ROZINE SVAJONE.labai grazu suknyciu spalvyte ir modeliukas.liuks pasirinkimas

QUOTE(*didi* @ 2010 05 11, 12:53)
aciu

QUOTE(Ivona24 @ 2010 05 10, 09:56)
Jei priespaskutine, kur per viena peti geles, tai ju yra pirkti Vilniaus Oze. Baltos ir zydros spalvos, kaina jei neklystu 265lt

Dabar laukiu jos laiskelio su naujais modeliukais, sake vasara bus.

QUOTE(Hottea @ 2010 05 11, 13:07)
Sukneles tikrai grazios, ypac medziaga ju
Ir dar karteli isitikinau, kad graziausia sukuosenos is palaidu plauku - tamsi pamerge liuks atrodo.

man irgi grazu, bet cia dar ir plaukus reikia gerus tureti.... nors jinai nebuvo patenkinta savo sukuosena, nes gana greit garbanos issileido. pvz as kiek ejau i pamerges visada dariaus sukuosena, nes mano plaukai ploni,nelankstus, tai is palaidu nelabai koks vaizdelis, vejas tik sutarso

kokiu tik nuomoniu cia nera, vistiek manau su manim sutiksit, kad kai viskas suderinta yra daug graziau
, vieniem tai lengvai pavyksta kitiem sunkiau, tom kuriom sunkiau dar nereiskia, kad jos uzsispyre ir jom rupi tik savo nuomone dar gali buti yvairiu priezasciu.ta diena norim ne tik mes but grazios pasipuose vestuvine suknele(kuria neabejoju buvo nelengva issirinkt), bet ir norim visos sventes grazios ir tobulos.ja planuojam taip ilgai, o ji tokia trumpa.
o cia biskiuka pasiziurejimui

o cia biskiuka pasiziurejimui

QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 10, 23:37)
p.s. gucci kokios tavo pamergytes buvo ? berods taip ir neparodei, ar as praleidau ?

Ne, as neidejau foto, nes niekas ir neprase

Papildyta:
QUOTE(Dowileete @ 2010 05 10, 21:09)
Tai jei jus sutinkate, kad nereikia vienodu suknyciu, negrazu jos, tai kam keliat Amerikietisku vestuviu pavyzdelius, kur viskas yra vienoda ir suderinta?

Papildyta:
QUOTE(Allur @ 2010 05 11, 11:29)
Gucci vestuviu nuotrauku galima rasti kiekvienoje temoje, keista, kad dar kazkas ju nemate...

Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 11, 13:44)
gana off topint, gyvenkime tolerantiskai ir draugiskai
o dabar i tema: mano pamerges per musu vestuves

Vienoda, grazu, suderinta, nuostabiai viskas atrodo

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 19:40)
man labai linksma cia skaityt
nu prisijuokiu bent
manau kai kurioms tikrai idealiausias variantas butu samdytis pamerges
be lasinuku, spuogu, grazias, aukstas, klausancias jaunosios noru ir pan
nu ir fotografas kad butu toks, kad moketu viska nufotoshopinta. nes visgi foto svarbiausia
o kam ta drauge, jei ji nescia ir negrazi. fui tokias drauges. geriau tegul net nesirodo 

QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 11, 19:45)
tik dabar atkreipiau demesy, kad cia ir pabroliai susiderine