ta prasme kai pirma kart kepiau nepadejau popieriaus
ir išbego visi riebalai, o kiek dumu buvo siaubas
QUOTE(Tarškutė @ 2011 03 27, 16:43)
Aciu
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 17:56)
Labas mergaites, kepiau ir aš , prisiskaičiau ligi soties
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu
antras
, skonis skanus tik man labai riebu
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu
antras
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras
Visi riebalai subega i pyraga, nejudint ji reik bent para , o paskui apsiedimas
Grazuolis
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 19:37)
ta prasme kai pirma kart kepiau nepadejau popieriaus
ir išbego visi riebalai, o kiek dumu buvo siaubas

Aaaa, viena karta ir as toki dalyka apturejau
tai kad nenusaugojau
sakiau kad vagysim kita diena
man išlekus, jie patvarke puse
guli patenkinti pilvus išverte
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 19:34)
tai kad nenusaugojau
sakiau kad vagysim kita diena
man išlekus, jie patvarke puse
guli patenkinti pilvus išverte 
grazuolis tavo simtalapis
[quote=pasta222,2011 03 27, 16:56]
Labas mergaites, kepiau ir aš , prisiskaičiau ligi soties
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu
antras
, skonis skanus tik man labai riebu
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras

sveikutė, tiesiog piukus.
bet kaip tau jis taip dailiai į skardą įsidėjo, mano tai plyšta susuktas
labai,labai gražus
Labas mergaites, kepiau ir aš , prisiskaičiau ligi soties
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu
antras
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras

sveikutė, tiesiog piukus.
bet kaip tau jis taip dailiai į skardą įsidėjo, mano tai plyšta susuktas
labai,labai gražus
Žodžiu, žiūriu į jūsų įdėtas foto ir noriu kiekvienos šimtalapio, tik ne savo
. Kaip bulka, taip bulka gaunas...
Pastebėjau, kad kai ištirpini sviestą, jam ataušus, susidaro du sluoksniai tų riebalų. Aš prieš pildama viską išmaišau. Gal nereik to daryt, kepimui tiek viršutinį sluoksnį naudot?
Pastebėjau, kad kai ištirpini sviestą, jam ataušus, susidaro du sluoksniai tų riebalų. Aš prieš pildama viską išmaišau. Gal nereik to daryt, kepimui tiek viršutinį sluoksnį naudot?
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2011 03 28, 10:06)
sveikutė, tiesiog piukus.
bet kaip tau jis taip dailiai į skardą įsidėjo, mano tai plyšta susuktas
labai,labai gražus
bet kaip tau jis taip dailiai į skardą įsidėjo, mano tai plyšta susuktas
labai,labai gražus
tepiau laktelius vesoi patalpoi, kol viena ištampiu, pirmas jau sustinges buna
Ūla gal dar per stori lakšteliai
QUOTE(Ūla @ 2011 03 28, 09:35)
Žodžiu, žiūriu į jūsų įdėtas foto ir noriu kiekvienos šimtalapio, tik ne savo
. Kaip bulka, taip bulka gaunas...
Pastebėjau, kad kai ištirpini sviestą, jam ataušus, susidaro du sluoksniai tų riebalų. Aš prieš pildama viską išmaišau. Gal nereik to daryt, kepimui tiek viršutinį sluoksnį naudot?
Pastebėjau, kad kai ištirpini sviestą, jam ataušus, susidaro du sluoksniai tų riebalų. Aš prieš pildama viską išmaišau. Gal nereik to daryt, kepimui tiek viršutinį sluoksnį naudot?
Vienareikšmiškai - per stori lakštai
Būna, kad pilu tik viršutinį, būna, kad makaluoju, bet pyrago kokybei jokios neturėjo įtakos (bent jau išsakytų)...
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 27, 11:58)
mielai prašom......
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 28, 10:03)
Ūla gal dar per stori lakšteliai
QUOTE(dangiuk @ 2011 03 28, 14:04)
Vienareikšmiškai - per stori lakštai
Būna, kad pilu tik viršutinį, būna, kad makaluoju, bet pyrago kokybei jokios neturėjo įtakos (bent jau išsakytų)...
Būna, kad pilu tik viršutinį, būna, kad makaluoju, bet pyrago kokybei jokios neturėjo įtakos (bent jau išsakytų)...
nu jo... Taip ir įtariau, kad aš čia ieškau smegenų kur nereik
Gal kad kočioju, bet netampau? Nors, rodos, plonyčiai tie lakštai gaunas...
Ačiū, kad atsiliepėt





