Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

naudoju kai reikia tešlą užsiminkyti, kai kokį padažą ar uogienę iškabinti iš kokio nors indo, aišku ir pamaišymui naudoju. O daugiau kaip ir nėra kur ją panaudoti biggrin.gif

va dar prisiminiau, kad ją galima panaudoti kaip pūkų surinkėją lotuliukas.gif labai gerai prilimpa visokie pūkai prie silikono lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ravser: 12 spalio 2006 - 12:19
QUOTE(ypata @ 2006 10 12, 12:38)
Dar prisiminiau viena klausima smile.gif : ar naudojate silikonines menteles ? Ka su jomis galima daryti - tik maisyti ?

majonezą ir kečiupą ''išlaižyti iš stiklainio'',žodžiu, tai liežuvis, jei nori-uošvienės vadink...
Atsakyti
aš taip pat turiu sislikoninę mentelę, tik ją parsivežiau iš vokietijos ir mokėjau 3 ar 4 eurus, tai ją naudoju, maišymui, "išlaižymui", na man tai labai patinka, kat ir tešlą iš bliudo iškratyti, su ja taip "išsilaižo", kad gali atdal į lentyną bliuda statyti thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, o su mentele negalima keptuviu maisyt ?
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 10 13, 17:57)
Ačiū už atsakymus, o su mentele negalima keptuviu maisyt ?

galima su TW mentele. bet tik palikt karštoje keptuvėje ilgesniam laikui negalima. Aš turėjau kažkada pigią, pirktą Tom Philips parduotuvėje, tai po pirmo pamaišymo išsilydė.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 08 14, 12:21)
Ar naudojate Maximoje pirktas silikonines formas? Kaina tikrai patraukli  ax.gif Tik įdomu kaip naudojasi, ar nesvyla?  4u.gif
[QUOTE]

Del patrauklios kainos 9.99lt ( KEKSIUKU)ir nusipirkau. Kepiau tik karta, pavyko puikiai, neprisvilo thumbup.gif . O vaikams labiausiai patiko isversti juos (aisku kai atveso), todel, kad forma minksta kaip kaliosas (privalumas) l. lengvai issiverte.
Na, o forma dejau ant groteliu (vistiek ant ko nors reikia uzdeti), transportavimo sunkumu nepatyriau.
Dar laukia sirdeles forma savo pyrageliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute.lt: 17 spalio 2006 - 19:40
Kas nori TW silikoninių formų, tai lapkričio mėnesį bus labai geras pasiūlymas svečiams ir šeimininkėms mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas norėtų tokios TW formos?? nauja.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 08 14, 12:21)
Ar naudojate Maximoje pirktas silikonines formas? Kaina tikrai patraukli  ax.gif Tik įdomu kaip naudojasi, ar nesvyla?  4u.gif

Nesu didele seimininke, tad apie tokias formas suzinojau tik praita savaite.
Vakar Maxsimoje nusipirkau ir kepiau kugeli (buvau su drauge didele kulinare, tai ji tik is manes juokesi ir sake, as pirksiu kai tu isbandysi).
Man tai stebuklas....kugelis graziai apkepe..ir kas man labiausiai patinka....... ta forma laaabai lengva isplauti.
Siandien leksiu pirkti ir kitokiu, maciau nuolaidos yra. Ir kaina tik iki 14 Lt ax.gif
Atsakyti
o man maximos keksiukų formą neišsiplauna gerai, prisvilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 10 19, 09:55)
o man maximos keksiukų formą neišsiplauna gerai, prisvilo  g.gif
[QUOTE]
Tikriausiai per ilgai ir per aukstoje temperaturoje kepei g.gif
As kepu 175 laips. ir apie 25- 35min tai l.puikiai thumbup.gif
Tik kad tu keksiuku nedaug, visus l.greit sunaikina, tai pirksiu antra formike, liks ir man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute.lt: 19 spalio 2006 - 19:55
QUOTE(ravser @ 2006 10 19, 09:55)
o man maximos keksiukų formą neišsiplauna gerai, prisvilo  g.gif

nu kažkaip negirdėjau, kad silikoninės formos prisviltų.... unsure.gif Kiek turiu - ir TW, ir kitokių - visom labai patenkinta tongue.gif
Atsakyti