nu daktarai sako kad nera kitos iseities kaip tik tiroksino gerimas....
man pasake gersi iki gyvenimo galo, o man jis eda sirdi, kokie pulsai kokie permusimai, tevai sako kad nuo jo

QUOTE(Yadhira @ 2010 11 28, 21:00)
man pasake gersi iki gyvenimo galo, o man jis eda sirdi, kokie pulsai kokie permusimai, tevai sako kad nuo jo

ir reikia visais daktarais pasitiket???

As viska pasakiau homeopatei, o jinai man liepe visa sita slamsta mesti is galvos.
Nuotaikos pas mane banguoja, bet atsirado optimizmo. Sakiau tuo patikesiu tik tada kai isbandysiu visas kitas galimas ir zinomas alternatyvas. Jau isitikinau, kad gydymasis yra ne dakataru klausymas, bet DARBAS, susidedantis is informacijos ieskojimo ir eksperimentu (aisku apgalvotu).
man net trys endorkinologai pasake - tiroksinas visam. praradau vilti jau kad kada gyvensiu be jo, o gal dar tiketi....
QUOTE(skruzdeda @ 2010 11 28, 22:20)
ir reikia visais daktarais pasitiket???
Taip, jie taip ir sako: iki gyvenimo galo, nera tokios iseitis, jokia homeopatija neisgydys ir pan...
As viska pasakiau homeopatei, o jinai man liepe visa sita slamsta mesti is galvos.
Nuotaikos pas mane banguoja, bet atsirado optimizmo. Sakiau tuo patikesiu tik tada kai isbandysiu visas kitas galimas ir zinomas alternatyvas. Jau isitikinau, kad gydymasis yra ne dakataru klausymas, bet DARBAS, susidedantis is informacijos ieskojimo ir eksperimentu (aisku apgalvotu).

vat aš irgi suprantu, kad endokrinologams paprasčiausia skirti tiroksiną ir tokiu būdu išspręsti simptomų problemą, bet ne pačios ligos/priežasties gydymą...

QUOTE(Jubabuba @ 2010 11 29, 13:06)
vat aš irgi suprantu, kad endokrinologams paprasčiausia skirti tiroksiną ir tokiu būdu išspręsti simptomų problemą, bet ne pačios ligos/priežasties gydymą...
Kita vertus, imti ir mesti tiroksiną baisu jau vien prisiminus, kaip buvo, kol jo negėriau
Aš panašiai kaip skruzdeda ieškausi info, ir galvoju, kad turbūt optimaliausias variantas yra ieškoti alternatyvių gydymo būdų, papildų ir etc., tęsiant tiroksino vartojimą. O jei nuo tų alternatyviųjų būdų skydliaukė ims stiprėti ir "savarankiškėti" gamindama tiroksiną, tai ir tabletinio tiroksino dozės su laiku turėtų mažėti...

As galvoju, kad betent taip ir reikia daryt.

Įdomu kaip užsienį gydo šią ligą? Gaila kad pas mus tokie visi atsilikę, ypač gydytojai, nesidomi naujovėm, manau, kad tikrai įmanoma turėtų būti atstatyti skydliaukės veiklą, ypač tom, kurios dar tik pradėję gert tiroksiną
[quote=Yadhira,2010 11 28, 23:00]
Norėjau pataisyti, ne tiroksinas širdį ėda, o skydliaukės nepakankama funkcija, gaunasi kažkokie impulsai, kas sukelia širdies tachikardiją. O dėl širdies permušimų reikia prašyti šeimos gydytojo vaistukų, pvz, man skyrė Corvitol.
Širdelę pastiprinti profilaktiškai galima ir širdies lašiukais.

Norėjau pataisyti, ne tiroksinas širdį ėda, o skydliaukės nepakankama funkcija, gaunasi kažkokie impulsai, kas sukelia širdies tachikardiją. O dėl širdies permušimų reikia prašyti šeimos gydytojo vaistukų, pvz, man skyrė Corvitol.
Širdelę pastiprinti profilaktiškai galima ir širdies lašiukais.

nespėjau dar visko čia paskaityti - atsiėmiau šiandien tyrimo rezultatus - anti - TPO 1300

sveikute, na blogiausiu atveju gali tiketis tth aukstesnio.... jei virs keturiu tai skirs tiroksina gert. sekmes
QUOTE(Yadhira @ 2010 11 29, 21:18)
sveikute, na blogiausiu atveju gali tiketis tth aukstesnio.... jei virs keturiu tai skirs tiroksina gert. sekmes
TTH 3,47 , tai galiu ramiai šią naktį miegoti

ar tau yra kokiu simptomu , saltis , augantis svoris, plauku slinkimas ??

plaukai ne slenka - o krenta, net gėda prieš kitus, negaliu net liesti plaukų, rankose vis lieka
Nors žiūrėjo skydliaukę, tai pakitimų ne itin įžvelgė, bet va kraujo tyrymų nusiuntė pasidaryti. Rytoj papasakosiu ką nutarė, ką pamatė.
Dėl šalčio - tai vakare visada kojos ir rankos šaltos - valandikę praeina kol atšildau ir tada jau užmiegu. O svoris nuo mažens per didelis
O pradėjau vaikščioti dėl galvos skausmų - tai nusiuntė ir pas endokrinologę.

Nors žiūrėjo skydliaukę, tai pakitimų ne itin įžvelgė, bet va kraujo tyrymų nusiuntė pasidaryti. Rytoj papasakosiu ką nutarė, ką pamatė.
Dėl šalčio - tai vakare visada kojos ir rankos šaltos - valandikę praeina kol atšildau ir tada jau užmiegu. O svoris nuo mažens per didelis

O pradėjau vaikščioti dėl galvos skausmų - tai nusiuntė ir pas endokrinologę.