QUOTE(AIRA @ 2010 07 28, 14:51)
Jei kepat ir verdat tai tik su rafinuotu vynuogių kauliukų aliejumi, nes jei jis rerafinuotas tai kepimui netinka, o ir kaina jau kita
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Kepimui iš nerafinuotų aliejų tinka tik kokoso, palmių, žemės riešutų aliejai, dar sviestas ghi. Jei patroškinimui tinka alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų.
Jis ir yra rafinuotas

, skirtas kepti.
Vakar maciau tv laida, kur rode avieciu augintojus- ekologiskas ukis.Labai viskas grazu ir man labai patiko, parode kur auga avietynai, kaip renka ir t.t. Ir rode kaip spaudzia tyres is avieciu, kaip man subjuro viskas

, ne del avieciu, ne del spaudimo aparatais- viskas suprantama- juk kaip ir sake reportazo dalyve-rankomis spausti uzimtu labai daug laiko, o padaryti tai reikia daug, bet del cukraus- galejo ir nerodyti ... Panevezio cukru 3 maiselius supyle i ta uogiene ir jau cia labai ekologija

. Ir dar kazkaip suabejojau, ar aplamai jau ta Panevezio pila ar koki isvis nezinia, nes taip jau graziai 3 maiseliai po kelis kg padeti befilmuojant buvo...negi toks ukis neperka cukraus dideliais kiekiais?

Tokiais maiseliais mazyciais? Nesitiki man.As suprantu, kad ekologisko cukraus nei ipirks, nei pils, nei kas pirktu tas tyres kelis kart brangesnes vien del to, nu bet vistiek kazkaip...
Isvada- nusipirkti avieciu paciai- ir labai noreciau butent is ju, pasidaryti ka nori- tyre, uogiene

Bet jei as tureciau toki uki ir toki avietyna, tikrai daryciau maza kieki rankomis spaustu ar virtu uogu su ekologisku cukrumi... Suprantu, kad masems neprivirsi, nes jie po turgelius vezioja savo uogas, bet keleta, kaip kokia labai ypatinga preke - butinai daryciau