Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

Vaisinu vakar dienos kepiniu biggrin.gif
user posted image
Skanus gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2011 03 12, 11:05)
Vaisinu vakar dienos kepiniu  biggrin.gif
user posted image
Skanus gavosi  rolleyes.gif

Niekas nesipesa del jo, tai as griebiu si ciela gabaliuka biggrin.gif
Sakykit, jus minejot, kad kepat su vejeliu, tai ta f-ja, kur apacia+virsus ir vejelis? Jus el. orkaitej kepat? Kokioj pakopoj, pirmoj, trecioj? Atsiprasau uz tiek kvailu klausimu, tiesiog moraliskai jau pribrendau si geri daryti, tai noriu issiklausineti.
Noriu pirma karta kepti is puses normos. jus kepat apie 50 min, o temperatura kokia?
Aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 12, 12:53)
Sakykit, jus minejot, kad kepat su vejeliu, tai ta f-ja, kur apacia+virsus ir vejelis? Jus el. orkaitej kepat? Kokioj pakopoj, pirmoj, trecioj? Atsiprasau uz tiek kvailu klausimu, tiesiog moraliskai jau pribrendau si geri daryti, tai noriu issiklausineti.
Noriu pirma karta kepti is puses normos. jus kepat apie 50 min, o temperatura kokia?
Aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif

Taip geriau kepa apacioje, nors jei kepu 2 iskart tai viena virsuj kita apacioj, bet kaitalioju bekepant, nes virsuj kazkodel labiau( smarkiau) kepa g.gif Vejeli is virsaus ir apacios ijungiu, kepu 180 temperaturoj, apie 50 min, kas 15 min uzsatatau laikrodi ir patikrinu, apsuku ir ttt, kaip minejau kepu uzdengta ir tik su FINO kepimo popierium rudu ar baltu, svarbu kad butu abi puses dengtos silikonu 4u.gif Iskepta dar palieku orkaiteje ir nejudinu koki psvalandi, paskui isemu su blekute ir laikau iki rytdienos, tada isemu, nuimu jei lieka karameles likucius ir sviesto prie pado, apibarstau cukraus ir pudra ir valgom , aisku pries tai nufotkine ir SM prisigyre tongue.gif
Orkaite elektrine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciakaba: 12 kovo 2011 - 12:06
QUOTE(aciakaba @ 2011 03 12, 12:06)
Taip geriau kepa apacioje, nors jei kepu 2 iskart tai viena virsuj kita apacioj, bet kaitalioju bekepant, nes virsuj kazkodel labiau( smarkiau) kepa  g.gif Vejeli is virsaus ir apacios ijungiu, kepu 180 temperaturoj, apie 50 min, kas 15 min uzsatatau laikrodi ir patikrinu, apsuku ir ttt, kaip minejau kepu uzdengta ir tik su FINO kepimo popierium rudu ar baltu, svarbu kad butu abi puses dengtos silikonu 4u.gif Iskepta dar palieku orkaiteje ir nejudinu koki psvalandi, paskui isemu su blekute ir laikau iki rytdienos, tada isemu, nuimu jei lieka karameles likucius ir sviesto prie pado, apibarstau cukraus ir pudra ir valgom , aisku pries tai nufotkine ir SM prisigyre  tongue.gif
Orkaite elektrine  4u.gif

Aciu uz issamu isntruktaza, kai iskepsiu pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 12, 11:53)

Per vėlai užmačiau verysad.gif
Atsakyti
Tai sakot kepat pirmoj pakopoj? g.gif gal man dar isbandyt kept taip. Ir be vejelio kepu. Ir folija uzdengiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 03 12, 13:41)
Per vėlai užmačiau verysad.gif

