QUOTE(rasve @ 2011 08 16, 23:03)
Gyd sakė, laužyti per ašaras, bet ne tik pirštą, o pati tą sąnari kuris operuotas, nes kai aš parodžiau gyd kaip aš lankstau, juokais vos nenumirė, sako nieko čia gero pirštą palankstyti, kai jis suėmė, tai akyse pažaliavo

bet ... aš taip pabijojau, o dabar tikiuosi neliks pasekmiu

Mano jau keturi mėn po operacijos, dabar tik varžtus išėmė, o nesilanksto kaip sveikoji

kol straksėjau ant vienos kojos, tai sveikoji koja buvo baisiai skausi, čiurna sutinusi ir t.t. bet laikui bėgant priprato prie krūvio ir viskas buvo gerai. O dabar operuota koja kažko skaudi, po varžtu ėmimo, ne tokia skaudi buvo po pačios operacijos

bais jau skaudžiai mane išlaužė dabar
Nu ka gi, imsiuosi ir as darbo tada

Man gyd. parode, kaip reikia lankstyti, tai, tarsi ir teisingai darau... Na, bus matyt, kai bus patikrinti namu darbai

O del varztu, tai man sake, kad isimt tik tuo atveju, jei organizmui jie nepatiks. Ar man paciai jausis diskomfortas - jausiu trynima i avalyne, ar pan. Man taip isaiskino, kad tie sutvirtinimai liks tarsi implantai. Jie ir laikys ta pirsteli, kad nesumanytu vel iskrypti. Tai, labai tikiuosi, kad organizmas neatmes. Tpfu, tpfu, tpfu - bet, man regis, jau ir mint galeciau, nes tikrai skausmas toks labiau diskomfortinis del neismankstinimo, nei pooperacinis. Zinoma, lauksiu gyd. leidimo bandyt normaliai vaikscioti. Pakol kas vaikstau su ortobatu, arba paprastai minant ant isorinio pedos skliauto. Dar jauciasi toks erzinantis niezejimas siuliu vietoje. Cia, matyt, gyja sparciai

Ta siule tai tokia kaip batsiuvio padaryta atrodo pakol kas

Matyt, reikes dar ir nuo randu ka nors panaudot laikui begant.
Mergaites, kaip kitos laikotes, kaip gyjat? As jau pamastau apie antraja kojyte... Uz poros menesiu, matyt, reikes ryztis, kad kitai vasarai jau abi kojas "darbingas" tureciau