Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 19, 10:08)
O as mielai prasipjauciau ta savo simtalapiuka biggrin.gif nu bet nieko, sau issikepsiu kita karta.

Bet tiesa sakant, man po 50 minuciu dar visas baltas buna, neapkepes... na siek tiek tik, tai man kaip minimum valanda kept reikia, ir dar su biskiuku, nes tikrai nedakepes buna pagal vaizda.

Mano kazkaip gal orkaite labai smarkiai kepa g.gif As ir temperatura padarau 170 ir visteik mygom iskepa. Ta anakonda vakar norejau nors 1,15 val prakept, kad butu iskepus, tai sukiojau sukiojau kas 5 min, kad nesusviltu pavirsius g.gif
Atsakyti
Nu va iverciau i deze ir nufotkinau biggrin.gif
vakare baliuke pjausim, pafotiksiu kas viduriuose biggrin.gif Apacia tai slapia , lyg liux turetu but pagal skoni, bet pagal vaizda doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2011 03 19, 09:56)
Nu va iverciau i deze ir nufotkinau biggrin.gif
vakare baliuke pjausim, pafotiksiu kas viduriuose  biggrin.gif Apacia tai slapia , lyg liux turetu but pagal skoni, bet pagal vaizda  doh.gif

user posted image

Ale koks grazuolis wub.gif , lauksim foto prapjauto.
Kas del kepimo, tai ir pas mane kazkaip smarkiai kepa, nors kepu 170 laipsniu. Darau pagal jusu instrukcijas. Uzdengiu popieriumi is karto pries dedant kepti, nes kitaip kazkaip greit pajuoduotu g.gif
Atsakyti
Sakykit, o jums prie tos serveteles karamele neprilimpa? Nes as norejau det ant jos, bet padekliuka vistik apvyniojau folija.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 19, 11:32)
Sakykit, o jums prie tos serveteles karamele neprilimpa? Nes as norejau det ant jos, bet padekliuka vistik apvyniojau folija.

As itiesiu servetele, ir paskui ant serveteles uzdedu dar to kepimo popieriaus silikoninio, ir tada ant to popieriaus uzdedu pyraga 4u.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif neuzmetykit tik akmenukais biggrin.gif bet gal kas bandet duonkepej minkyt simtalapi? ax.gif
Atsakyti
labutis.....vaišinu savo šimtalapiu.....
user posted image
kepiau pagal Cipciuko receptuka......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 03 21, 17:19)
labutis.....vaišinu savo šimtalapiu.....
user posted image
kepiau pagal Cipciuko receptuka......

Kirbe - tobulas wub.gif Kokie sluoksniai wub.gif nu kaip toki grozi padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
viskas labai paprasta,tik kai naudojau sausas mieles,tai man taip tešla nekildavo,arba per daug kildavo,kažkaip nenutaikydavau aš ju...o dabar pora kartu su šlapiom dariau ir viskas super...tešla kaip šilkine......minkau rankom ,bet tikrai ne pusvalandy.....kokia 15 min nedaugiau,kildinu apie pusvalandy-na kol dvigubai pakyla.....tampesi super lengvai,po to kepiau tortinej didžiausioj kokia turiu formoj ir viskas....ai tiesa susukta taip pat pakildinu......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 03 21, 19:54)
viskas labai paprasta,tik kai naudojau sausas mieles,tai man taip tešla nekildavo,arba per daug kildavo,kažkaip nenutaikydavau aš ju...o dabar pora kartu su šlapiom dariau ir viskas super...tešla kaip šilkine......minkau rankom ,bet tikrai ne pusvalandy.....kokia 15 min nedaugiau,kildinu apie pusvalandy-na kol dvigubai pakyla.....tampesi super lengvai,po to kepiau tortinej didžiausioj kokia turiu formoj ir viskas....ai tiesa susukta taip pat pakildinu......

O tortinej per viduri kokia bonke dedat, kad tusciaviduris rutuliukas gautusi? Ir kaip kepat kokioj temp. ir kiek laiko?
As irgi masciau, kad kita karta darysiu su sv. mielem.

Beje, jus kazkaip dingusi su tortais, nesimato jusu visai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 21, 19:57)
O tortinej per viduri kokia bonke dedat, kad tusciaviduris rutuliukas gautusi? Ir kaip kepat kokioj temp. ir kiek laiko?
As irgi masciau, kad kita karta darysiu su sv. mielem.

Beje, jus kazkaip dingusi su tortais, nesimato jusu visai. blush2.gif

ne jus ,o tu.....aš viena...... lotuliukas.gif tortines viduj ydedu mažiuka stiklainiuka ir ypilu iki puses vandenuko,kad nesprogtu kepant......

o tortu papuošimuose labai jau nesmagu...nesinori ten kišti nosies.......bet retkarčiais pasivaidensiu...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va,kepa mano simtalapis bigsmile.gif na turiu pasakyti, man kuo toliau, tuo jis geriau gaunasi bigsmile.gif kaip graziai iskilo, visas pasiputes, ko anksciau nebuvo! Ir dar, man atrodo as darydavau klaida didele anksciau. As sviesta islydydavau, bet iki galo neatvesindavau, ir pildavau at lakstelio istampyto. Dedant kita, jis manau nuo silumos prilipdavo, ir susijungdavo vienas su kitu, uztai man kaip bulka gaudavosi. Ziuresim, koks bus, kai si prapjausiu bigsmile.gif vel uzsikabliavau bigsmile.gif
Atsakyti