QUOTE(Ruciake @ 2011 02 12, 23:43)
gal pagelbėsiu su savo pastebėjimu
Ir išvis - kokius riešutus geriausia naudot: kokoso drožles, lazdynų, žemės ar graikiškus?

)
Į vidurį nededu nieko, nes mano forma pailga, būna, kad pabliūra į šonus, būna, kad aukštyn pasiduoda, bet sluoksneliai yra visada (arba 99 proc)..... tai kaži, ar čia dėl vietos..... manyčiau, kad reikėjo dar kiek pakept, būtų kiek sausesni lakšteliai, ir atsiskyrę....
kartais ant aguonų pabarstau maltų migdolų, neruošiu niekaip, perku jau maltus, ir paberiu..... vieną sykį esu sau kepus su reišutų/razinų įdaru, man labai patiko, šeimyna krapštė ir nevalgė visai....
O razinas tada irgi nuplikiau, nuvarvinau, sumaliau, riešutus dėjau tuos pačius maltus ir vietoj aguonų sudėjau į šimtalapį....