Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(Jūja @ 2011 02 02, 21:15)
Sveikos, as jau po trecio perrisimo, 4u.gif  gyja graziai, si karta maziau apriso koja, kad galeciau melynes lengviau pasitepti ir mankstinti pirsta.
Kutosele, man operavo J. Belickas Kauno ortopediniam. Kainavo vienas varztas apie 500 lt., man dejo du. Siaip yra ir nemokami, bet man dejo titaninus, tai jie nekompensuojami. Operacija esu patenkinta, prieziura po jos  - irgi. mirksiukas.gif
Man sunkiausia irgi buvo pirmas 4-5 dienas, o dabar tai jau be problemu, ir sveciuose siandien buvom, ir namus suitvarkau, ir vaikui laiko randu, nes dabar antra savaite i darziuka neina, nes vyras isvykes, nera kam vezioti. Man sunkiausia ne todel, kad vaikas namie, bet todel, kad negaliu viena per toki sliduma niekur iseiti doh.gif

Na tu saunuole, siaip pakankamai aktyviai judi ax.gif O i lauka ner ko skubet, kol ziema - saugiau namuose siltai pabut. Va, mano kaimyne ranka susilauze per ta sliduma... blink.gif
O kuo tie titaniniai varztai skyriasi nuo kitu? as net nezinau kokius man dejo, alternatyvos nepasiule... schmoll.gif Vis gi idomiai, kaip kiekvienu atveju yra skirtingai. Man koja tvarste tik 10 dienu, po to liepe nuimt, bet as tik del saves bintuodavau, kad ne taip skaudetu...
Sveik 4u.gif
Atsakyti
pas mus nera sniego,tai man jokio skirtumo,namie ar lauke vaikscioti biggrin.gif

sveikit mergikes 4u.gif
Atsakyti
EdAn, Credo, aciu 4u.gif , Jums irgi sveikateles. Siandien su broliene vel vaziavom i maxima, o po to dar i kavine uzsukom visos trys merginos, tai visai nieko, po to dar gryzus namus tvarkiausi ir tik veliau valandziukei priguliau. Vakar sesele sake, kad gal ir nereikes 3 menesius laukti, gal po men. galesiu keliaut i darba. biggrin.gif
Kai ruosiausi operacijai, tai pasidomejau ar ligoniu kasos nekompensuoja tu varztu, sake, kad yra tokie, kuriu chirurgas nerekomenduotu, tai as tada daug nasigilinau. Tik girdejau, kad viena moteris gailejosi, kad dejosi tuos paprastus, nes 3.5 men. ir dar niekaip nepagyja. Tai nezinau ar cia turi tas itakos, manau, kad gijimo procesas daug priklauso nuo nusiteikimo pacio zmogaus. Tad laikykimes ax.gif EdAn, tai gal uzsienyje tik titaninius ir deda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 03 vasario 2011 - 22:15
QUOTE(Jūja @ 2011 02 03, 20:10)
EdAn, tai gal uzsienyje tik titaninius ir deda g.gif

o as net nzn kokius man sudejo g.gif jauciuosi super,9 vasario bus 2 men,vaikstau jau kaip nieko nebuve,tik randas primena...ir vis dar negaliu atsiklaupti,su laiku galesiu,manau,kad ir taip gerai man jau,pagal kitu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Tai tikrai smagu, as irgi labai viliuosi, kad po dvieju men. galesiu gryzt i darba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2011 02 05, 00:17)
Tai tikrai smagu, as irgi labai viliuosi, kad po dvieju men. galesiu gryzt i darba? ax.gif

