Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

I- silke su duona, vaikas sureli ,arbata .Vaikas i darzeli isejo.
II- balinta kava , keptos per burokine tarka tarkuotos bulves su svogunais ax.gif
III- jei netingesiu su vaiku kepsim cirvynius blynus, arba taip ka sugalvosim.

isemiau farsa , uzmerkiau pupeles , tai rytojui kazka sugalvosiu daryt.
Atsakyti
Pagaliau grįžo vyras, tai jau nuo šiandien valgome dviese:
I-man užpilama sriuba, grikių plovas, raugintas agurkas. vyrui arbata.
II- sumuštiniai su ikrais, pyragas medutis, traškučiai
III- vyrui pyragas su arbata, abiems kepta šoninė, bulvės, raugintas agurkas.
Atsakyti
Mūsų vakarienė (kokybė prasta, nes fotikas išsikrauna, tai vos beleido nufotkinti):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 03 vasario 2010 - 19:50
vakar užsibrinkinau grikių, valgem kas su desrelemis, kas su krabu lazdelemis. Grikiu dar ir šiandien užteks. Be to apvirsiu porą vištienos ketvirčių, tai bus ir sriubyte su makaronais ,ir mėsytės prie grikių ax.gif Vyras išvažiavęs kelias dienas, tai mums su tėvuku mažiau reikia ax.gif
Bandysiu lėkt iki Maximos, ten mačiau ir kepenėlėms ir faršui nebloga akcija thumbup.gif jei gausiu aišku tongue.gif
Atsakyti
kokioms kepenelems ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 04, 08:36)
kokioms kepenelems ?

vištienos 3,49 mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va parlėkiau iš Maximos, papirkau kepenėlių , net virš 5 kg blush2.gif tai savaitgalį ir pašteto padarysiu, kitai savaitei bus ir troškintų kepenėlių ir kotletams užteks. Dar kažkiek sugrūsim į kamerą.
Dar ir kiaulienos faršui akcija 5,98 Kg, bet šito neradau schmoll.gif
Atsakyti
Jūs taip gaminate tas kepenėles, kad gal ir man reiktų susigundyti g.gif Šiaip jau net neatsimenu kada jų esu valgiusi, bet maža būdama tai nemėgau jų. Reiks pasižiūrėt kurį čia jūsų receptuką ir gal pasigaminsiu kol akcija toms kepenėlėms. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 04, 10:54)
Jūs taip gaminate tas kepenėles, kad gal ir man reiktų susigundyti  g.gif  Šiaip jau net neatsimenu kada jų esu valgiusi, bet maža būdama tai nemėgau jų. Reiks pasižiūrėt kurį čia jūsų receptuką ir gal pasigaminsiu kol akcija toms kepenėlėms.  g.gif

na daug ką galima pasidaryt mirksiukas.gif mūsų šeimyna tai labai mėgsta. Tai bus ir patroškintos, ir sumalsiu tai padarysiu kotletuku, dar išvirsiu, kaip tik turiu kameroje iš kaimo lašinukų, kartu sumalsiu, svogūnų pakepintų pridėsiu ir paštetą padarysiu mirksiukas.gif nes kepeninę tai visi valgo. o čia savo daryta, tai ir skaniau, ir žinosiu iš ko padaryta tongue.gif
Nu kad jau visai striuka doh.gif verysad.gif o čia už tokią kainą tongue.gif sukišau kitas į kamerą, žiūriu dar vietos likos biggrin.gif galėjau daugiau pasimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 03, 19:15)

I-man užpilama sriuba, grikių plovas, raugintas agurkas. vyrui arbata.
II- sumuštiniai su ikrais, pyragas medutis, traškučiai
III- vyrui pyragas su arbata, abiems kepta šoninė, bulvės, raugintas agurkas.

cia vietoj ryziu grikiai ar visai kas kita? Koks naujas imantrus patiekalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 04, 11:54)
Jūs taip gaminate tas kepenėles, kad gal ir man reiktų susigundyti  g.gif  Šiaip jau net neatsimenu kada jų esu valgiusi, bet maža būdama tai nemėgau jų. Reiks pasižiūrėt kurį čia jūsų receptuką ir gal pasigaminsiu kol akcija toms kepenėlėms.  g.gif

pavolioju druskos-pipiru misinyje ( prieskoniu nenaudoju) , miltuose pavolioju ,apkepu, dedu i puoda su tarkuotom morkom ir tarkuotais svogunais, viska troskinu , i pabaiga grietineles ipilu ir dar pora min pakaitinu , su bulviu kose skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 04 vasario 2010 - 12:59
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 04, 13:58)
pavolioju druskos-pipiru misinyje ( prieskoniu nenaudoju) , miltuose pavolioju ,apkepu, dedu i puoda su tarkuotom morkom ir tarkuotais svogunais, viska troskinu , i pabaiga grietineles ipilu ir dar pora min pakaitinu , su bulviu kose skanu.

Ačiū. Bandysiu 4u.gif
Šiandien mūsų meniu toks skurdokas kol kas, nėra jėgų kažką gaminti.
Pusryčiams: buvo duonos blynai, obuolys;
Pietums (gal čia priešpriečiams labiau): vyras pribaigė duonos blynus, aš nieko dar nenoriu;
Vakarienei: reiks virti sriubos kokios nors, gal dar ežiukus padarysiu.
Tai pat dar yra mielinių bandelių su faršu, obuoliais.
Atsakyti