Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Satura @ 2010 08 09, 10:36)
mano mama turi, tai galiu pasakyti, kad tos formelės nestabilios labai, "skystos". Plius, abejoju, kad čia ekologiškas būtų pirkinys  unsure.gif

tai va ir nepirkau silikonines formos, nes nezinau ar tai ekologiska
O pas tavo mama italiskos tos formos?
Atsakyti
tu manai, aš pamenu, kas jų gamintojas? biggrin.gif Pirktos ne turguje, ne Maximoje, o kažkokioje specializuotoje Kauno parduotuvėje, kur prekės vien kepėjams. Bet kad būtų ta forma kažkaip labai pasiteisinusi, neatsiejama nuo kepimų, tai tikrai kad ne. Čia aš tau taip draugiškai siūlau pataupyti geriau pinigus, rasi, kur geriau išleist wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 09, 10:44)
tu manai, aš pamenu, kas jų gamintojas? biggrin.gif Pirktos ne turguje, ne Maximoje, o kažkokioje specializuotoje Kauno parduotuvėje, kur prekės vien kepėjams. Bet kad būtų ta forma kažkaip labai pasiteisinusi, neatsiejama nuo kepimų, tai tikrai kad ne. Čia aš tau taip draugiškai siūlau pataupyti geriau pinigus, rasi, kur geriau išleist wink.gif  4u.gif

kad mane nelabai suviliojo tos formos, nes paemus i rankas , jos minkstos, o kas bus kai i orkaite idesi? o dar, nesu as supper megeja kepti pyragus smile.gif
Atsakyti
Pilies kepyklelej teko ragauti labai skanios saltalankiu arbatos. Kadagi arteja saltasis ligu sezonas, tad noriu paklausti, gal kuriai teko matyti, kur galima isigyti saltalankiu arbatos arba sirupo, tinkamo tokiai arbatai ruosti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 08 06, 20:57)
ir as pasigirsiu smile.gif
Nusipirkau EarthChef keptuve su keramine danga. Nauja keramine danga ekologiska ir netoksiska. Keptuve skirta lengvam ir sveikam maistui gaminti
Netoksiska:neissiskiria nuodingi garai kaitinant
ekologiska svari danga:pasalinta aplinkai kenksminga PFOA, kuri randama tefloninese dangose
atspati karsciui iki 450 laipsniu
galima perdirbti

nuo pirmadienio rugpjucio 16d Mindauogo g. Maximoje BERGHOFF parduotuveje nuolaidos nuo 30 iki 50 % prekems
ispardavimas del parduotuves uzdarymo

ot velnias, ir tos keptuves yra su keramine danga, galejau pigiau nupirkti.
Tai tikrai ne reklama, neturiu nieko bendro su siomis parduotuvemis ir indais
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 08 11, 16:28)
nuo pirmadienio rugpjucio 16d Mindauogo g. Maximoje BERGHOFF parduotuveje nuolaidos nuo 30 iki 50 % prekems
ispardavimas del parduotuves uzdarymo

ot velnias, ir tos keptuves yra su keramine danga, galejau pigiau nupirkti.
Tai tikrai ne reklama, neturiu nieko bendro su siomis parduotuvemis ir indais

o maximoj irgi yra sita ekologiska keramikine keptuve, kuria jus kalvariju g. nusipirkot? Noriuuuu biggrin.gif

aaa, ten ne maximoj, o pacioj Berghoff pardej biggrin.gif reiks pasiziuret, aciu uz info 4u.gif
Papildyta:
Nidulia, ar galetumet parasyt tikslu keptuves pavadinima, nes berghoff puslapy biski pasimeciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 12 rugpjūčio 2010 - 09:45
Nidulia, ar kalbi apie keptuvę su FERNOceramic paviršiumi?
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 08 12, 10:57)
o maximoj irgi yra sita ekologiska keramikine keptuve, kuria jus kalvariju g. nusipirkot? Noriuuuu biggrin.gif

aaa, ten ne maximoj, o pacioj Berghoff pardej biggrin.gif  reiks pasiziuret, aciu uz info 4u.gif
Papildyta:
Nidulia, ar galetumet parasyt tikslu keptuves pavadinima, nes berghoff puslapy biski pasimeciau 4u.gif

Yra toje maximoje "berghoff" parduotuveleje sios keptuves su keramine danga, tik nezinau kokiu dydziu jie turi, nes kalvarijose tai maciau 4 skirtingu dydziu
pavadinimas toks: EarthChefR Keptuve su keramine danga, -R raide tokiame apskritime. As tai labai ja patenkinta, tik kad galejau pigiau nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 08 12, 12:23)
Yra toje maximoje "berghoff" parduotuveleje sios keptuves su keramine danga, tik nezinau kokiu dydziu jie turi, nes kalvarijose tai maciau 4 skirtingu dydziu
pavadinimas toks: EarthChefR Keptuve su keramine danga, -R  raide tokiame apskritime. As tai labai ja patenkinta, tik kad galejau pigiau nusipirkti smile.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
nera uz ka, tik instrukcija perskaityk, kaip ja pradzioje teisingai paruosti naudojimui , nes as viena esu sugadinusi, kadangi neparuosiau kaip reikia ir perkaitindavau, dar eme mesa kibti prie pavirsiaus sad.gif o si dar maziau kaitros reikalaujanti.
Atsakyti
Gal kas bandėt tokias nelygiu dugnu keptuves, kaip suprantu skirtas mėsai kepti. Ar verta tokią įsigyti. Čia gal gaunasi, kad mažiau riebalų prisigeria??
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 08 13, 09:52)
Gal kas bandėt tokias nelygiu dugnu keptuves, kaip suprantu skirtas mėsai kepti. Ar verta tokią įsigyti. Čia gal gaunasi, kad mažiau riebalų prisigeria??

tokiu banguotu dugnu? as turiu, man nepatiko. Tos bangeles tai geras dalykas, kaip ant groteliu kepsniukai gaunasi, bet man kibo mesa, gal pas mane prastoka danga tos keptuves. Bet jei gera danga, tai tokia banguota keptuve smagi.
Atsakyti