Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 15, 21:26)
blink.gif  blink.gif O kas po metų kitaip bus? Ką keičia toks mažas vaiko amžius?

siaip sita dalyka ne as sugalvojau, bent jau pries iseidama i dekreta buvpo tokia salyga kai skiriesi... siuloma nebent separacija daryt, bet koks tolkas is tos separacijos ? na nebent man..
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2010 01 15, 20:16)
Taip , turi būti santuokoje pragyvenę metus, bet ne kol vaikui metai sueis

Ne santuokoje, o atskirai. Tuomet išskiria be jokių ten tęsimų. Mus su vyru taip išskyrė. Klausė kiek laiko atskirai gyvenat? Sakom: "Metai". Meluojam į akis. biggrin.gif O teisėjas gi kaimynas mūsų, puikiai žino, kad jokie "metai" čia, viso labo kelios savaitės tik. Bet supratingas diedas pasirodo, apsimetė, kad patikėjo ir išskyrė per 10 min. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 15 sausio 2010 - 19:38
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 15, 20:34)
Ne santuokoje, o atskirai. Tuomet išskiria be jokių ten tęsimų. Mus su vyru taip išskyrė. Klausė kiek laiko atskirai gyvenat? Sakom: "Metai". Meluojam į akis.  biggrin.gif O teisėjas gi kaimynas mūsų, puikiai žino, kad jokie "metai" čia, viso labo kelios savaitės tik. Bet supratingas diedas pasirodo, apsimetė, kad patikėjo ir išskyrė per 10 min.  biggrin.gif

Ir po santuokos įregistravimo turi praeiti metai
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2010 01 15, 20:21)
o toliau, ar isskyre is karto ?

davė 3 mėn. pagalvot, o paskui išskyrė
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2010 01 15, 22:04)

davė 3 mėn. pagalvot, o paskui išskyrė

o kelintais metais tai buvo ?
Atsakyti
Ir dar tema apie alkoholikų žmonas... Gėda. Arba vyrai ne alkoholikai ir penktadienio vakarą ramiai namuose miega, arba žmonos vyrų nelaukia. O jei nelaukia - tai jau ne žmona. Temą galima uždaryti, nesant suinteresuotų dalyvių.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 16, 03:43)

Lupikautojas pasidarei, Medini. Kuo siejasi gailestis ir pinigai? Paaiškink prašau. Jei man pasidarys gaila - pervesiu 10 lt. Pažadu. pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 16 sausio 2010 - 15:49
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 15:44)
Lupikautojas pasidarei, Medini. Kuo siejasi gailestis ir pinigai? Paaiškink prašau. Jei man pasidarys gaila - pervesiu 10 lt. Pažadu.  pioneer.gif

Kodėl lupikautojas... Aš juk nereikalauju. Aš tik sudarau sąlygas moteroms išreikšti gailestį. Atsibodo rašyt visoms tą patį... O dar viena moderatorė pavadino tai spam'u...

Tai ir šeštadienį vyrai negeria? Žiema... šalta... taigi tik gert ir gert. Ką ir darau.

Forumas didelis... Dalyvių šimtas tūkstančių... O pabendraut geram žmogui nėra su kuo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 16, 19:06)
Kodėl lupikautojas... Aš juk nereikalauju. Aš tik sudarau sąlygas moteroms išreikšti gailestį. Atsibodo rašyt visoms tą patį... O dar viena moderatorė pavadino tai spam'u...

Tai ir šeštadienį vyrai negeria? Žiema... šalta... taigi tik gert ir gert. Ką ir darau.

Forumas didelis... Dalyvių šimtas tūkstančių... O pabendraut geram žmogui nėra su kuo.

Kad žinočiau kur ieškot tų tavo aiškinimų "visoms" - neklausčiau. Negi dabar lakstyt po visas temas? Na bet, tiek to, neaiškink. irnesakyk.gif

O bendraut forume yra su kuo, tik ar nusileisi iki jų "lygio"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 16 sausio 2010 - 18:55
labas vakaras ziemuze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 16, 19:54)
labas vakaras ziemuze 4u.gif

Labas labas. Kas gero tamstos fronte? biggrin.gif

Ssiimmaa, vis paklaust noriu. Kas nutiko su piršlybom ir brendžio dėže?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 16 sausio 2010 - 18:59
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 01 16, 20:58)
Labas labas. Kas gero tamstos fronte?  biggrin.gif

pas mus kaip ir nera naujienu.pakibom ant rutinos ax.gif siaubas kaip istustejo tema musu.ar cia visos laimingos patapo.ar siaip uzsiemusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2010 01 16, 20:04)
pas mus kaip ir nera naujienu.pakibom ant rutinos ax.gif siaubas kaip istustejo tema musu.ar cia visos laimingos patapo.ar siaip uzsiemusios g.gif

Asmeniškai man tai tampa beprasmiška kalbėt tą patį apie tą patį. Niekada nemėgau skųstis jei man kas nors blogai, todėl tie nuolatiniai pasidejavimai paprasčiausiai varo nuobodulį ir beprasmybės jausmą. Žmonės šitiek laiko iššvaisto tuščiai. doh.gif

Delete, ar matai prasmę savo gyvenime? Ar turi kokių nors asmeninių svajonių? Čia be savo prielipo, turiu omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 16 sausio 2010 - 19:21