Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 18:42)
negalejau neisiterpt, pamerge - nescioji  ohmy.gif  doh.gif

nesinori pabandyt mąstyti plačiau? bigsmile.gif gal ji jaunosios pati geriausia draugė. kodėl ji negali būti pamergė. man labai graži šita foto.
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2010 05 10, 19:55)
nesinori pabandyt mąstyti plačiau?  bigsmile.gif gal ji jaunosios pati geriausia draugė. kodėl ji negali būti pamergė. man labai graži šita foto.

Pagalvoju, bet galetu atsistoti ne sonu, o priekiu, kad pilvas nebutu toks isikises i prieki. kazkaip fotografas galejo suzaisti, kad net ji neatrodytu nescia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2010 05 10, 18:55)
nesinori pabandyt mąstyti plačiau?  bigsmile.gif gal ji jaunosios pati geriausia draugė. kodėl ji negali būti pamergė. man labai graži šita foto.

na jau cia mastyk nemastes kiek imanoma placiau, bet cia matau jau nestumas i gala, tai tikrai savo pulke nenoreciau kad butu nescioji, kad ir kas ji man butu... be to yra prietaras kad i pulka negalima nesciuju unsure.gif per savo vestuves grieztai sita buvau pasakiusi. nes gimineje yra pavyzdys kai pulke buvo dvi nesciosios, nezinau ar tai sutapimas , to kas po to atsitiko g.gif ir aplamai, man pulkas asocijuojasi su netekejusiom merginom, nemanau kad yra grazu kai pamerges buna vyresnes uz nuotaka smile.gif cia tik mano asmenine nuomone,o kiekvienas daro kaip ismano. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 10, 18:57)
Pagalvoju, bet galetu atsistoti ne sonu, o priekiu, kad pilvas nebutu toks isikises i prieki. kazkaip fotografas galejo suzaisti, kad net ji neatrodytu nescia mirksiukas.gif

aha, o tą jaunajai iš dešinės galėjo apdirbti su fotošopu, kad lieknesnė atrodytų. jei jau visos kitos lieknos, tai ir šita nesižiūri. arba jos reikėjo neimti į pulką. netinka.
doh.gif doh.gif

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 18:59)
be to yra prietaras kad i pulka negalima nesciuju  unsure.gif

suprantu, kad prietaringiems žmonėms sunku gyvent. jiems ir mąstyt plačiau nesekasi turbūt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 10 gegužės 2010 - 18:02
QUOTE(Cruella de Vil @ 2010 05 10, 19:01)
aha, o tą jaunajai iš dešinės galėjo apdirbti su fotošopu, kad lieknesnė atrodytų. jei jau visos kitos lieknos, tai ir šita nesižiūri. arba jos reikėjo neimti į pulką. netinka.
doh.gif  doh.gif
suprantu, kad prietaringiems žmonėms sunku gyvent. jiems ir mąstyt plačiau nesekasi turbūt smile.gif

unsure.gif
Atsakyti
man labai linksma cia skaityt biggrin.gif nu prisijuokiu bent smile.gif manau kai kurioms tikrai idealiausias variantas butu samdytis pamerges smile.gif be lasinuku, spuogu, grazias, aukstas, klausancias jaunosios noru ir pan smile.gif nu ir fotografas kad butu toks, kad moketu viska nufotoshopinta. nes visgi foto svarbiausia wink.gif o kam ta drauge, jei ji nescia ir negrazi. fui tokias drauges. geriau tegul net nesirodo biggrin.gif
Atsakyti
Gerai pasakyta biggrin.gif drinks_cheers.gif
Todel aš nurodziau medziaga, kurioms patiko iš karto, ir visos siunasi pagal savo figurą. Tik mano noras, kad būtų iki kelių smile.gif ir mes visos patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(-Atene- @ 2010 05 10, 19:49)
Todel aš nurodziau medziaga, kurioms patiko iš karto, ir visos siunasi pagal savo figurą. Tik mano noras, kad būtų iki kelių  smile.gif  ir mes visos patenkintos  thumbup.gif

musu poziuriai visiskai sutampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek daug nugludintu, nuciustytu "amerikonisku" pavyzdeliu sudeta bigsmile.gif biggrin.gif

Del nesciosios pulke g.gif Nuo kada nestumas yra vertas atstumimo, pastymo pulko gale g.gif Pasakytumete taip savo sesei? doh.gif

Nestumas yra stebuklas, kuri fotosesijoje busima mamyte netgi pabreze uzdejusi rankas ant pilvuko wub.gif

http://img2.timeinc....idesmaids6a.jpg
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 10 gegužės 2010 - 20:57
as taip pat uz vienodas suknytes, man kazkaip jei jau rengiasi pagal savo poziuri kiekviena, tai griuk negyvas, kuri kokia uzsides kas sugelem kas dryzuota ir pan. kazkaip laaabai jau nebe pamergiskai atrodo blush2.gif o man tai tikrai ziurisi pasakiskai vienodos suknytes, tada labaiii nuotaka ziurisi tarp ju thumbup.gif mano mergytes bus purpurines, klasikinio pasiuvimo suknytem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 10, 23:36)
as taip pat uz vienodas suknytes, man kazkaip jei jau rengiasi pagal savo poziuri kiekviena, tai griuk negyvas, kuri kokia uzsides kas sugelem kas dryzuota ir pan. kazkaip laaabai jau nebe pamergiskai atrodo  blush2.gif  o man tai tikrai ziurisi pasakiskai vienodos suknytes, tada labaiii nuotaka ziurisi tarp ju  thumbup.gif mano mergytes bus purpurines, klasikinio pasiuvimo suknytem  mirksiukas.gif

p.s. gucci kokios tavo pamergytes buvo ? berods taip ir neparodei, ar as praleidau ? lotuliukas.gif
Atsakyti
jungiuosi prie jusu 4u.gif

kadangi pati busiu pamerge, todel ieskau sukneles. smile.gif

parodysiu, kokius modeliukus issirinkau..
spalva bus barbine-ruzava biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti