O tai pagalve paprasta kur miegui skirta naudojat, ar cia kas nors specialaus ir jei taip tai kuo ta pagalve padengiat pries tampant tesla....?
netycia atradau sita temute, kai pamaciau nuotraukas, net seile nutyso
gal reiks pabandyt issikept

na, merginos, išsikepiau ir aš šimtalapį
vis piršlienė atsiveždavo per baliukus, begalo būdavo skanus, nagi, sakau pabandysiu ir aš pagal jūsų receptukus...
juokiuosi net viena bevalgydama
tai, žinokit, išėjo didelė bandelė su aguonom
atrodo ištampiau tikrai plonai, nes tiesiog permatomas buvo, na gal šonuose truputį storesni liko..
šiaip skonis neblogas, bet lyg sausokas, bet pati kalta kadangi viso sviesto nesupyliai
......baisiai jau daug man atrodė pradžioj kai sulaistydavau....
labai stipriai iškilo, ar taip ir turėtų būti???
gal reikėjo nekildinti prieš kepimą, jau į skardą kai įdėjau???rada nebūtų taip išsipūtę tie blynai???
gaila nemoku foto įdėti...pakomentuotumėt ir kartu pasijuoktumėt iš mano bulkos....

vis piršlienė atsiveždavo per baliukus, begalo būdavo skanus, nagi, sakau pabandysiu ir aš pagal jūsų receptukus...

juokiuosi net viena bevalgydama

tai, žinokit, išėjo didelė bandelė su aguonom

atrodo ištampiau tikrai plonai, nes tiesiog permatomas buvo, na gal šonuose truputį storesni liko..
šiaip skonis neblogas, bet lyg sausokas, bet pati kalta kadangi viso sviesto nesupyliai

labai stipriai iškilo, ar taip ir turėtų būti???

gaila nemoku foto įdėti...pakomentuotumėt ir kartu pasijuoktumėt iš mano bulkos....

QUOTE(daivasen @ 2011 01 13, 10:35)
O tai pagalve paprasta kur miegui skirta naudojat, ar cia kas nors specialaus ir jei taip tai kuo ta pagalve padengiat pries tampant tesla....?
na as ant jos netampiau dar,bet manau super ismislas-nks neplysta taip tampant,o pagalve galima uzklot kokiu didesniu virtuviniu{plonu} ranksluosteliu,ir tada klot tesla

QUOTE(daivasen @ 2011 01 13, 11:35)
Tai ar gavosi šimtalapis? Nes aš ir noriu pabandyti, bet man ta technologija atrodo neįkandama.
aš manau, kad viskas priklauso nuo tešlos, jei ji gera tai tampos labai gerai ir ta technologija nieko sudėtingo, o jei tešla išeitų kietesnė ir gerai netįsta tada nieko gerai ir nesigauto , nes plyšinėtų...

2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:
Toks jausmas, kad kai perdedi miltu, tuomet blogai tamposi ir labai plysineja
QUOTE(nora25 @ 2011 01 31, 13:23)
2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:
Papildyta:
Niam-niam, kaip graziai atrodo

QUOTE(nora25 @ 2011 01 31, 14:23)
2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:
Papildyta:
Dieviškai atrodo. Aš taip pat noriu išmokti šimtalapį pagaminti. Velykoms planuoju sužibėti

QUOTE(nora25 @ 2011 01 31, 13:23)
2 bandymasPublic Fotki
Papildyta:
Papildyta:
Liuks, visai neblogai pavyko