Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 19, 16:52)
Prasau pasidalinkite kas zinote  ax.gif  kepti sveika kaip skaiciau ant alyvuogiu kauliuku aliejaus, ant ko dar?  g.gif  nes norim blynu, maziukui mano jau metukai, bet kiek girdejau ant sveisto kepti negalima...  g.gif  g.gif

Metuku vaikui KEPTI nera is viso sveika ne ant nieko 4u.gif Yra milijonas patiekalu ir be kepimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 19, 17:04)
Metuku vaikui KEPTI nera is viso sveika ne ant nieko 4u.gif Yra milijonas patiekalu ir be kepimo mirksiukas.gif

Na as nemanau, kad didelis nusikaltimas duoti viena karta per savaite blynuku vaikui, kads ir keptu siek tiek ax.gif Deja garpuodyje ju iskepti neiseina verysad.gif daugiau nieko KEPTO nevartojame, bet kartasi pasmaguriauti norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 07 19, 19:42)
tel nr imesiu gal cia, i foruma. Nemanau, kad moderatoriai priims tai kaip komercija

Priims, nes siūlyti maisto produktus forume - griežtai draudžiama (leidžiama tik medų ir sodo/daržo gėrybės. Jokių mėsų, tortų ir pan. čia nebus, tokie skelbimai iškart šalinami ir niekam išimtys nedaromos smile.gif ).
Ir ši tema - ne skelbimų lenta.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 07 19, 20:25)
Priims, nes siūlyti maisto produktus forume - griežtai draudžiama (leidžiama tik medų ir sodo/daržo gėrybės. Jokių mėsų, tortų ir pan. čia nebus, tokie skelbimai iškart šalinami ir niekam išimtys nedaromos smile.gif ).
Ir ši tema  - ne skelbimų lenta.

supratau, gerai, kad perspejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 07 19, 16:52)
Prasau pasidalinkite kas zinote  ax.gif  kepti sveika kaip skaiciau ant alyvuogiu kauliuku aliejaus, ant ko dar?  g.gif  nes norim blynu, maziukui mano jau metukai, bet kiek girdejau ant sveisto kepti negalima...  g.gif  g.gif

Mes kepam ant sviesto ir maziui ir sau ir tikrai viskas daug skaniau gaunasi o ta sviesta perku Pupoj (Pilaiteje) vaikisku prekiu parduotuvej priesasis Tako parduotuve pabandykit gal ir Jums patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 07 19, 22:56)
Mes kepam ant sviesto ir maziui ir sau ir tikrai viskas daug skaniau gaunasi o ta sviesta perku Pupoj (Pilaiteje) vaikisku prekiu parduotuvej priesasis  Tako parduotuve pabandykit gal ir Jums patiks 4u.gif

Aciu uz patarima 4u.gif O tas sviestas kazkuo ypatingas? g.gif suintrigavot bigsmile.gif bet tik kad as is kauno, bet susiveikciau, draugai nupirktu ax.gif
Atsakyti
buvau vakar pas kaimynka, paziurejau kaip ji maitina savo triusius ir kalakutus. Zinot, ne kiekvienas zmogus gauna toki maista lotuliukas.gif ji iki isprotejimo skrupulinga del naturalaus ir ekologisko maisto savo anukelei:)
kurios klausete tel nr, i a.z rasykite, nes net geranoriski ir nesaliski mano ketinimai netoleruojami cia.
Medu, kiek zinau, galima cia reklamuoti.
Yra jau sio pavasario ekologisko medaus, norincios paragauti, galite pas mane subegti ir ragauti iki numirimo smile.gif dar yra like ir rudeninio eko medaus smile.gif sito irgi galite pas mane ragauti iki apsivalgymo smile.gif
sio pavasario sviesus, pas mane jau ka tik sukietejo, rudeninis tamsus ir toks "riebus" labai superinis, tik jo jau mazokai belike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 liepos 2010 - 10:48
Nezinau kurioje cia temoje pasikalbeti g.gif Ka jus manot apie tuos atsiradusius PC Alaviju gerimus? As suprantu,kad jie ne ekologiski, bet sudetis ten ju nera baisi- tik man is esmes- as esu kazkur skaiciusi, kad tik vienos rusies alavijai sveika zmogui, kiti visi- tas minkstimas turi nematomu kabliuku ir kabinasi zmogaus skrandyje, kituose organuose, prisikabina prie sieneliu. Butu naivu manyti, jog 1.5 ltr butelis, kainuojantis 6 lt padarytas butent is tos- gerosios rusies g.gif
Ar cia visiska nesamone? Nes tada kaip gi visi alaviju papildai , sveikatos saltiniai su alaviju? smile.gif
Nes man tai skanus tas gerimukas blush2.gif , kartais nusiperku. Ypac saltas, dar leduku pridedu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 liepos 2010 - 15:09
Del tu alaviju gerimu as irgi uzmaciau juos, raso kad naturalus, bet is principo pagaminti is alaviju milteliu, tai as ebejoju ar jie kazkokio gerio duoda - juk alavijas kaip minimum buvo maltas smulkintas dziovintas ir pan. tai kazin ar kas gero ten gali buti, tik siaip nera jokiu blogu priedu tai galima rinktis kaip alternatyva vietoj limonadu ar sintetiniu sulciu:)
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 07 23, 12:09)
Del tu alaviju gerimu as irgi uzmaciau juos, raso kad naturalus, bet is principo pagaminti is alaviju milteliu, tai as ebejoju ar jie kazkokio gerio duoda - juk alavijas kaip minimum buvo maltas smulkintas dziovintas ir pan. tai kazin ar kas gero ten gali buti, tik siaip nera jokiu blogu priedu tai galima rinktis kaip alternatyva vietoj limonadu ar sintetiniu sulciu:)