Nu jau nu jau. Pati tokius skanius gerius tik kepat, kepat, tai musiet jau atsivalgiusi esat? biggrin.gif
Nu ka issikepiau sian ryte taip vadinama simtalapi is puses normos. Bet kazko itariu, kad nelabai gavosi g.gif Visu pirma, man tesla nesigavo skysta ir nepoksejo lotuliukas.gif Labai plyso kociojant tampant lakstus. kepiau apie 45 min. ir plius palikau orkaitej kaip aciakaba minejo. Itariu, kad galejau perkepti g.gif . Ryt ryte pjausiu ir ziuresiu kas gavosi ir jums butinai fotke imesiu 4u.gif
Db tokie pamastymai garsiai biggrin.gif idomu ar butu imanoma sia tesla isminkyti ir pakildinti duonkepej? nieks nebandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 13 kovo 2011 - 12:44
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 13, 12:36)
Nu jau nu jau. Pati tokius skanius gerius tik kepat, kepat, tai musiet jau atsivalgiusi esat? biggrin.gif
Nu ka issikepiau sian ryte taip vadinama simtalapi is puses normos. Bet kazko itariu, kad nelabai gavosi g.gif  Visu pirma, man tesla nesigavo skysta ir nepoksejo lotuliukas.gif Labai plyso kociojant tampant lakstus. kepiau apie 45 min. ir plius palikau orkaitej kaip aciakaba minejo. Itariu, kad galejau perkepti g.gif . Ryt ryte pjausiu ir ziuresiu kas gavosi ir jums butinai fotke imesiu 4u.gif
Db tokie pamastymai garsiai biggrin.gif  idomu ar butu imanoma sia tesla isminkyti ir pakildinti duonkepej? nieks nebandet?

Turesi kantrybes islaukt iki ryto? biggrin.gif nu ne mano nervams butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 13, 12:53)
Turesi kantrybes islaukt iki ryto? biggrin.gif nu ne mano nervams butu  lotuliukas.gif

Pagavai mane lotuliukas.gif dar priedo kai esu nestuke.gif tai kai uzsimanau kazko noriu cia ir db. o dar kvapas masina kaip, net seiles kaupiasi. Jauciu dar kokia valanda susilaikysiu ir paskui gabaliuka atsipjausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 13, 13:36)
Nu ka issikepiau sian ryte taip vadinama simtalapi is puses normos. Bet kazko itariu, kad nelabai gavosi g.gif  Visu pirma, man tesla nesigavo skysta ir nepoksejo lotuliukas.gif Labai plyso kociojant tampant lakstus. kepiau apie 45 min. ir plius palikau orkaitej kaip aciakaba minejo. Itariu, kad galejau perkepti g.gif . Ryt ryte pjausiu ir ziuresiu kas gavosi ir jums butinai fotke imesiu 4u.gif
Db tokie pamastymai garsiai biggrin.gif  idomu ar butu imanoma sia tesla isminkyti ir pakildinti duonkepej? nieks nebandet?

Tikrai nebusit perkepusi 4u.gif Tesla ir nebuna skysta, netgi kaip uzminkau man noretusi kad minkstesne butu, o minkant ji nuo ranku silumos pradeda kilt ir minkstet, ant galo kaip sakau"papo" minkstumo gaunas biggrin.gif Jei labai kimba prie ranku, as aliejum netepu delnu ( anksciau tepdavau), o biski miltu pabarstau ant stalo, bet labai po nedaug, tol , kol nebekimba g.gif
O is puses normos ,kaip darau ,man irgi nepoksi schmoll.gif
O jei darau is visos normos , tai poksi , ir minkymo yra( jegos daugiau reik) , toks geras pagrandukas iseina biggrin.gif
O del plysimo , ivairiu priezasciu buna, ar gerai tuos 5 gumulelius pakildinot pries kociojant ???As sudedu i 5 dalis padalinta tesla, tuos kamuoliukus dar pattepu vos tirpintu sviestum ir apdengiu gerai suslapintu( tiesiog po vandeniu suglamzau, kol jis suslampa ) kepimo popieriumi 4u.gif
Man buna plysta, buna neplysta , kiek darau tiek nervinuos ar pavyks 4u.gif
Susukta pyraga dar butinai pakildinu pries kepant geras 45 min skardeleje ax.gif
Atsakyti

Nu ne visai... sau jau nebepamenu, kad kepiau blush2.gif mama juokias iš manęs - naujakui tortas iš maxės, gimtadieniui - iš kito pc.... doh.gif
Atsakyti
idomu ar butu imanoma sia tesla isminkyti ir pakildinti duonkepej? nieks nebandet?

as minkiau su duonekepe, liuks gavosi thumbup.gif o kildinau padalinusi i penkis rutuliukus, uzklojusi maistinele plevele....
Atsakyti