Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(mickute7 @ 2010 02 04, 11:13)
na daug ką galima pasidaryt  mirksiukas.gif mūsų šeimyna tai labai mėgsta. Tai bus ir patroškintos, ir sumalsiu tai padarysiu kotletuku, dar išvirsiu, kaip tik turiu kameroje iš kaimo lašinukų, kartu sumalsiu, svogūnų  pakepintų pridėsiu ir paštetą padarysiu  mirksiukas.gif nes kepeninę tai visi valgo. o čia savo daryta, tai ir skaniau, ir žinosiu iš ko padaryta  tongue.gif

Laba diena, gal galėtumėt pasakyti kaip darot paštetą? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 04, 14:32)
buvo duonos blynai, obuolys;

kas cia per patiekalas ,prasyciau smulkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 04, 15:39)
kas cia per patiekalas ,prasyciau smulkiau  ax.gif

Radau kažkur internete receptą duoninių blynų. Pasidarai tešlą kaip paprastiems blynams, tada supjaustai duonos riekę į dvi arba tris dalis ir sumerki į tešlą. Palaikai tešloje tą duoną apie valandą ir tada imi ją ir kepti keptuvėje. Naudojau duoną su saulėgrąžomis, tai gavosi tikrai skanu. Išvaizda panaši kaip blynų, jaučiasi saulėgrąžos, o duona tokia minkštutė. Originaiam recepte buvo parašyta naudoti juodą duoną, tada jaučiasi rūgštelė, bet manęs tai nesugundė, todėl aš naudojau baltą duoną su saulėgrąžomis.
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 04, 15:54)
Radau kažkur internete receptą duoninių blynų. Pasidarai tešlą kaip paprastiems blynams, tada supjaustai duonos riekę į dvi arba tris dalis ir sumerki į tešlą. Palaikai tešloje tą duoną apie valandą ir tada imi ją ir kepti keptuvėje. Naudojau duoną su saulėgrąžomis, tai gavosi tikrai skanu. Išvaizda panaši kaip blynų, jaučiasi saulėgrąžos, o duona tokia minkštutė. Originaiam recepte buvo parašyta naudoti juodą duoną, tada jaučiasi rūgštelė, bet manęs tai nesugundė, todėl aš naudojau baltą duoną su saulėgrąžomis.

aiskutis , jauciu ir su batonu nieko gautusi ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 04, 15:54)

Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 04, 16:39)

Man atrodo ir su batonu turėtų gautis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
buvau pradingusi, nes teko pagyventi šiek tiek tarp namų ir ligoninės.. verysad.gif bet dabar viskas jau ok, taigi šios dienos valgymai:
pusryčiams po sūrelį su kava/arbata
pietums brandinta žirnių sriuba, makaronai su vištiena ir paprika, vaikas dar naminį hamburgerį pasidarė su vakar keptu kalakutienos kotletuku.
vakarienei kepsiu karpį, valgysim su ryžiais ir šv. kopūstų/morkų/obuolio salotom su aliejum.
gražaus vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 04, 10:15)
Nu va parlėkiau iš Maximos, papirkau kepenėlių , net virš  5 kg  blush2.gif  tai savaitgalį ir pašteto padarysiu, kitai savaitei bus ir troškintų kepenėlių ir kotletams užteks. Dar kažkiek sugrūsim į kamerą.
Dar ir kiaulienos faršui akcija 5,98 Kg, bet šito neradau  schmoll.gif

aha faršo ir aš neradau, o kepenėlių tik kilogramą nusipirkau sad.gif nėra vietos šaldytuve, dar pirmadienį nusipirksiu jei dar bus, nes byras išvažiuos į komaniruotę, tai kamerą aptuštės, dar koks kilogramas tilps. kadangi aš tik viena jas tevalgau, tai kai tik vyras komandiruotė taip kepenėlės gali eitiį trasą biggrin.gif

QUOTE(Leksa @ 2010 02 04, 12:16)
cia vietoj ryziu grikiai ar visai kas kita? Koks naujas imantrus patiekalas  g.gif

Neįmantrus visai. schmoll.gif Vietoj ryžių grikiai 4u.gif
Šiandien:
pusryčiai- brandinta šoninė, bulvės, agurkas raugintas
Pietūs - man tas pats kas pusryčiams, vyras irisinį pyragą iš mamytės
Vakarienė - karbonadai, ryžiai, marinuotos daržovės
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai su desra
Pietus - rugstyniu sriuba, makaronai su likuciais (kotletas, desreles, pomidorai, suriai triju rusiu, pomidoru padazas)
Vakariene - tas pats kas ir pietums
Atsakyti
Pietus - MB meduoliai su kava, man kiausiniene su desrelem, agurkeliais (pavaisino)
Velyva vakariene - spageciai su rukytu lasinuku, svoguno, kecupo padazu. Veliau arbata
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 04, 17:20)
aha faršo ir aš neradau, o kepenėlių tik kilogramą nusipirkau sad.gif nėra vietos šaldytuve, dar pirmadienį nusipirksiu jei dar bus, nes byras išvažiuos į komaniruotę, tai kamerą aptuštės, dar koks kilogramas tilps. kadangi aš tik viena jas tevalgau, tai kai tik vyras komandiruotė taip kepenėlės gali eitiį trasą biggrin.gif
Neįmantrus visai.  schmoll.gif  Vietoj ryžių grikiai  4u.gif
Šiandien:
pusryčiai- brandinta šoninė, bulvės, agurkas raugintas
Pietūs - man tas pats kas pusryčiams, vyras irisinį pyragą iš mamytės
Vakarienė - karbonadai, ryžiai, marinuotos daržovės

vakarienės nebuvo, išvažiavome pas tėvelius į svečiua, tai ten ir čeburėkų, silkės, kotletų iš kopūstų, sūrelių, traškučių, koncervų.... Žodžiu visko prisiragavome
Atsakyti
reiks ir man i maxima nulekt kepeneliu paziuret bigsmile.gif farso tai saldykli dar pakankamai turiu ax.gif tai nepirksiu , va gal ryt reiks isbandyt grikiu kotletus is sm rolleyes.gif visi tik giria juos ,kad labai skanus.Siandien isimsiu saldytu slyvu ,kompotuka isvirsiu. Vakar is pastovejusio ( bet ne seno ) pieno uzmaisiau blynams tesla ,ir prikepiau daug lietiniu , vienus pavyniojau su is saldyklio trauktom trintom braskem+cukrus., dar isemiau farso gabaliuka, su svogunais reiks pakepint ir i lietinius pavyniot ax.gif vaikas blynu su mesa nevalgo ,tai jai padarysiu farso-ryziu kukuliu ir bulviu kose smile.gif yra dar vakarykstes pupeliu sriubos su viena vistien.slaunele. Vyras ryte pries darba suvalge 4 lietinius su trintom uogom ,tai pietums ateis , jam galvoju pora balandeliu su bulvem patusint ( balandelius jis pats daresi kada cia ir saldykli prisalde ). Tai ir visas musu siops dienosa meniu ,dar sureliu turim pora vaikui.
Atsakyti
Pusryčiams - batonas su obuoliene, kava/arbata
pietums - nuo vakar brandintas keptas karpis su raugintais agurkėliais ir duona
vakarienei virsiu šv. kopūstų sriubą ir galvoju mėsišką košę pasidaryt (morka, bulvė, perlinės kruopos užpiltos faršu pakeptu su svogūnais), valgysim su raug. agurkais.
Atsakyti