Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

mirksiukas.gif Seile nutyso iki keliu, kaip skanu, bet pati tokiam kepiniui nesiryztu...Gal zinote kas Klaipedoje toki skanumyna kepa, noreciau vienai progai nusipirkti...Jei suzinosite imeskite i az. Dekui.
Atsakyti
SOS mamukai, kaip reiktu maisyti tesla simtalapiui pagal Cypciuko recepta su sausomis mielemis? ir kiek ju tada reiktu? g.gif Ar reikia jas istirpinti piene, ar tiesiog sumaisyti su miltais, nes ant mieliu pakelio parasyta, kad mieliu istirpinti nereik...visai pasimeciau, HELP
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2011 02 03, 13:36)
SOS mamukai, kaip reiktu maisyti tesla simtalapiui pagal Cypciuko recepta su sausomis mielemis? ir kiek ju tada reiktu? g.gif  Ar reikia jas istirpinti piene, ar tiesiog sumaisyti su miltais, nes ant mieliu pakelio parasyta, kad mieliu istirpinti nereik...visai pasimeciau, HELP

7 g sausų mielių, atitinka 20 g šviežių smile.gif.
Teisingai, sausos mielės maišomos su miltais wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2011 02 03, 15:55)
7 g sausų mielių, atitinka 20 g šviežių smile.gif.
Teisingai, sausos mielės maišomos su miltais wink.gif.

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės 4u.gif

na, pasiryžau ir aš išbandyti šimtalapį iškepti doh.gif Labai kažkaip juokas ima, nes tooookį FIASKO patyriau verysad.gif
Taigi, užminkiau tešlą, katastrofiškai sunkiai man sekėsi ją minkyti, labai lipni, bet miltu bijojau daugiau dėti, kad dar labiau visko nesugadinti.
Toliau lapų tampymas doh.gif doh.gif , pirmasis lapas visai neblogai išsitempė, plonut plonutėlis (jau maniau, kad visai man čia nebloggai sekasi lotuliukas.gif ) tuomet atėjo eilė antram....o čia ir prasidėjo vargelis, uždėjus ant pirmojo jis man toliau visiškai nesitempė schmoll.gif vietomis plyšinėjo....žodžiu nesamonė totali gavosi ir nesuprantu kame blogis g.gif
Paskutiniam sluoksniui sudėjus aguonas pradėjau vynioti doh.gif tiksliau pasakius jokio vyniojimo ten nebuvo, nes visiškai nesivyniojo, aguonos sau, tešla sau, limpa prie stalo (nors stalą gausiai buvau ištepusi sviestu), plyšta..žodžiu net prisiminti nenoriu schmoll.gif , tai a'la suvyniojus gavosi va sitaip:
user posted image
O čia va kaip pjūvis atrodė, kiekvienas gabaliukas vis kitoks lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nors visai skanu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2011 02 06, 13:12)
Sveikos kepėjėlės  4u.gif

na, pasiryžau ir aš išbandyti šimtalapį iškepti  doh.gif Labai kažkaip juokas ima, nes tooookį FIASKO patyriau  verysad.gif
Taigi, užminkiau tešlą, katastrofiškai sunkiai man sekėsi ją minkyti, labai lipni, bet miltu bijojau daugiau dėti, kad dar labiau visko nesugadinti.
Toliau lapų tampymas  doh.gif  doh.gif , pirmasis lapas visai neblogai išsitempė, plonut plonutėlis (jau maniau, kad visai man čia nebloggai sekasi  lotuliukas.gif ) tuomet atėjo eilė antram....o čia ir prasidėjo vargelis, uždėjus ant pirmojo jis man toliau visiškai nesitempė  schmoll.gif  vietomis plyšinėjo....žodžiu nesamonė totali gavosi ir nesuprantu kame blogis  g.gif
Paskutiniam sluoksniui sudėjus aguonas pradėjau vynioti  doh.gif  tiksliau pasakius jokio vyniojimo ten nebuvo, nes visiškai nesivyniojo, aguonos sau, tešla sau, limpa prie stalo (nors stalą gausiai buvau ištepusi sviestu), plyšta..žodžiu net prisiminti nenoriu  schmoll.gif , tai a'la suvyniojus gavosi va sitaip:
user posted image
O čia va kaip pjūvis atrodė, kiekvienas gabaliukas vis kitoks  lotuliukas.gif

Nors visai skanu buvo  blush2.gif

Na man tai skaniai atrodo, niam niam thumbup.gif
kad neliptu, stala reikia aliejumi tepti, o ne sviestu blush2.gif ir as jau istampyta dedu viena ant kito mirksiukas.gif kita karta manau tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 06 vasario 2011 - 14:26
Ateinu su klausimu.
o skarda nieko nepilat? Tik popieriu idedat ar ir sviesto reikia?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2011 02 06, 14:09)
Ateinu su klausimu.
o skarda nieko nepilat? Tik popieriu idedat ar ir sviesto reikia?
rolleyes.gif

biggrin.gif pribega pilna skarda sviesto biggrin.gif as dedu kepimo popieriu.
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš ax.gif Čia mano vienos dienos darbas prieš kalėdas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 08 vasario 2011 - 14:46
QUOTE(elfė @ 2011 02 08, 15:44)
Pasirodysiu ir aš  ax.gif Čia mano vienos dienos darbas prieš kalėdas  ax.gif

bigsmile.gif good.gif notworthy.gif
Esu kelis kart darius po 2 ant karto, aina sau be kvapo likdavau doh.gif
O cia tiek bigsmile.gif
O kiek jus tu formu turit g.gif
As 2 skardeles turiu tai jei abiejuose iskepu ir psio, laukiu kol atves puse dienos, kad isimt rolleyes.gif O jei daugiau kept, tai netureciau kur det g.gif
Po 2 iskart kepet ?
Grazuoliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciakaba: 08 vasario 2011 - 14:54
QUOTE(elfė @ 2011 02 08, 14:44)

Įspūdingai atrodo drinks_cheers.gif reikės man kada visus krūvoj nufotografuot, bet musiau sunkus atvejis, nes vos praaušta, tuoj pakuoju.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 08, 14:44)

bigsmile.gif oho kokia saunuole 4u.gif thumbup.gif . Kaip taip graziai sujungi galus? Ir isviso tokie dailus pas tave.... mirksiukas.gif
Atsakyti