QUOTE(*Keila* @ 2011 03 13, 13:36)
Nu jau nu jau. Pati tokius skanius gerius tik kepat, kepat, tai musiet jau atsivalgiusi esat?
Nu ka issikepiau sian ryte taip vadinama simtalapi is puses normos. Bet kazko itariu, kad nelabai gavosi

Visu pirma, man tesla nesigavo skysta ir nepoksejo

Labai plyso kociojant tampant lakstus. kepiau apie 45 min. ir plius palikau orkaitej kaip aciakaba minejo. Itariu, kad galejau perkepti

. Ryt ryte pjausiu ir ziuresiu kas gavosi ir jums butinai fotke imesiu

Db tokie pamastymai garsiai

idomu ar butu imanoma sia tesla isminkyti ir pakildinti duonkepej? nieks nebandet?
Tikrai nebusit perkepusi

Tesla ir nebuna skysta, netgi kaip uzminkau man noretusi kad minkstesne butu, o minkant ji nuo ranku silumos pradeda kilt ir minkstet, ant galo kaip sakau"papo" minkstumo gaunas

Jei labai kimba prie ranku, as aliejum netepu delnu ( anksciau tepdavau), o biski miltu pabarstau ant stalo, bet labai po nedaug, tol , kol nebekimba
O is puses normos ,kaip darau ,man irgi nepoksi
O jei darau is visos normos , tai poksi , ir minkymo yra( jegos daugiau reik) , toks geras pagrandukas iseina
O del plysimo , ivairiu priezasciu buna, ar gerai tuos 5 gumulelius pakildinot pries kociojant ???As sudedu i 5 dalis padalinta tesla, tuos kamuoliukus dar pattepu vos tirpintu sviestum ir apdengiu gerai suslapintu( tiesiog po vandeniu suglamzau, kol jis suslampa ) kepimo popieriumi
Man buna plysta, buna neplysta , kiek darau tiek nervinuos ar pavyks
Susukta pyraga dar butinai pakildinu pries kepant geras 45 min skardeleje