Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(aciakaba @ 2011 02 08, 16:52)
Esu kelis kart darius po 2 ant karto, aina sau be kvapo likdavau doh.gif
O cia tiek 
O kiek jus tu formu turit
As 2 skardeles turiu tai jei abiejuose iskepu ir psio, laukiu kol atves puse dienos, kad isimt rolleyes.gif O jei daugiau kept, tai netureciau kur det  g.gif
Po 2 iskart kepet ?
Grazuoliai wub.gif

Ačiū ax.gif Iš tikro, tiek per dieną iškepus, vos kojas bepavilkau, o kitą ir dar kitą dieną vėl po tiek pat reikėjo iškept ax.gif

Minkau iš karto po 2, o formų turiu net nežinau kiek doh.gif gal kokias 8 ar 9, įvairių dydžių. O gal ir daugiau - tiesą sakant, neskaičiavau, bet jau dėt neturiu kur doh.gif Pro kepimo formas parduotuvėj praeit negaliu blush2.gif

QUOTE(dangiuk @ 2011 02 08, 16:52)
Įspūdingai atrodo drinks_cheers.gif reikės man kada visus krūvoj nufotografuot, bet musiau sunkus atvejis, nes vos praaušta, tuoj pakuoju.... unsure.gif

Pataikius progą, nufotografuok ir ateik čia mūsų paerzint bigsmile.gif
O tai tu dar šiltus pakuoji? Tuomet klausimas į ką? Aš, jei kas nori pasiimt tą pačią dieną, tai dedu tik į dėžutę ir pridengiu popierium, o pilnai atšalusius vynioju į plėvelę. Šiltų nerizikuoju vyniot, kad per daug "neprakaituotų" ir nesurugtų aguonos blush2.gif

QUOTE(kisule @ 2011 02 08, 18:11)
bigsmile.gif  oho kokia saunuole  4u.gif  thumbup.gif  . Kaip taip graziai sujungi galus? Ir isviso tokie dailus pas tave....  mirksiukas.gif

Ačiū, stengiuosi ax.gif O galai tai patys susijungia, svarbu, kad forma būtų tinkama - nei per didelė, nei per maža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 08, 14:44)
Pasirodysiu ir aš  ax.gif Čia mano vienos dienos darbas prieš kalėdas  ax.gif

a ci atie du mazesni mano buvo biggrin.gif

superiniai ,simtas balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 08, 16:37)
Minkau iš karto po 2, o formų turiu net nežinau kiek  doh.gif gal kokias 8 ar 9, įvairių dydžių. 

Pataikius progą, nufotografuok ir ateik čia mūsų paerzint  bigsmile.gif

O tai tu dar šiltus pakuoji? Tuomet klausimas į ką? Aš, jei kas nori pasiimt tą pačią dieną, tai dedu tik į dėžutę ir pridengiu popierium, o pilnai atšalusius vynioju į plėvelę. Šiltų nerizikuoju vyniot, kad per daug "neprakaituotų" ir nesurugtų aguonos  blush2.gif

O gal gali pasidalint, kur galima būtų įsigyt aukštais bortais didesnę apvalią formą? kokių 32cm? nes mano kaime anų nė su žiburiu nerasi... doh.gif

nu tokie kiekiai negreitai bus biggrin.gif teks laukt Velykų....

prieš Kalėdas labai paprastas sprendimas - iš skardos dėjau ant padėklo, tada - į balkoną. O po gero pusvalandžio ten jau pats tas pakavimui.... tą pačią dieną neatiduodu niekada schmoll.gif: pravėsusius dedu į dėžutę, jei jų daugiau, statau vieną ant kitos, tarpuose - lininis rankšluostis. Ir šiaip dažniausiai dengiu lininiu rankšluosčiu.... Tik atidavimo rytą pakuoju po plėvele, nes, kaip sakei, labai eina drėgmė, nutirpsta visa pudra... doh.gif

Taviškiai labai dailūs, gražūs, mano visi pusapvaliai, nes forma stačiakampė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2011 02 08, 18:59)
a ci atie du mazesni mano buvo biggrin.gif

superiniai ,simtas balu thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad patiko bigsmile.gif Jaučiu begalinį malonumą, kai kitiems patinka ax.gif Čia dar tavo nėra - tau kepiau 24 d., o čia 22 dienos kepimo ax.gif

QUOTE(dangiuk @ 2011 02 08, 19:29)
O gal gali pasidalint, kur galima būtų įsigyt aukštais bortais didesnę apvalią formą? kokių 32cm? nes mano kaime anų nė su žiburiu nerasi... doh.gif

nu tokie kiekiai negreitai bus biggrin.gif teks laukt Velykų....

prieš Kalėdas labai paprastas sprendimas - iš skardos dėjau ant padėklo, tada - į balkoną. O po gero pusvalandžio ten jau pats tas pakavimui.... tą pačią dieną neatiduodu niekada schmoll.gif: pravėsusius dedu į dėžutę, jei jų daugiau, statau vieną ant kitos, tarpuose - lininis rankšluostis. Ir šiaip dažniausiai dengiu lininiu rankšluosčiu.... Tik atidavimo rytą pakuoju po plėvele, nes, kaip sakei, labai eina drėgmė, nutirpsta visa pudra... doh.gif

Taviškiai labai dailūs, gražūs, mano visi pusapvaliai, nes forma stačiakampė. doh.gif

Pati geriausia forma - keptuvė aukštais kraštais. rankenas nuimu ir gaunu liuks formą thumbup.gif Galima rasti visokių dydžių - pagal norus ir poreikius ax.gif
O kokius kiekius, jei ne paslaptis, daugiausia teko iškept šventėms?
Atsakyti
Elfe, o tu pagal Cipciuko receptą kepi? Man pagal Cipciuko receptą labai kietas gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 02 09, 12:46)
Elfe, o tu pagal Cipciuko receptą kepi? Man pagal Cipciuko receptą labai kietas gaunasi  unsure.gif

kaip suprasti kietas ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 02 09, 14:59)
kaip suprasti kietas ?  unsure.gif

Na, tešla iškepus žiauriai kieta būna, vos atkast eina, o jis juk daugiau mažiau mikštas viduj turi būti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 02 09, 18:01)
Na, tešla iškepus žiauriai kieta būna, vos atkast eina, o jis juk daugiau mažiau mikštas viduj turi būti...  unsure.gif

Perkepet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 02 09, 18:45)
Perkepet  doh.gif

Kepiau Cipciuko nurodytoj temperatūroj nurodytą laiką g.gif 180 laipsnių temperatūroj virš valandos (mažiau nei pusantros) doh.gif
O kiek jūs kepat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 02 09, 20:19)
Kepiau Cipciuko nurodytoj temperatūroj nurodytą laiką  g.gif 180 laipsnių temperatūroj virš valandos (mažiau nei pusantros)  doh.gif
O kiek jūs kepat?  smile.gif

50-55 min pakankamai laiko 4u.gif
Atsakyti
Turbūt ir nuo orkaitės priklauso. Nes aš kepu daugiau nei valandą ~ 1. 15 val. , kietas tikrai nebūna.
Eksperimentuokit wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 02 09, 14:46)
Elfe, o tu pagal Cipciuko receptą kepi? Man pagal Cipciuko receptą labai kietas gaunasi  unsure.gif

pagrindas - Cipciuko receptas + daug daug meilės gaminiui. O ir įdirbis daro įtaką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 10 vasario 2011 - 08:20