam gyvenimas pasaka?

Šiaip mane tos vaikystės istorijos nelabai įtikina. Žmonės labai mėgsta visu tuo manipuliuoti. Labai patogu ieškoti paaiškinimo savo poelgiams ar asmeninėms savybėms kažkur toli vaikystėje, kažkas, kažkada, kažką padarė, kad dabar taip gyvenu. Žinoma, tai turi įtakos, bet nemanau, kad visą blogį reikia nurašyti tai nelaimingai vaikystei.
Atsakyti
matyt kiekvienai ateina metas, kai norisi issisneket, kad kas uzpakali paspardytu, kad pomidorais apmetytu, kad paguostu, pasipyzdavotu galu gale. ateina nauju mergaiciu. joms gi ne tas pats per ta pati cia, ikals gal protingosios ka nors gero i galva. as dziaugiuosi, kad galejau cia pabendrauti. daug suzinojau, daug isgirdau, daug analizavau save tik su jusu pagalba. kad ir neissiskyriau, kad ir neguli dar maniskis minesotoj, manau daug daug daug pasiekiau, nes as viduj rami. visos turi praeiti sita stadija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 20:20)
Delete, ar matai prasmę savo gyvenime? Ar turi kokių nors asmeninių svajonių? Čia be savo prielipo, turiu omeny.

perskaiciau be savo priepuolio doh.gif lotuliukas.gif na, galime mes juos ir taip vadinti biggrin.gif
Atsakyti
zr nebandau as nieko niekuom itikiinti.ir nieko niekam nenurasineju.ir ne del to turiu dvi puikias dukras,kad vaikyste suknista buvo,ne del to istekejau,ir tikrai ne del to gyvenu.as visad pavydejau tau tavo stiprybes(niekada tokia nebuvau ir nebusiu)nors sirdyje visad noriu,but stipri,pakovot uz save....
nors nepatikesi,yra zmoniu kurie mane pazysta,ir sako ,kad esu labai stipri asmenybe
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 01 16, 20:59)
perskaiciau be savo priepuolio   doh.gif  lotuliukas.gif na, galime mes juos ir taip vadinti biggrin.gif

lotuliukas.gif Geras. Tiks ir taip.

Tai kaip ten su tuo brendžiu, a?
Papildyta:
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 16, 21:00)
nors nepatikesi,yra zmoniu kurie mane pazysta,ir sako ,kad esu labai stipri asmenybe

Vadinasi, belieka ir pačiai galiausiai tuo patikėt. Šiaip iš tikrųjų, tai koks skirtumas kaip tave vadina kitas, svarbu, kaip pati jautiesi. O tu jautiesi blogai. Štai išvardinai šitiek teigiamų dalykų, bet tavo savivertė vistiek nulinė. BAIK SAVE VADINTI KVAILA. Tu pati kitam pakiši etiketę sau. doh.gif
Atsakyti
niu oki nebevadinu saves taip,kaip nenoreciau,kad kiti mane vadintu.nesu as visiskai silpna,tik man tas mamos prieglopstis prilipes,turiu kazkuom rupintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 16, 21:16)
niu oki nebevadinu saves taip,kaip nenoreciau,kad kiti mane vadintu.nesu as visiskai silpna,tik man tas mamos prieglopstis prilipes,turiu kazkuom rupintis doh.gif

Gal išnaudok jį prasmingiau? Verčiau jau kokį vaikiuką paimtum globot, mylėt ir rūpintis, o ne paskui smirdančią pijoko rurą sekiot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 22:23)
Gal išnaudok jį prasmingiau? Verčiau jau kokį vaikiuką paimtum globot, mylėt ir rūpintis, o ne paskui smirdančią pijoko rurą sekiot.  biggrin.gif

mielai paimciau,bet tai kas man duos
Atsakyti
ssiimmaa apie brendį tyli lyg užsiūta, musiet nebėr tauriojo gėrimo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Isgeriam, merginos, as raudona vynciu geriu, ne toki tauru, kaip Medinis rekomendavo, bet as paprastas zmogus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 16, 23:12)
Isgeriam, merginos, as raudona vynciu geriu, ne toki tauru, kaip Medinis rekomendavo, bet as paprastas zmogus. ax.gif

Neseniai kaledinio stikline pasildyto ismaukiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaledinis irgi gerai... ax.gif
Ziurineju butu kainas Klaipedoj prie Danges... Norisi savo kampo...
Atsakyti