Labas, pirmadieny
mūsų savaitgalio valgymai buvo tokie:
šeštadienį
pusryčiams - brandinta mėsiška košė, kava/arbata
pietums brandinta kopūstų sriuba, a-la čičinskai (pirkau to pigaus faršo, paruošiau kaip kotletams, tepiau ant vaflio, kai suminkštėjo suvyniojau į tūtelę, į kiaušinio plakinį, į džiuvėsius ir į keptuvę

), valgėm su ketšupu ir burokėlių/raug. agurko mišraine. na visai nieko tas faršas, sakyčiau, skanu buvo.
vakarienei kepiau dovanų gautas stintas ir obuolių pyragą.
sekmadienis
pusryčiams - kiaušinienė su skrebučiais, pyragas, kava/arbata
pietums - iškyloj miške keptos dešrelės su mar. svogūniukais, raug. agurkais.
vakarienei - ryžių/kvietinių kruopų košė su pienu, pyrago likučiai su arbata, obuoliai
šiandien
pusryčiams - aš "damušiau" vakarykštę košę, vyras -sumuštinius su šlapia dešra tepėsi, vaikas tik jogurto.
pietums - iš kameros ištrauksiu užšaldytus skrylius + spirgučių/grybų/svogūnų padažiukas
vakarienei galvoju barščius su mėsos kukuliukais (čia vis iš to pigaus faršo

) virt ir gal paprastų lietinių prikepsiu.
Skanios savaitės
Papildyta:
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 07, 18:54)
pusryciams kepiau grikiu kotletus ,valgem su grietines padazu ,
pagalvojau, kad šitą patiekalą pavadinsiu "grikių blynais" ir užgavėnėms bus liuks.
Ačiū už idėją