Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Leksa @ 2010 02 10, 00:06)
as tai kai apverciu batona, pabarstau tarkuotu fermentiniu suriu, paskui dar pomidoru padazo uzsipilam jei turim, tai gaunasi kaip ir pagrindinis patiekalas  blush2.gif Bet cukrum pabarstyti dar nebuvau sugalvojus... bus desertas  bigsmile.gif
Papildyta:

As irgi kepu su fermentiniu suriu , bet vakar jo neturejau blush2.gif ,o su cukrum man vaikysteje mama kepdavo essen.gif labai skanu , paprastai iskept pamirkyta piene arba kiausinio-pieno plakinyje ir jau iskeptus cukrum pabarstyt. Mano vaikas taip laaabai megsta su arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 10, 07:42)
As irgi kepu su fermentiniu suriu , bet vakar jo neturejau  blush2.gif ,o su cukrum man vaikysteje mama kepdavo  essen.gif labai skanu , paprastai iskept pamirkyta piene arba kiausinio-pieno plakinyje ir jau iskeptus cukrum pabarstyt. Mano vaikas taip laaabai megsta su arbata  smile.gif

o as kitaip darau, pamirkau kiausinio plakinyje viena puse ir cukruje, tada kai kepa tokia apskrudus plutele gaunasi saldi essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 10 vasario 2010 - 08:59
niu pas mus siandien kavute pusryciams,vaikas darzeli valgo, vyras darbe, man pietums buterbrodziukas, o vakarienei saltibarsciai, kazkaip senokai buvo, svoguniukas ant lango uzaugo, tai reik daryti ir kompociuko agrastu isvirsiu kad vakare butu ka silto ir skanaus atsigerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 02 09, 23:06)
I lietini ivyniotos keptos morkos su svogunais  blink.gif kazin, cai skanu  g.gif o gal dar ka pamirsot parasyt?

skanu drinks_cheers.gif pas mus su tokiu idaru buna ale zemaitiski ax.gif
Biski be interneto namie, tai tik darbe retkarciais prilendu tongue.gif
Aisku pirmadieni prisitroskinau virs kilo kepeneliu, tai su virtomis bulvemis, keptais burokeliais. Uzteko ju ir vakar ir dar siandien kazkam damust liko tongue.gif vakar tai pasidariau augintu kopustu su virtais burokeliais ir aliejum misraines. Siandien dar pakepsiu miltiniu blynu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2010 02 08, 18:37)
kristij rodau kaip kitą kartą gali atrodyti kad brangu, bet realiai be galo pigu ir skanu, bei daug.
user posted image
Kepenėlių-avižinių dripsnių kotletai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif visiskai pritariu thumbup.gif as tai dazniausiai dar cukinijos itarkuoju, kuria savo darze uzsiauginau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 10, 13:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  visiskai pritariu  thumbup.gif as tai dazniausiai dar cukinijos itarkuoju, kuria savo darze uzsiauginau  mirksiukas.gif

aš tokios nebeturiu skanios daržovytės, sakiau reikia gal šiemet užsiauginti pas anytą, man ji labai patinka, o ir auga jos didelės labai, kiek ten jų tereikia
Atsakyti
Mes šiandien valgom: biggrin.gif
pusryčiams - varškė su uogiene, kava/arbata, vaikui dar sausainiai
pietums - pieniška makaronų sriuba, brandintas plokštainis
vakarienei - grybai, troškinti su morkom, svogūnais ir pomidorų padažu + virtos bulvės, džiovintų obuolių kompotas

Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 10, 14:17)
as tai dazniausiai dar cukinijos itarkuoju, kuria savo darze uzsiauginau  mirksiukas.gif

O aš savo cukinijas jau baigiau ir jau pasiilgt suspėjau.. verysad.gif Taip man skanu cukinijų blynai..ech, lauksiu kitos vasaros.. nail.gif
Atsakyti
Pusryciai - brandintos idarytos bulves farsu ir padazu
Pietus - vedarai, kugelis, sausainiai miltu, majonezo , cukraus, dar obuoliu pyraga kepu
Vakarienei bus visas tas pats kas ir pietums
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 02 10, 14:17)
skanu  drinks_cheers.gif  pas mus su tokiu idaru buna ale zemaitiski  ax.gif
Biski be interneto namie, tai tik darbe retkarciais prilendu  tongue.gif
Aisku pirmadieni prisitroskinau virs kilo kepeneliu, tai su virtomis bulvemis, keptais burokeliais. Uzteko ju ir vakar ir dar siandien kazkam damust liko  tongue.gif vakar tai pasidariau augintu kopustu su virtais burokeliais ir aliejum misraines. Siandien dar pakepsiu miltiniu blynu ax.gif

As siandien darau vist.kepeneles thumbup.gif , bet as maista gaminu max dviem dienom ,treciai dienai jau nelaikau schmoll.gif

Siandie ryte vaikui keptas batonas su cukrum ,arbata ir i darzeli iki vakaro iskeliavo ,ten pavalgys. Man ir vyriu jaucio akis po 2 vnt + kava.
Pietums kepiau lietinius blynus su mesos idaru 4u.gif
Veliau virsiu sriuba gal ryziu su bulvikem , ir kepsiu-troskinsiu kepeneles su morka,svogunu + virtos bulves smile.gif ( bus dviem dienom) , vaikas kepeneliu schmoll.gif tai jai vakare lietiniu su varske pavyniosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 10 vasario 2010 - 14:42
I-batonas, kepenėlių kotletas, kumpis, kava
II-duona, kepenėlių kotletai, kava, traškučiai
III- orkaitėje keptos bulvės, vištienos šlaunelės, burokėlių-majonezo salotos. Dar planuoju šiandien išvirti sriubos kokios nors kad rytojui būtų.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Pusryčiai: sumuštiniai su kava/arbata
Pietūs: sluoksniuotos tešlos pyragas su mėsa
Vakarienei: man - kefyras, MB - košė

Rytoj gal važiuosiu pas mamytę, tai turbūt parsivešiu ko skanaus ir nereikės bent porą dienų gaminti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 02 10, 15:07)
Rytoj gal važiuosiu pas mamytę, tai turbūt parsivešiu ko skanaus ir nereikės bent porą dienų gaminti  blush2.gif  biggrin.gif

smagu iš tėvelių parsivešti ko nors skanaus smile.gif mums irgi tiek anyta tiek mano mamytė, močiutė prideda ko nors smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiams: keptas batonas su kiaušiniu, arbata;
Pietūs: kotletai (faršas su pupelėmis), marinuoti agurkai, bulvės;
Vakarienė: burokėlių sriuba.
Atsakyti