Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 06, 15:22)
na va ir mano rezulatas  4u.gif

komentaras : nezinau ka ne taip padariau, bet man sluoksniai ne labai gerai kociavosi,tampesi.. labai trukinejo. siaip ne taip padariau 5 sluoksnius kuriuos sutepiau gausiai sviestu, apibarsciau labai gausiai cukrumi. Iskepiau... galejau trumpiau kepti, man apdege  doh.gif  nors kai apskrudo virsus ir uzdengiau su folija.Na man jis nesigavo! net ir skanus nelabai yra, kazkoks prikepes, riebus..  unsure.gif  reiketu ieskot klaidu...

user posted image

user posted image

Viskas čia su juo gerai bigsmile.gif sumaumočiau šomotą, jei tik gaučiau blush2.gif o dėl riebumo - jis ir yra RIEBUS IR LAAAAAABAI SALDUS pyragas mirksiukas.gif (jei šeimynai neįtiko, laukiu siuntinuko topsecret.gif)
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 03 06, 16:45)
Viskas čia su juo gerai  bigsmile.gif sumaumočiau šomotą, jei tik gaučiau  blush2.gif o dėl riebumo - jis ir yra RIEBUS IR LAAAAAABAI SALDUS pyragas  mirksiukas.gif  (jei šeimynai neįtiko, laukiu siuntinuko topsecret.gif)

Gal nebuk apzora, ir man gabaliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 06, 16:57)

Gabaliuko, gabaliuko, lauk iš čia (čia citaat iš multiako, jeigu ką) bigsmile.gif

Ant stalo monstras irgi guli, nors imk ir prapjauk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 06, 16:53)
Na jis gal kiek ir perkepe, bet kad riebus, tai jis toks ir yra... simtalapis- saldus ir riebus kepinys... bet jis man skaniai atrodo jusu nuotraukoj - toks karamelingas  bigsmile.gif simtalapis mano galva, toks jau kepinys, kuri reik perprasti...

QUOTE(dangiuk @ 2011 03 06, 17:45)
Viskas čia su juo gerai  bigsmile.gif sumaumočiau šomotą, jei tik gaučiau  blush2.gif o dėl riebumo - jis ir yra RIEBUS IR LAAAAAABAI SALDUS pyragas  mirksiukas.gif  (jei šeimynai neįtiko, laukiu siuntinuko topsecret.gif)

aciu paneles kad nenusvilpet jus manes,bei dekui uz patarimus blush2.gif 4u.gif
na nezinau, taip jis laaabai karamelizuotas, toks irisinis gavosi,ir kai atsalo krastai isvis kieti pasidare g.gif manau bandysiu antra karta as ji kepti..po gero laiko. Noriu ismokti si geri kepti,norisi minkstucio,puraus,slapio... kaip va cipciuko ir kitu mergaiciu nuotraukose,toks net pasiputes wub.gif

Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 06, 17:57)

QUOTE(dangiuk @ 2011 03 06, 18:10)
Gabaliuko, gabaliuko, lauk iš čia (čia citaat iš multiako, jeigu ką)  bigsmile.gif

Ant stalo monstras irgi guli, nors imk ir prapjauk  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paneles nesipeskit, galite abi pasidalinti, nes as ant dietos, o mano seimynai nelabai itiko doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 06, 17:18)
kaip va cipciuko ir kitu mergaiciu nuotraukose,toks net pasiputes  wub.gif 

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  paneles nesipeskit, galite abi pasidalinti, nes as ant dietos, o mano seimynai nelabai itiko  doh.gif  g.gif

Leistų rinktis, užsimerkus imčiau tą perkepusį bigsmile.gif o kraštai gi ir turi sukietėt - karamelė stingsta mirksiukas.gif

Adresas - Čiobiškio 5, Razvališkis. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

dekui uz tokia nuomone,pakelet nuotaika, nes buvau nusivylusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 06 kovo 2011 - 17:31
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 06, 17:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  paneles nesipeskit, galite abi pasidalinti, nes as ant dietos, o mano seimynai nelabai itiko  doh.gif  g.gif

Tą pačią dieną nevalgykit, tikrai neskanus ir riebus dar būna doh.gif Kitą dieną skanesnis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
LadyAgne, biski per ilgai kepet, zinok tie lapai ploni, verda svieste kaip cipsai, nereik ilgai kept ax.gif Kiek laiko kepet ?Bet kaip 1 meginimas liux thumbup.gif

Ir as siandien kepiau keleta ax.gif
user posted image
Merginos, noriu nusipirkt apvalia skardele, gal ka parekomeduosite 4u.gif
Dabar kepu skardelese 30cmx60cm .Ir kokioj skaredelej reik kept dideli is pilnos normos pyraga g.gif Kepiau torto formoje, istatytoje i bleka, istiesiau kepimo popierium vsitiek isbego nemazai sviesto g.gif Gal ka patarsit kepejeles, kokiu ismatavimu ir firmos skardeles perkat ir kur ?
Atsakyti
O jus man pastu neatsiustumet kas sita skanesta, nes jau negaliu....
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2011 03 06, 23:14)
Tą pačią dieną nevalgykit, tikrai neskanus ir riebus dar būna  doh.gif Kitą dieną skanesnis bus  mirksiukas.gif

na ka paragavau, tikrai geresnio skonio bigsmile.gif

QUOTE(aciakaba @ 2011 03 07, 00:03)
LadyAgne, biski per ilgai kepet, zinok tie lapai ploni, verda svieste kaip cipsai, nereik ilgai kept ax.gif Kiek laiko kepet ?Bet kaip 1 meginimas liux  thumbup.gif

Ir as  siandien kepiau keleta  ax.gif

na su jusu tai ner koman ir lygintis thumbup.gif wub.gif jusu tikri grazuoliai, o jus kepat pagal cipciuko recepta?

na kepiau tai 1 val ir 20 min doh.gif as pradejau itart kad man kazkas ten bus negerai, bet skarda mazute, tesla sukilusi i auksti, bijojau kad vidurys nedakeps.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 07, 16:15)
na ka paragavau, tikrai geresnio skonio  bigsmile.gif
na su jusu tai ner koman ir lygintis  thumbup.gif  wub.gif  jusu tikri grazuoliai, o jus kepat pagal cipciuko recepta?

na kepiau tai 1 val ir 20 min  doh.gif  as pradejau itart kad man kazkas ten bus negerai, bet skarda mazute, tesla sukilusi i auksti, bijojau kad vidurys nedakeps.... doh.gif

As kepu pagal Cipciuko recepta, ir kepu max 50min su tuo vejeliu ijungtu , ir visa laika uzdengtus kepu su kepimo popierium 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2011 03 07, 16:43)
As kepu pagal Cipciuko recepta, ir kepu max 50min su tuo vejeliu ijungtu , ir visa laika uzdengtus kepu su kepimo popierium  4u.gif

as irgi su vejeliu. uzdengiau tik kai pradejo ruduoti virsus, taip buvo patarta cipciuko, bet vistiek padege doh.gif
Atsakyti