Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 12, 21:28)
Nu negerai kazkas. Susiliejo sluoksneliai... nesuprantu, ka as ne taip padarau. Sakau, taip gerai sekesi tampyt, susukt, perkelt... o va kas gavosi...

labai grazus pyragas bigsmile.gif
bigsmile.gif
Del pjuvio, manau , reikejo ilgiau kept, ir det daugiau aguonu kad apvalus rutulys pjuvyje matytus 4u.gif Merginos del to apvalumo sake, tai nzn , as kepu paprastoj skardelej, bet turbut irgi turi ytakos pjuviui..
O isvaizdos grazuolis bigsmile.gif , man toks neiseina biggrin.gif
metu savo silto pyrago gabalioka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kazi o jei as keksinej kepciau, nu su viduriu, tada jam nebutu kur plestis, nes as idedu skardine, ir vistiek kepant slysta.
Aciakaba, nu tavo tai idealus gabaliukas. Nu eina .... kaip man atitaikyt ta aukso viduriuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2011 02 12, 23:43)
gal pagelbėsiu su savo pastebėjimu

Ir išvis - kokius riešutus geriausia naudot: kokoso drožles, lazdynų, žemės ar graikiškus? unsure.gif )

Į vidurį nededu nieko, nes mano forma pailga, būna, kad pabliūra į šonus, būna, kad aukštyn pasiduoda, bet sluoksneliai yra visada (arba 99 proc)..... tai kaži, ar čia dėl vietos..... manyčiau, kad reikėjo dar kiek pakept, būtų kiek sausesni lakšteliai, ir atsiskyrę.... g.gif

kartais ant aguonų pabarstau maltų migdolų, neruošiu niekaip, perku jau maltus, ir paberiu..... vieną sykį esu sau kepus su reišutų/razinų įdaru, man labai patiko, šeimyna krapštė ir nevalgė visai....

O razinas tada irgi nuplikiau, nuvarvinau, sumaliau, riešutus dėjau tuos pačius maltus ir vietoj aguonų sudėjau į šimtalapį.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 13, 09:53)
Į vidurį nededu nieko, nes mano forma pailga, būna, kad pabliūra į šonus, būna, kad aukštyn pasiduoda, bet sluoksneliai yra visada (arba 99 proc)..... tai kaži, ar čia dėl vietos.....  manyčiau, kad reikėjo dar kiek pakept, būtų kiek sausesni lakšteliai, ir atsiskyrę.... g.gif

kartais ant aguonų pabarstau maltų migdolų, neruošiu niekaip, perku jau maltus, ir paberiu.....  vieną sykį esu sau kepus su reišutų/razinų įdaru, man labai patiko, šeimyna krapštė ir nevalgė visai....

O razinas tada irgi nuplikiau, nuvarvinau, sumaliau, riešutus dėjau tuos pačius maltus ir vietoj aguonų sudėjau į šimtalapį.... ax.gif

manau kadjeigu ilgiau butu kepes tikrai neatsirastu tie sluoksniukai, schmoll.gif
rugiagele26 gal siek tiek per storai istampei? g.gif ,arba sviesto per mazai gal su cukrum g.gif .... nu kazkaip keista unsure.gif arba miltus gal pakeitei? unsure.gif . Nenusimink viskas bus gerai,svarbu kad skanus...as irgi dabar mielai gabaleli nugriebciau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Istampyti jie buvo permatomi, sakau, net lengvai neiprastai sekesi tampyt... miltai kaip visad...sviesto 500 g, cukraus 300 g... gal reik i 5 dalis tesla paskirstyt, nes as vis i 6..
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 02 13, 15:50)
manau kadjeigu ilgiau butu kepes tikrai neatsirastu tie sluoksniukai, schmoll.gif 


Nu galvos neguldyčiau, bet man susidaro neiškepusio vaizdas, o toks pusžalis (teko tokį vieną valgyt) nkažin, ar gali būti sluoksniuotas..... g.gif

Rugiagėle, ar jis perkepė? t.y. nebuvo pusžalis?
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 13, 18:45)
Nu galvos neguldyčiau, bet man susidaro neiškepusio vaizdas, o toks pusžalis  (teko tokį vieną valgyt) nkažin, ar gali būti sluoksniuotas..... g.gif

Rugiagėle, ar jis perkepė? t.y. nebuvo pusžalis?


Jis iskepes, ne puszalis, bet kad paskrudimo norejos daugiau, tai tikrai. Net ant sonu ir dugno karameles buvo, nors nedaug.. bet sekanti kart desiu ant 200, ir kepsiu valanda biggrin.gif
Atsakyti
kepejeles 4u.gif noriu is jusu patarimo,jeigu kepciau is dvigubos normos(1kg miltu)
tai kiek tada laiko kepti orkaiteje blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 02 17, 15:22)
kepejeles  4u.gif  noriu is jusu patarimo,jeigu kepciau is dvigubos normos(1kg miltu)
tai kiek tada laiko kepti orkaiteje  blush2.gif   ax.gif  ?

nu kaip suksi, manyčiau, esu darius iš 7 lakštų (Monstras virš 3kg buvo), anakonda storumo sulig dviem rankom, tai apie pusantros val kepiau, bet esu dariusi iš 5, bet tempiau, kiek stalas leido, buvo ilgas, mažu 1,5 metro, tai šitą kepiau kaip visus - iškepęs buvo.... g.gif

Gal Elfė konkrečiau patars...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 17 vasario 2011 - 16:23
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 17, 16:21)
nu kaip suksi, manyčiau, esu darius iš 7 lakštų (Monstras virš 3kg buvo), anakonda storumo sulig dviem rankom, tai apie pusantros val kepiau, bet esu dariusi iš 5, bet tempiau, kiek stalas leido, buvo ilgas, mažu 1,5 metro, tai šitą kepiau kaip visus - iškepęs buvo.... g.gif

Gal Elfė konkrečiau patars...

Aciu!!! 4u.gif mirksiukas.gif .Sedziu ir drebu,kad tik gerai gautusi doh.gif lotuliukas.gif ,nes tokiam pokyliui kepsiu,kuriame ir as dalyvausiu doh.gif ,tai jeigu blogai gausis,nezinosiu kur detis laugh.gif .
Dar mitis kirba,kad gal 2 kepti... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 02 17, 16:59)
Aciu!!!  4u.gif  mirksiukas.gif  .Sedziu ir drebu,kad tik gerai gautusi  doh.gif  lotuliukas.gif ,nes tokiam pokyliui kepsiu,kuriame ir as dalyvausiu  doh.gif ,tai jeigu blogai gausis,nezinosiu kur detis  laugh.gif .
Dar mitis kirba,kad gal 2 kepti... mastau.gif

Kepk du drinks_cheers.gif ir pačiai drąsiau bus, ir, jei didelis pasibuvimas, vaizdas bus geresnis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 17, 17:01)
Kepk du drinks_cheers.gif ir pačiai drąsiau bus, ir, jei didelis pasibuvimas, vaizdas bus geresnis.... g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip ir darysiu 4u.gif .Aciu uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti