Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

Labas rytas, mergytės 4u.gif na ir man problemos su pamergytėm, jos bus 7, didžioji dalis ne kaune gyvena, neina niekaip suburt visų i krūvą g.gif noriu vienodų suknelių, tai vis suku galvą kaip čia geriau padarius kad kuo mažiau mergaitėm tektų į kauną važinėt, visgi kelionės nepigios doh.gif kaip jūs darot? išrenkat pačios suknutes ir pasakot kur nueit pasimatuot? ar kartu su pamergytėm ieškot? ir gal kam teko susidurt su didesniu pamergių skaičiumi, kaip salonuose ar turi ką pasiūlyt 7 pamergėm vienodų suknelių? ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau žalių pamergių, bet viena pamergė l. nemėgsta žalios ir sakė jai tokia spalva netinka...

Kažkaip norisi, kad ir man gražu būtų, bet jos prieštarauja, kad ir jos turi gerai jaustis... Na iš tiesų kaip man tinka visos spalvos ir bet kokio pasiuvimo suknėlės - galiu kalbėti, o kitoms iš tiesų netinka... et... tenka nusileisti
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2010 05 10, 17:55)
nesinori pabandyt mąstyti plačiau?  bigsmile.gif gal ji jaunosios pati geriausia draugė. kodėl ji negali būti pamergė. man labai graži šita foto.

Pas mus taip atsitiko, mano geriausia drauge pastojo, per musu vestuves jai bus 7 menesis nestumo. Kaip suzinojo, kad laukiasi, pati man is kart paskambino ir pirmi zodziai buvo "nebusiu tavo pamerge" ir ne del prietaru, bet del to, kad sunku bus visa vidurvasario diena, vazinetis, zaisti zaidimus ir tt. Tiesiog jai kudikis ir sveikata yra brangiau nei ejima i pamerges.

QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 10, 21:37)
p.s. gucci kokios tavo pamergytes buvo ? berods taip ir neparodei, ar as praleidau ?  lotuliukas.gif

Gucci vestuviu nuotrauku galima rasti kiekvienoje temoje, keista, kad dar kazkas ju nemate... biggrin.gif
Atsakyti
Man taip grazu margos sukneles bigsmile.gif

Cia daugybe graziu ilgu margu :

http://www.bestbrida...s...rice&page=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 11 gegužės 2010 - 09:57
user posted image
user posted image
Atsakyti
kažin kaip jaustųsi tos, kurios būtų pakviestos būt pamergėm, pastotų ir likus savaite pvz. iki vestuvių jaunoji pasakytų "Sorry, kad jau taip išėjo - nebereikia man Tavęs pulke, nes nenoriu kokių nelaimių - juk tikiu prietarais". kažin kokia ten draugystė jau paskui būtų hihihi.gif
Atsakyti
na jei abi geros drauges, tai manau suprastu viena kita...
kokia cia draugyste kai zmogus tik apie save galvoja?
Atsakyti
Tai cia diskusija be rezultatu apie nestukes palydoje irnesakyk.gif

1 nemato tame problemu, 2 rupinasi foto groziu ir svecia grazioje formoje "nuraso".

Cia tik pacios nestukes reikalas, kaip ji pasielgs - eis/neis/dalyvaus fotosesijose/ar ne. O jeigu jaunoji pradetu reguliuoti, tai tokia ten ir drauge irnesakyk.gif

Reikos ideta 1 foto laabai grazi - tokia nostalgiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 11, 11:29)

Gucci vestuviu nuotrauku galima rasti kiekvienoje temoje, keista, kad dar kazkas ju nemate...  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 10, 18:17)
paziurekit kaip atrodo pamerges su tokios suknelem, kokiom jos pacios norejo:
user posted image

Sioj foto kaip suprantu liepe zalias sukneles nuomotis, galutinis vaizdas doh.gif
user posted image

Ir kaip atrodo pamerges, kurios salygas diktavo jaunoji:
user posted image
user posted image
Papildyta:

cia reiktu sakyti,ne salygas diktavo, o TUREJO GERESNI PASIRINKIMA.
pirma foto margumynas, man primena mazo miestelio vestuves,kur tik 2 sukneliu nuomos punktai arba turgus...o ten kur zalia suknele, na butu man asmeniskai graziau paprastos zalios ivairios suknutes, bet tik ne tos tragiskos BALINES doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 11 gegužės 2010 - 11:21

gana off topint, gyvenkime tolerantiskai ir draugiskai smile.gif o dabar i tema: mano pamerges per musu vestuves
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 11 gegužės 2010 - 11:48
As niekada nesijuokiu, as visada ironizuoju biggrin.gif

O sita eilute :

"del nestumo reguliuoja - tokia ten ir drauge , o del vienodu sukneliu reguliuoja - tai jau jaunosios teise" - tikrai ne man taikykite, nes as savo draugiu i klonuota svita nestatysiu, salygu nekelsiu ir tiesiog busiu laiminga, kad galesime pasidziaugti mano savjoniu diena. Del manes kad ir visos gali buti nestukes rolleyes.gif Svarbu, kad butu.

Ir prasau cia asmeniskai nepriimti kiekvieno neitikusio posto sau mirksiukas.gif
Atsakyti