Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 02, 19:40)
Labas paneles,

pagal cipciuko recepta dedasi sausos mieles ar slapios  rolleyes.gif ?


Šviežios, ne sausos wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2011 03 02, 22:41)
Šviežios, ne sausos wink.gif.


Dekui uz atsakyma 4u.gif o tai keliems gramams atitiktu sausoms mielems... As turiu uzsipirkus sausu, na nesinori ju nustumt ir pirkt kitas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 02, 23:33)
Dekui uz atsakyma  4u.gif  o tai keliems gramams atitiktu sausoms mielems... As turiu uzsipirkus sausu, na nesinori ju nustumt ir pirkt kitas  blush2.gif


7 g sausų mielių, atitinka 20 g šviežių smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2011 03 03, 21:10)
7 g sausų mielių, atitinka 20 g šviežių smile.gif.


labai aciu! bus isbandyta...ir labai sparciai,manau ateinancia savaite tai tikrai wub.gif labai gundanciai atrodo sis geris! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 03, 20:52)
labai aciu! bus isbandyta...ir labai sparciai,manau ateinancia savaite tai tikrai  wub.gif  labai gundanciai atrodo sis geris! wub.gif


Į sveikatą smile.gif. Iš tiesų, šis kepinys - "vertas grieko" biggrin.gif.
Atsakyti
Tai va, tai kad jau vertas grieko tai siandien as ji ir kepu seimynai biggrin.gif pati griekyt negaliu - dietinuosi doh.gif smile.gif

Issilydziau sviesta,laukiu kol praaus.. ax.gif
Iskilo klausimelis, ar glima simtalapi kepti atidaromoje formoje g.gif ? Sviestas neprades varvet ? Turiu silikonine neatidaroma forma,bet ji neaukstais krastais, platoka,nnoriu kad isvaziuotu pyragas i sonus. O atidaroma forma tai ir su skyle,kaip priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 06, 09:55)
Tai va, tai kad jau vertas grieko tai siandien as ji ir kepu seimynai  biggrin.gif  pati griekyt negaliu - dietinuosi  doh.gif  smile.gif

Issilydziau sviesta,laukiu kol praaus.. ax.gif
Iskilo klausimelis, ar glima simtalapi kepti atidaromoje formoje g.gif ? Sviestas neprades varvet ? Turiu silikonine neatidaroma forma,bet ji neaukstais krastais, platoka,nnoriu kad isvaziuotu pyragas i sonus. O atidaroma forma tai ir su skyle,kaip priklauso  ax.gif


Gali kept, tik itiesk kepimo popieriu, nes prades teket sviestas, tada uzdumys visa virtuve biggrin.gif patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 06, 11:22)
Gali kept, tik itiesk kepimo popieriu, nes prades teket sviestas, tada uzdumys visa virtuve biggrin.gif patirtis biggrin.gif

Dekui 4u.gif zinau kad as kartojuosi su tais klausimais , prasau nepykti 4u.gif ax.gif blush2.gif

Tada tiesiu popieriu smile.gif
Papildyta:
Ai gi dar viena klausimuka turiu, kaip profes patartumet blush2.gif ?
Zodziu as turiu 2 atidaomas formas, 1didele, 28cm ir viena mazesne 20cm, didesne yra su skyle, mazesne yra be skyles. Kepsiu is puse normos, nenoriu gadint prodduktu jei nepavyks, kurioje butu geriau kepti, didesneje ar mazesneje? Jei mazesneje ideciau metaline skarbonke i viduri,kad butu skyle blush2.gif .
Papildyta:
Ir dar vienas blush2.gif ..

Aguonas nuplikyti tai tiesiog verdanciu vandeniu uzpilti, ir ar reikia jas ilgai tame vandeny mirkyti blush2.gif ? Ir sumalti poto i kose blush2.gif ?

Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 06, 11:01)
Dekui  4u.gif  zinau kad as kartojuosi su tais klausimais , prasau nepykti  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

Tada tiesiu popieriu smile.gif
Papildyta:
Ai gi dar viena klausimuka turiu, kaip profes patartumet  blush2.gif ?
Zodziu as turiu 2 atidaomas formas, 1didele, 28cm ir viena mazesne 20cm, didesne yra su skyle, mazesne yra be skyles. Kepsiu is puse normos, nenoriu gadint prodduktu jei nepavyks, kurioje butu geriau kepti, didesneje ar mazesneje? Jei mazesneje ideciau metaline skarbonke i viduri,kad butu skyle  blush2.gif .
Papildyta:
Ir dar vienas  blush2.gif ..

Aguonas nuplikyti tai tiesiog verdanciu vandeniu uzpilti, ir ar reikia jas ilgai tame vandeny mirkyti  blush2.gif ? Ir sumalti poto i kose blush2.gif ?


Jei is tos normos , kur parasyta, kepat puse normos produktu, tai gal uzteks ir 20 cm g.gif nes as pilna norma kepu 26 cm...

As aguonas uzpilu verdancu vandeniu pries darant simtalapi, o paksui, kai ateina joms eile deti ant pyrago, tai sublenderiuoju tieisog blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 06, 12:04)
Jei is tos normos , kur parasyta, kepat puse normos produktu, tai gal uzteks ir 20 cm  g.gif nes as pilna norma kepu 26 cm...

As aguonas uzpilu verdancu vandeniu pries darant simtalapi, o paksui, kai ateina joms eile deti ant pyrago, tai sublenderiuoju tieisog  blush2.gif

Nu va, ir atrodo viskas jau kaip ir aisku 4u.gif aciukas 4u.gif
Butinai pasirodysiu kaip sekes blush2.gif jei aisku seksis blush2.gif
Atsakyti
na va ir mano rezulatas 4u.gif

komentaras : nezinau ka ne taip padariau, bet man sluoksniai ne labai gerai kociavosi,tampesi.. labai trukinejo. siaip ne taip padariau 5 sluoksnius kuriuos sutepiau gausiai sviestu, apibarsciau labai gausiai cukrumi. Iskepiau... galejau trumpiau kepti, man apdege doh.gif nors kai apskrudo virsus ir uzdengiau su folija.Na man jis nesigavo! net ir skanus nelabai yra, kazkoks prikepes, riebus.. unsure.gif reiketu ieskot klaidu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na jis gal kiek ir perkepe, bet kad riebus, tai jis toks ir yra... simtalapis- saldus ir riebus kepinys... bet jis man skaniai atrodo jusu nuotraukoj - toks karamelingas bigsmile.gif simtalapis mano galva, toks jau kepinys, kuri reik perprasti...
Atsakyti