Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

O tai pagalve paprasta kur miegui skirta naudojat, ar cia kas nors specialaus ir jei taip tai kuo ta pagalve padengiat pries tampant tesla....?
Atsakyti
netycia atradau sita temute, kai pamaciau nuotraukas, net seile nutyso lotuliukas.gif gal reiks pabandyt issikept g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na, merginos, išsikepiau ir aš šimtalapį lotuliukas.gif
vis piršlienė atsiveždavo per baliukus, begalo būdavo skanus, nagi, sakau pabandysiu ir aš pagal jūsų receptukus... lotuliukas.gif
juokiuosi net viena bevalgydama lotuliukas.gif
tai, žinokit, išėjo didelė bandelė su aguonom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atrodo ištampiau tikrai plonai, nes tiesiog permatomas buvo, na gal šonuose truputį storesni liko..
šiaip skonis neblogas, bet lyg sausokas, bet pati kalta kadangi viso sviesto nesupyliai lotuliukas.gif ......baisiai jau daug man atrodė pradžioj kai sulaistydavau.... smile.gif
labai stipriai iškilo, ar taip ir turėtų būti??? g.gif gal reikėjo nekildinti prieš kepimą, jau į skardą kai įdėjau???rada nebūtų taip išsipūtę tie blynai???
gaila nemoku foto įdėti...pakomentuotumėt ir kartu pasijuoktumėt iš mano bulkos.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 01 13, 10:35)
O tai pagalve paprasta kur miegui skirta naudojat, ar cia kas nors specialaus ir jei taip tai kuo ta pagalve padengiat pries tampant tesla....?

na as ant jos netampiau dar,bet manau super ismislas-nks neplysta taip tampant,o pagalve galima uzklot kokiu didesniu virtuviniu{plonu} ranksluosteliu,ir tada klot tesla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 01 13, 11:35)

Tai ar gavosi šimtalapis? Nes aš ir noriu pabandyti, bet man ta technologija atrodo neįkandama.
Atsakyti
aš manau, kad viskas priklauso nuo tešlos, jei ji gera tai tampos labai gerai ir ta technologija nieko sudėtingo, o jei tešla išeitų kietesnė ir gerai netįsta tada nieko gerai ir nesigauto , nes plyšinėtų... g.gif
Atsakyti

2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:
Toks jausmas, kad kai perdedi miltu, tuomet blogai tamposi ir labai plysineja
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2011 01 31, 13:23)
2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:

Niam-niam, kaip graziai atrodo wub.gif nors svenetes ir baigesi, o pyrago ir vel noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2011 01 31, 14:23)
2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:

Dieviškai atrodo. Aš taip pat noriu išmokti šimtalapį pagaminti. Velykoms planuoju sužibėti smile.gif
Atsakyti
user posted image]simtalapis[/URL]
Papildyta:
nepykit, kad ikelineju nuotraukas, bandau ar pavyks blush2.gif
o del simtalapio, tai tikrai vertas demesio kepinys thumbup.gif si penktadieni kepsiu 50-tam jubiliejui giminaicio, idesiu foto kaip pavyko
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2011 01 31, 13:23)
2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:

Liuks, visai neblogai pavyko drinks_cheers.gif thumbup.gif:
Atsakyti
Aciu jums, mokytojoms 4u.gif , perskaiciau visas temas ir tik tuomet emiausi darbo smile.gif
Atsakyti