na merginos as manau mazos krutines bedos neisspres niekas, tik plastine operacija... tad as taip ir panaikinau savo didziaja problema

QUOTE(daiwule @ 2011 05 16, 19:31)
na merginos as manau mazos krutines bedos neisspres niekas, tik plastine operacija... tad as taip ir panaikinau savo didziaja problema 

Gali išspręsti kitoks požiūris.
Aš plastinę papų didinimo operaciją traktuoju kaip visišką tuštybę
No offence

kiekvienas i tai ziuri skirtingai

Jei jauties nemoteriska ir nelaiminga,kodelgi ne? Jei tik taip galima issprest problema ir tam yra lesu as uz. Nesinori visa gyvenima verkti,kad oj kokie mazi mano papukai,nera liemeneliu mano dydzio,ar vasara uzsidejus maudymosi kostiumeli. Aisku galima su tuo susitaikyti,keisti poziuri,bet ar nuo to tapsi laimingesne? Nemanau... O tustybe mano galva yra tada kai proto netenkama ir vaiksto kai Pamela Anderson.
QUOTE(beddable @ 2011 05 19, 14:00)
Jei jauties nemoteriska ir nelaiminga,kodelgi ne? Jei tik taip galima issprest problema ir tam yra lesu as uz. Nesinori visa gyvenima verkti,kad oj kokie mazi mano papukai,nera liemeneliu mano dydzio,ar vasara uzsidejus maudymosi kostiumeli. Aisku galima su tuo susitaikyti,keisti poziuri,bet ar nuo to tapsi laimingesne? Nemanau... O tustybe mano galva yra tada kai proto netenkama ir vaiksto kai Pamela Anderson.
Man, tai tuštybė yra, kai žmogaus vidus toks tuščias, kad silikonus reikia įsidėt iki pilnatvės

QUOTE(mazheee @ 2011 05 20, 02:35)
Man, tai tuštybė yra, kai žmogaus vidus toks tuščias, kad silikonus reikia įsidėt iki pilnatvės
Dar kartą no offence, čia tik mano nuomonė, nes yra milijonai svarbesnių dalykų už papus 

Visos moterys nori buti grazios ir savimi pasitikincios, vienos nori vienokiu operaciju kitos kitokiu juk tai normalu ir nemanau jog tai yra kazkokia tai tustybe

QUOTE(pudrine @ 2011 05 19, 17:01)
Visos moterys nori buti grazios ir savimi pasitikincios, vienos nori vienokiu operaciju kitos kitokiu juk tai normalu ir nemanau jog tai yra kazkokia tai tustybe
manau nei vienas moteris neatsisakytu pakeisti bent kazkokia tai kuno dali-padidinti ar pamazinti ir panasiai...
ne pas kiekviena yra milijonai svarbesniu dalyku uz tai kaip jos atrodo ir jauciasi
manau didzioji dalis tam tikru zinksniu priklauso ir nuo zmogaus pasitikejimo savimi 

Tai vat, mielosios, pasitikėkime savimi

[quote=mr nobody,2011 05 15, 01:40]
imeskit foto is interneto kokius maudymukus nesiojate kurie padidina krutine
[/quo
Iš Victoria's secret kai kuriu kolkciju didina krutine, pvz. toks:
http://www.victorias...name=vsdWrapper
imeskit foto is interneto kokius maudymukus nesiojate kurie padidina krutine

[/quo
Iš Victoria's secret kai kuriu kolkciju didina krutine, pvz. toks:
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Labas vakaras. Ieškau maudomo, žinoma, reklamos lieka reklamom ir norisi pamatyt kaip tie "stebuklingi" maudomai atrodo ant realaus žmogaus, o ne ant manekenės su pakankamai didele krūtine. Žinau, prašymas labai jau didelis
, bet gal atsirask galinčių parodyti foto, kur matyt VS maudomo viršus. Netikiu, kad įmanoma padidinti 2dydžiais ,o ir jausčiausi su tokiu nekaip, kai žinau, kad nieko ten pas mane nėra, bet norisi bent kažkiek optiškai padidint krūtinę (pas mane A dydis) noriu pamatyt ar yra koks "efektas". Taigi, labai prašau parašyti man į až

Idomu buti isgirsti atsiliepimu apie Pupos krema didinanti krutines apimtys
Labai jau knieti ji isigyti,gal but tikiuosi stebuklo

Labai jau knieti ji isigyti,gal but tikiuosi stebuklo

Joks kremas ar tabletes nepadidins krutines,nebent jis turetu hormonu kas ne y nauda. Kiek visko isbandziau viskas veltui. Vienos tabeletes jau galvojau padejo,bet tiesiog jos skatino alki o kuo daugiau valgai tuo svoris kyla o su svoriu ir krutine ale dideja milimetrais