QUOTE(rassi @ 2011 02 19, 13:04)
ne vienai jums taip. man jau 4 mėnesiai po operacijos ir vis dar sutinę ir skauda. O jums masažai padeda, ar po jų geriau?
4 men tai daug

As kazkaip svajojau, kad po tiek laiko jau skausmo atsikratysiu...
Nezinau del tu masazu... koks tas palengvejimas gali buti - kol kas man tik viska isjudina ir dar labiau skauda. Malonumas mazas. Tik viliuosi, kad nykscio sanari isjudinsiu. Bet... padariau 5 kartus, ziuriu, masazuotojos optimizmas dingo, sako gal ir koki menesi tek pas ja pavaikscioti... vis gi per velai pas ja atejau... Motereles po menesio ar pusantro pas ja ateina, kai pedos kaip "bulkos" istinusios, neisivaizduoju, kaip jos ten tuos skausmus iskencia...
Zodziu, as ziauriai isvargau... o dar kai pagalvoju, kad dar karta pjaus del tu varztu...

Neisivaizduoju, kokie ten skausmai bus, ir kiek reiks namuose sedet? Vel randas per visa peda? Ir vel patins? Ir siulu isemimas po savaites ir t.t....????
rassiQUOTE
po varžtų išėmimo prašysiu siuntimo kažkokiai reabilitacijai, jei dar skaudės, ar masažų, ar kokio ultragarso
Jauciu, reabilitacija - kuo anksciau tuo geriau... As dabar gailiuos, kad nejau, nors vazinet butu ziauriai sunku, nerizikavau...
neringa.jnQUOTE
Ir rytais, ar šiaip pasėdėjus ir pradėjus eiti man skauda net ne tą kauliuką, o išorinę pėdos pusę ir tą sąnarį kur yra "gurniukas". Prasivaikščiojus praeina.
o kas yra "pedos gurniukas"?