Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pusryciai - kava, man dar duona su sviestuku
Pietus - MB desreles su duona, man - salotikes su kepta duona (pekino kopustas, raug. agurkas, kepta duona, majonezas)
Vakariene - balandeliai, bulves, o veliau dar kepsiu blynelius, valgysim su trintom saldytom braskem smile.gif
Atsakyti
ax.gif Siandienine vakariene..sakyciau nebrangu, bet skanumelis ir paprasta kaip 2kart2 blush2.gif user posted image Bus uzklausa, recepteli suveiksim tongue.gif katik iskeptos Mielines"bombioskes" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 02 10, 17:47)
ax.gif  Siandienine vakariene..sakyciau nebrangu, bet skanumelis ir paprasta kaip 2kart2 blush2.gif  user posted image  Bus uzklausa, recepteli suveiksim  tongue.gif  katik iskeptos  Mielines"bombioskes" thumbup.gif

o jos su idaru?
Papildyta:
QUOTE(joliteee @ 2010 02 10, 14:37)
brandintos idarytos bulves farsu

kas cia per bulves?
Atsakyti
QUOTE(sniego_skonis @ 2010 02 10, 18:04)
o jos su idaru?
Papildyta:

kas cia per bulves?

smile.gif be, bet manau turint sprica , galima i vidu iskepus kokio dzemo pripumpuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 02 10, 17:47)
Bus uzklausa, recepteli suveiksim  tongue.gif  katik iskeptos  Mielines"bombioskes" thumbup.gif

Laukiam recepto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 02 10, 18:34)
Laukiam recepto  bigsmile.gif

biggrin.gif na jai paklausa yra-bus ir pasiula ar kaip ten blush2.gif receptelio kaip ir tokio nera, viskas is akies matuota,o ingredientai stai tokie : mazas mieliu gabaliukas istrintas su cukrum,puse pakelio varskes, 1 kiausinukas,biski druskytes, cukrelio.Viska ismaisyti ,pilti miltus kad butu puskiete tesla.Leisti teslai pakilti apie pusvalanduka ar valandzike, priklausomai kiek mieliu.O poto i ikaitinta keptuve su daugokai aliejaus su saukstu formuotas bombikes det i keptuve ir cyrskint kol apskrus ax.gif Skanaus thumbup.gif kas megsta saldziau , tinka su cukraus pudra ar padazant i uogiene wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 10, 16:38)

Pietūs: kotletai (faršas su pupelėmis), marinuoti agurkai, bulvės;
Vakarienė: burokėlių sriuba.

sudomino bigsmile.gif kiek pupeliu ir kiek farso? Ir kiek ko dar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 02 10, 22:47)
sudomino  bigsmile.gif kiek pupeliu ir kiek farso? Ir kiek ko dar?  ax.gif

Na, kadangi sudomino, tai ir nuotraukytę įdėsiu. Šiems kotletukams reikės:
Reikės:
0,5 kg faršo
2 stiklinių virtų pupelių (apie 300 ml)
1 svogūno
prieskonių
druskos
1 kiaušinio
Virtas pupeles sumalti ir dėti į faršą. Supjaustyti kubeliais svogūną, dėti prieskonius, druską, įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Kepti keptuvėje (taip aš kepiau vyrui), o sau troškinau (tiesiog iš pradžių apkepiau keptuvėje juos, po to įdėjau į verdamas bulves ir man tuo pačiu išvirė ir bulvės ir mano kotletukai)
Gavosi tokie minkšti, skanūs kotletukai. Patiko. Tikrai kepsiu dar ne kartą.
Jei mano nuotraukytės atsibodo, sakykit, neteršiu forumo jomis rolleyes.gif
O štai čia troškinti kotletukai. Keptų keptuvėje nenufotkinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 10, 22:06)
Na, kadangi sudomino, tai ir nuotraukytę įdėsiu. Šiems kotletukams reikės:
Reikės:

idomus receptelis, reikes kada prie progos pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Bulves, idarytos farsu.
Bulviu isskobiam vidu, i jas dedam paruosta farsa, statom i puoda, uzpilam vandeniu, dedam tarkuota morka, svoguna, prieskonius. Kai baigia virti, nupilam siek tiek vandens, dedam grietine, pomidoru padaza,uzberiam tarkuoto fermentinio surio ir dar siek tiek patroskinam
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 10, 15:38)
Siandie ryte vaikui keptas batonas su cukrum ,arbata ir i darzeli iki vakaro iskeliavo ,ten pavalgys. Man ir vyriu jaucio akis po 2 vnt + kava.

kas cia per jaucio akis, skamba tai doh.gif ale vistiek idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 02 10, 22:55)
kas cia per jaucio akis, skamba tai  doh.gif ale vistiek idomu  biggrin.gif

Itariu cia duonos skylej imustas kiausas ir kepamas biggrin.gif
Atsakyti