Na, raso, kad milteliai is ekolginio ukio, pacio alavijo minkstimo irgi kazkiek procentu deda... O is negerumu tai yra ten citrinu rugstis ir dar kazkas- dabar nepamenu. Su limonadais net ir nelyginu- ju negeriu gal dar nuo tu laiku, kai mama pirkdavo "Buratina" ar "Diuses" smile.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 28, 10:12)
Taip, IKI yra normalus vynuogiu kauliuku aliejus-jis ir skirtas kepimui-ir as vakar apziurejau ateiciai  smile.gif . Aisku, but gerai gal ekologisko gauti ax.gif

Jei kepat ir verdat tai tik su rafinuotu vynuogių kauliukų aliejumi, nes jei jis rerafinuotas tai kepimui netinka, o ir kaina jau kita http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Kepimui iš nerafinuotų aliejų tinka tik kokoso, palmių, žemės riešutų aliejai, dar sviestas ghi. Jei patroškinimui tinka alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 07 28, 14:51)
Jei kepat ir verdat tai tik su rafinuotu vynuogių kauliukų aliejumi, nes jei jis rerafinuotas tai kepimui netinka, o ir kaina jau kita http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Kepimui iš nerafinuotų aliejų tinka tik kokoso, palmių, žemės riešutų aliejai, dar sviestas ghi. Jei patroškinimui tinka alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų.

Jis ir yra rafinuotas mirksiukas.gif , skirtas kepti.

Vakar maciau tv laida, kur rode avieciu augintojus- ekologiskas ukis.Labai viskas grazu ir man labai patiko, parode kur auga avietynai, kaip renka ir t.t. Ir rode kaip spaudzia tyres is avieciu, kaip man subjuro viskas verysad.gif , ne del avieciu, ne del spaudimo aparatais- viskas suprantama- juk kaip ir sake reportazo dalyve-rankomis spausti uzimtu labai daug laiko, o padaryti tai reikia daug, bet del cukraus- galejo ir nerodyti ... Panevezio cukru 3 maiselius supyle i ta uogiene ir jau cia labai ekologija smile.gif . Ir dar kazkaip suabejojau, ar aplamai jau ta Panevezio pila ar koki isvis nezinia, nes taip jau graziai 3 maiseliai po kelis kg padeti befilmuojant buvo...negi toks ukis neperka cukraus dideliais kiekiais? g.gif Tokiais maiseliais mazyciais? Nesitiki man.As suprantu, kad ekologisko cukraus nei ipirks, nei pils, nei kas pirktu tas tyres kelis kart brangesnes vien del to, nu bet vistiek kazkaip...
Isvada- nusipirkti avieciu paciai- ir labai noreciau butent is ju, pasidaryti ka nori- tyre, uogiene ax.gif
Bet jei as tureciau toki uki ir toki avietyna, tikrai daryciau maza kieki rankomis spaustu ar virtu uogu su ekologisku cukrumi... Suprantu, kad masems neprivirsi, nes jie po turgelius vezioja savo uogas, bet keleta, kaip kokia labai ypatinga preke - butinai daryciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 liepos 2010 - 14:19