Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(kisule @ 2011 02 17, 17:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  taip ir darysiu  4u.gif .Aciu uz pagalba  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
Mane apsedo mintys su tuo simtalapiu biggrin.gif nugi kepsiu vel kuria diena biggrin.gif
Atsakyti
Oi, merginos, man seilės kaupias apie šimtalapį galvojant, bet kepti nesiryžtu... bijau, kad šnipštas gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 02 17, 18:11)
Oi, merginos, man seilės kaupias apie šimtalapį galvojant, bet kepti nesiryžtu... bijau, kad šnipštas gausis  doh.gif

Snipstas nesigaus... bet va jei norisi to tikro totorisko, tai tada galima prisiknisinet... kaip as darau. Visiems skanu, o as va vistiek bambu, kad ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 17, 18:34)
Snipstas nesigaus... bet va jei norisi to tikro totorisko, tai tada galima prisiknisinet... kaip as darau. Visiems skanu, o as va vistiek bambu, kad ne taip biggrin.gif

ot bambekle laugh.gif liezuvis.gif pas tave taigi viskas ciki gaunasi,na paskutini tik karta tau susiliejo sluoksniai,bet siaip tai viskas liuks 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 02 17, 20:04)
ot bambekle  laugh.gif  liezuvis.gif  pas tave taigi viskas ciki gaunasi,na paskutini tik karta tau susiliejo sluoksniai,bet siaip tai viskas liuks  4u.gif  thumbup.gif

Nekreipkit demesio - ankstyvas klimaksas man laugh.gif

Dabar duona uzsimaisiau biggrin.gif dar viena manija uzsiimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 17, 20:28)
Nekreipkit demesio - ankstyvas klimaksas man laugh.gif

Dabar duona uzsimaisiau biggrin.gif dar viena manija uzsiimsiu  lotuliukas.gif

duonamanija jau pas mane senai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 02 18, 08:18)
duonamanija jau pas mane senai  lotuliukas.gif

Pas mane irgi užėjus kepimo manija, tai bendeles, tai pyragus, o va į svorį viskas ir lenda, užknisa... vistiek šiandien bandeles einu minkyt. doh.gif
Atsakyti
rugiagele26, gal ir susiliejo sluoksneliai, bet atrodo vis tiek l. skaniai rolleyes.gif
Atsakyti
Vaišinamės mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
va va, man naktipiečiams - pats tas būtų dabar hihihi.gif
Atsakyti
Labas paneles,

pagal cipciuko recepta dedasi sausos mieles ar slapios rolleyes.gif ?
Atsakyti