Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

ar kas nors geriat rozmarinų arbatą? smile.gif (grynai rozmarinų spygliukus užplikytus) girdėjau, kad reikia gerti 15 dienų kursą, tada padaryti pertrauką (nepamenu kiek laiko) ir vėl pagerti. sakė labai skatina plaukų augimą smile.gif gal kas bandėt? ar girdėjot apie šitą metodą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 24 birželio 2010 - 17:23
Gal galit priminti, kas ten su vynuogiu kauliuku aliejumi kepimui? Nerandu ir neuzsisaugojau tokios info- lyg Rasma rase g.gif - del temperaturos ? Kazkaip ten lyg kazkas negerai g.gif - gavau dovanu kepimui tokio aliejaus ir dabar mastau-cia dziaugtis ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 25 birželio 2010 - 09:46
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 25, 10:46)
Gal galit priminti, kas ten su vynuogiu kauliuku aliejumi kepimui? Nerandu ir neuzsisaugojau tokios info- lyg Rasma rase g.gif - del temperaturos ? Kazkaip ten lyg kazkas negerai  g.gif - gavau dovanu kepimui tokio aliejaus ir dabar mastau-cia dziaugtis ar ne?  biggrin.gif

Viskas gerai su juo, kepkite ir džiaukitės smile.gif Jis labai tam tinka..tinka ne tik kepimui bet ir virimui aliejuje..pakelia aukštas t-ras ir ne vienkartinį virimą (pvz. labai tiktų pilti į gruzdintuvę). Aš jo turiu - verdu jame vaikams spurgas. Nukošiu, supilu atgal į butelį ir naudoju bent 5 kartus tą patį..
Svarbu tik veltui nedeginti..nepalikti ant aukštos ugnies puode svilti nieko nedarant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 25, 13:01)
Viskas gerai su juo, kepkite ir džiaukitės smile.gif  Jis labai tam tinka..tinka ne tik kepimui bet ir virimui aliejuje..pakelia aukštas t-ras ir ne vienkartinį virimą (pvz. labai tiktų pilti į gruzdintuvę). Aš jo turiu - verdu jame vaikams spurgas. Nukošiu, supilu atgal į butelį ir naudoju bent 5 kartus tą patį..
Svarbu tik veltui nedeginti..nepalikti ant aukštos ugnies puode svilti nieko nedarant ax.gif

bigsmile.gif uoj kaip gerai 4u.gif ! As kaip tik i puoda ipilus nemenkai vakar kepiau vistienos juosteles, apvoliotas sezamo seklose ax.gif - taip graziai apskrudo ir jokio kvapo ar skonio blogo nera! Super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 25, 13:01)
Viskas gerai su juo, kepkite ir džiaukitės smile.gif  Jis labai tam tinka..tinka ne tik kepimui bet ir virimui aliejuje..pakelia aukštas t-ras ir ne vienkartinį virimą (pvz. labai tiktų pilti į gruzdintuvę). Aš jo turiu - verdu jame vaikams spurgas. Nukošiu, supilu atgal į butelį ir naudoju bent 5 kartus tą patį..

Ką tik buvau parduotuvėj, pavarčiau jį rankose, bet nepirkau, o vat dabar paskaičiau ir gailiuosi doh.gif O kur jūs jį perkat? Jei pirksiu IKI, ar bus tinkamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 06 27, 10:28)
Ką tik buvau parduotuvėj, pavarčiau jį rankose, bet nepirkau, o vat dabar paskaičiau ir gailiuosi  doh.gif O kur jūs jį perkat? Jei pirksiu IKI, ar bus tinkamas? g.gif

Taip, IKI yra normalus vynuogiu kauliuku aliejus-jis ir skirtas kepimui-ir as vakar apziurejau ateiciai smile.gif . Aisku, but gerai gal ekologisko gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 28, 11:12)
Taip, IKI yra normalus vynuogiu kauliuku aliejus-jis ir skirtas kepimui-ir as vakar apziurejau ateiciai  smile.gif . Aisku, but gerai gal ekologisko gauti ax.gif

Bandysiu tada ir aš jo užsipirkt, ačiū 4u.gif
O gal dar kokių geresnių aliejų rekomenduotumėt- norisi pabėgt nuo visų tų maximinių acijinių Natur'ų, kuriuos jau ilgus metus vartojam verysad.gif . Šeimyna mėgsta blynus, tad aliejus mums ypač aktualus dalykas g.gif
Atsakyti
Man pačiai neteko būti, bet žinau, kad Halės turguje ar tai šalia yra aliejų parduotuvė. Galima rasti įvairių rūšių ir kiekvieno skoniui. Manau, kad tokioj parduotuvėj turėtų ir pakonsultuoti kas kam geriau tinka. Pati nebuvau, bet gal kas lankėtės?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 06 29, 14:04)
Bandysiu tada ir aš jo užsipirkt, ačiū 4u.gif
O gal dar kokių geresnių aliejų rekomenduotumėt- norisi pabėgt nuo visų tų maximinių acijinių Natur'ų, kuriuos jau ilgus metus vartojam verysad.gif . Šeimyna mėgsta blynus, tad aliejus mums ypač aktualus dalykas  g.gif

Nesu alieju zinove ar gurmane... Dabar labai patinka vynuogiu kauliuku, o pries tai visa laika naudojau alyvuogiu alieju- tiek kepimui turiu visada buteli, tiek i salotas kita buteli. Na, o kokybiska reiketu pirkti ne Maximose, bent jau geru alieju parduotuvese arba eko. Tiesa, IKI, irgi buna neblogu alieju. As perku eko- man kazkaip tada ramiau smile.gif -salotoms koki jau brangesni, "zalesni", kad jau kokybe jaustusi siek tiek.
Ir dar labai man asmeniskai patinka visokie riesutu, sezamu- prisipirkciau visa lentyna ivairiu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 29 birželio 2010 - 17:48
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 28, 10:12)
Taip, IKI yra normalus vynuogiu kauliuku aliejus-jis ir skirtas kepimui-ir as vakar apziurejau ateiciai  smile.gif . Aisku, but gerai gal ekologisko gauti ax.gif

Kažin ar iš vis būna šio aliejaus ekologiško rafinuoto ? g.gif
Atsakyti
Padariau veiną atradimą ir noriu pasidalinti smile.gif Turėjau nuo kažkada tuščią neišmestą molinį Rygos balzamo butelį. Gal kam teko matyti, jie visalaik vienodus naudoja rudo molio ir kamštelis labai patogus. Buvau primerkus sausų linų - labai gražiai atrodė. Pasiskaičiau, kad geriau aliejaus nelaikyti plasmasiniuose buteliuose, o geriausiai perpilti į tamsaus stiklo. Bet šis molinis manau irgi turi būti gerai, o ir virtuvėje kaip interjero detalė labai gražiai atrodo. Galima daugiau prisistatyti tik dar reikia sumąstyti kaip pavadinumus gražiau parašyti, kad nesupainioti kur koks aliejus biggrin.gif .
Atsakyti
Prasau pasidalinkite kas zinote ax.gif kepti sveika kaip skaiciau ant alyvuogiu kauliuku aliejaus, ant ko dar? g.gif nes norim blynu, maziukui mano jau metukai, bet kiek girdejau ant sveisto kepti negalima... g.gif g.gif
Atsakyti