Gal ir galesi, labai tau to linkiu 4u.gif girdejau, zmones grizta ir anksciau nei 2 men, cia kaip kam, ir koks tas darbas... Vis gi rekomenduojama 6 men fizini kruvi ribot.
As jau irgi dirbu, maniau, bus sunkiau, bet nors pakankamai daug vaiksciojau, koja nepatino, ypatingu skausmu nebuvo, bet dar slubuoju verysad.gif ir pirstas nelankstus... Taigi, mankstink ta pirsteli intensyviai, netingek, nes nuo to priklauso kaip greit galesi normaliai vaikscioti ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, Credo aciukas. As pirsta mankstinu kasdien ir net sededama neliesdama ranka is inercijos ji lankstau. Tik bintas verzia, tai kiek sunkiau mankstinti, bet siaip mankstinant man jo neskauda, kai klausiua seseles iki kokio lygio ji lenkti, sake labai nepersistangti, labai gerai ir judint savaime(nezinau ar aiskiai parasiau?), tik siom dienom maudzia randa, bet gal del to, kad gyja g.gif Mano darbas pedagoginis, vaiksciot tenka nemazai, aisku visokias ekskursijas pradzioje teks riboti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 05 vasario 2011 - 19:26
Sveikos 4u.gif
Man irgi dėjo paprastus varžtus ir plokštelę ir jokių kitų nepasiūlė schmoll.gif , dabar 2,5mėn. po operacijos, vaikštant dar šiek tiek skauda, bet tai tikiuosi praeis. Labiau mane neramina tai, kad ta koja negraži. Patinimas nedidelis, bet laikosi nuolat, nors tai net nepanašu į patinimą, lyg koja būtų pastorėjusi. Gal kai metalą išims bus geriau, bet ir tas kaulas ne visai išnaikintas, nors ne toks koks buvo anksčiau. Žodžiu, nepatinka man ta koja doh.gif
Būtų įdomu sužinoti įspūdžius iš seniau pasidariusių operacijas, o dar tik pradedančioms gyti- sėkmės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 11 vasario 2011 - 16:32
Sveikos merginos, ir aš turiu tą bėdą smile.gif Toks klausimiukas kilo - o randas po visko baisus lieka? unsure.gif g.gif
Atsakyti
4u.gif Man daryti 4 pjuviai. Du pedos kirsutineje dalyje, o du ant pirstu. Tai tie randai kur ant pirstu dar gerokai matosi, o kur ant pedos, tai sasiukai jau kai kurie nukrite, randelio siulyte tikrai plona, bet man tik treciadieni bus 5 savaites. Sesele sake, kad tikrai neliks rando. Kolkas gyja graziai ax.gif , tik peda tinsta doh.gif O jums pries kiek laiko atlikta operacija?
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 02 11, 16:31)
Labiau mane neramina tai, kad ta koja negraži. Patinimas nedidelis, bet laikosi nuolat, nors tai net nepanašu į patinimą, lyg koja būtų pastorėjusi. Gal kai metalą išims bus geriau, bet ir tas kaulas ne visai išnaikintas, nors ne  toks koks buvo anksčiau. Žodžiu, nepatinka man ta koja doh.gif
Deja, man irgi pėda ties operuotu kaulu, atrodo, liko šiek tiek pastorėjusi g.gif (o jau metai praėjo po operacijos). Žiūrint į pėdą iš viršaus - atrodo viskas gerai, - nors pirštas vis tiek liko kažkiek pakrypęs į vidų, bet pėda tikrai siauresnė, o va žiūrint iš šono vaizdas jau man nelabai patinka, nes pėda ties operuotu kaulu atrodo storesnė nei sveikoji... verysad.gif Tai ir nebežinau, ar ji dar kada ateity paplonės... Visi tinimai po operacijos man atslūgo jau po kokio pusmečio, bet dėl to storesnio kaulo vis tiek tą koją sunkiau įkišt į kokias siauresnes basutes, o mano pėdos, deja, ne iš siaurųjų...
Gal kas atsiliepsite iš dar seniau besioperavusių, kokios jūsų pėdos, ar neliko pastorėjęs tas operuotas kaulas?
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2011 02 14, 18:25)
4u.gif Man daryti 4 pjuviai. Du pedos kirsutineje dalyje, o du ant pirstu. Tai tie randai kur ant pirstu dar gerokai matosi, o kur ant pedos, tai sasiukai jau kai kurie nukrite, randelio siulyte tikrai plona, bet man tik treciadieni bus 5 savaites. Sesele sake, kad tikrai neliks rando. Kolkas gyja graziai ax.gif , tik peda tinsta  doh.gif O jums pries kiek laiko atlikta operacija?

Ačiū 4u.gif Jei manęs klausiate, kada atlikta operacija, tai man kol kas neatlikta schmoll.gif Galvoju, ar verta tą daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 15 vasario 2011 - 07:32