QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 20:32)
QUOTE(*dew* @ 2010 03 31, 20:50)
Kadangi suvalgiau dar tik nedideli jo gabaliuka, tai likusi supakavau ir paslepiau i tamsiausia kampa (nuo saves)
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 21:11)
Kadangi suvalgiau dar tik nedideli jo gabaliuka, tai likusi supakavau ir paslepiau i tamsiausia kampa (nuo saves) 
labas
kepu ir aš šimtalapį pagal receptą pirmoje žinutėje. jau antrą. pirmas pavyko. gal kiek perkepiau, todėl šiandien kepu truputį mažesnėje temperatūroje. bet... šiandien pamiršau sudėti visą cukrų. nepamenu, ar tik paskutinio lakšto neapibarščiau, ar ir priešpaskutiniam neteko. per daug šiandien veiklos užsiėmiau, o dar mažius rėkt ėmė, tai pyragą autopilotu dariau
bijau laukt rezultato
kepu ir aš šimtalapį pagal receptą pirmoje žinutėje. jau antrą. pirmas pavyko. gal kiek perkepiau, todėl šiandien kepu truputį mažesnėje temperatūroje. bet... šiandien pamiršau sudėti visą cukrų. nepamenu, ar tik paskutinio lakšto neapibarščiau, ar ir priešpaskutiniam neteko. per daug šiandien veiklos užsiėmiau, o dar mažius rėkt ėmė, tai pyragą autopilotu dariau
nu kepsiu siandien ir as simtalapi
(velykoms)
pirma karta kai kepiau neiskepe vidurys ( sena prasta dujine buvo)
dabar turiu normalia. vakar iki isnaktu skaiciau patarimus kaip kepti. ziuresim kas gausis
laikom sukryziuotus pirstus
(velykoms)
pirma karta kai kepiau neiskepe vidurys ( sena prasta dujine buvo)
dabar turiu normalia. vakar iki isnaktu skaiciau patarimus kaip kepti. ziuresim kas gausis
laikom sukryziuotus pirstus
Jaučiu, bandysiu ir aš šimtalapį kept, tik ar Velykoms nebus per vėlu
gundziausi, gundziausi ir susigundziau, keliausiu ir as kept simtalapio velyku stalui
QUOTE(Jusma @ 2010 04 02, 08:41)
jei kepsi šiandien, bus pats tas
nu zodziu... produktus sveriau su svarstyklem gramas i grama... tesla gavosi ( mano akim ziurint) kietoka.. net su kocelu is jegos kociojau.. bet uztat nesuplyso niekas
Gavosi kazkoks nedidelis.... vos vos uzteko apie zieda apsukti. O kai bandziau padaryti, kad butu visur vienodai iskiles, tai galuose istrysko sviesto ir aguonu
. Bekepant kilo labai gerai.. bet vienas sluoksnis i virsu atsigarbanojo...
nu dar liko kelias minutes pakepti, bet jau matai kad vaisdelis gavosi... tiksliai negavosi
Ai bet Mb suvalgys.. jam bele saldu
Gavosi kazkoks nedidelis.... vos vos uzteko apie zieda apsukti. O kai bandziau padaryti, kad butu visur vienodai iskiles, tai galuose istrysko sviesto ir aguonu
nu dar liko kelias minutes pakepti, bet jau matai kad vaisdelis gavosi... tiksliai negavosi
Man asmeniskai su mesa simtalapis yra daug skanesnis
QUOTE(Rasuole144 @ 2010 04 02, 11:04)
Na bet čia tada jau ne prie saldumynų temos
kepiau ir as simtalapi,tiesa sakant kepu antra karta,bet itariu gavosi disaster.Jis visas plauke svieste,nepamenu kaip ten buvo kai kepiau pirma karta,bet dabar jei isbego visas sviestas,tai itariu gausis bulka
As ji idejau i ziedo forma,nu forma buvo per didele,tai nesusijunge ratu,tai tam sonelyje atsirado daaaaaug sviesto.