Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

ROZINE SVAJONE.labai grazu suknyciu spalvyte ir modeliukas.liuks pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 05 11, 12:53)
ROZINE SVAJONE.labai grazu suknyciu spalvyte ir modeliukas.liuks pasirinkimas mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif mum irgi visom patiko, kartu rinkomes, visos pritare. kai pamatem sias sukneles po to per kiek salonu ejom jos tik akyse stovejo biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sukneles tikrai grazios, ypac medziaga ju bigsmile.gif Ir dar karteli isitikinau, kad graziausia sukuosenos is palaidu plauku - tamsi pamerge liuks atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2010 05 10, 09:56)
Jei priespaskutine, kur per viena peti geles, tai ju yra pirkti Vilniaus Oze. Baltos ir zydros spalvos, kaina jei neklystu 265lt

g.gif Brangoka..man sake konsultante kur sukne nuomavausi tai jei ir pamergem nuomuot tai ir nuolaidele padarytu. ax.gif
Dabar laukiu jos laiskelio su naujais modeliukais, sake vasara bus. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 05 11, 13:07)
Sukneles tikrai grazios, ypac medziaga ju  bigsmile.gif Ir dar karteli isitikinau, kad graziausia sukuosenos is palaidu plauku - tamsi pamerge liuks atrodo.

man irgi grazu, bet cia dar ir plaukus reikia gerus tureti.... nors jinai nebuvo patenkinta savo sukuosena, nes gana greit garbanos issileido. pvz as kiek ejau i pamerges visada dariaus sukuosena, nes mano plaukai ploni,nelankstus, tai is palaidu nelabai koks vaizdelis, vejas tik sutarso sad.gif doh.gif
Atsakyti
kokiu tik nuomoniu cia nera, vistiek manau su manim sutiksit, kad kai viskas suderinta yra daug graziau 4u.gif , vieniem tai lengvai pavyksta kitiem sunkiau, tom kuriom sunkiau dar nereiskia, kad jos uzsispyre ir jom rupi tik savo nuomone dar gali buti yvairiu priezasciu.ta diena norim ne tik mes but grazios pasipuose vestuvine suknele(kuria neabejoju buvo nelengva issirinkt), bet ir norim visos sventes grazios ir tobulos.ja planuojam taip ilgai, o ji tokia trumpa.
o cia biskiuka pasiziurejimui
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 10, 23:37)

p.s. gucci kokios tavo pamergytes buvo ? berods taip ir neparodei, ar as praleidau ?  lotuliukas.gif

Ne, as neidejau foto, nes niekas ir neprase lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dowileete @ 2010 05 10, 21:09)

Tai jei jus sutinkate, kad nereikia vienodu suknyciu, negrazu jos, tai kam keliat Amerikietisku vestuviu pavyzdelius, kur viskas yra vienoda ir suderinta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Allur @ 2010 05 11, 11:29)

Gucci vestuviu nuotrauku galima rasti kiekvienoje temoje, keista, kad dar kazkas ju nemate...  biggrin.gif

doh.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 11, 13:44)
gana off topint, gyvenkime tolerantiskai ir draugiskai smile.gif o dabar  i tema: mano pamerges per musu vestuves
user posted image

Vienoda, grazu, suderinta, nuostabiai viskas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 05 11, 17:04)

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 11, 22:45)
Labai grazu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 05 11, 13:04)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 10, 19:40)
man labai linksma cia skaityt biggrin.gif nu prisijuokiu bent smile.gif manau kai kurioms tikrai idealiausias variantas butu samdytis pamerges smile.gif be lasinuku, spuogu, grazias, aukstas, klausancias jaunosios noru ir pan smile.gif nu ir fotografas kad butu toks, kad moketu viska nufotoshopinta. nes visgi foto svarbiausia wink.gif o kam ta drauge, jei ji nescia ir negrazi. fui tokias drauges. geriau tegul net nesirodo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 11, 19:45)
Labai grazu  thumbup.gif

tik dabar atkreipiau demesy, kad cia ir pabroliai susiderine 4u.gif
Atsakyti