Sveikutės

Paskaitinėjau, pamaniau, gal gausiu patarimų
Pas mano dukrą (jai 20) gana staiga (per kokį nepilną pusmetį) išryškėjo nykščio kauliukas (ir į šoną, ir į viršų). Nėra dar didelis, aš jį pastebėjau pirmiau nei ji pati, bet vis tik yra.
Įdomiausia (bent jau man), tai, kad nykštis jos neiškrypęs, visiškai tiesus. Absoliučiai. O yra tik tas kauliukas, lyg būtų ant jo kažkas tiesog užaugę. Gydytoja nusiuntė pas ortopedą, ortopedas paporino girdėtą dainelę: paveldimumas, smailūs batai, gal kiek plokščiapėdystė dar (pasisakė vaikystėje daug metų nešiojusi supinatorius), todėl krypsta... Nu, kad niekas nekrypsta, man tas jos pirštas net per daug tiesus, tokis atskirai nuo kitų net; jokių aukštakulnių ar smailių batų ji gyvenime nedėvi (nebent kokis balius kada buvęs), paveldėti lyg irgi neturi nuo ko - nei mano, nei mano tėvai, nei vyro giminėj niekas jokių kauliukų neturi. Jai jis neskauda. Bet, nu, apmaudu, jauna mergina, o pėda - va, kaip. Be to, neramu, jei jis augs dar ir dar? O ką daryti, apart galimos oreracijos ateity, niekas nepasakė, nes nemato jokios didelės problemos