Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

[quote=Nirida,2010 01 26, 15:47]
[quote=Nidulia,2010 01 25, 16:13]
Mergaites, radau ta internet. saita, is kurio i worda atsikopinau Harvio ir Merilinos Dajamondų knygą "Sveikata visam gyvenimui".Persikopinkite, nes buna, kad ka nors keicia, ir isima buvusius straipsnius. Perskaicius puslapi, apacioje desineje spauskite sekancia antraste , taip ir perskaitysite visa knyga.

Bandau jus pasivyti skaitydama nuo pat pirmos temos smile.gif Bet va niekaip nesupatau kur sios knygos nuorodele.kazka prazioplinau blush2.gif ? gal kas galetu ikelti jei turit?
Atsakyti
[quote=agnuske,2010 08 14, 12:52]
[quote=Nirida,2010 01 26, 15:47]
[quote=Nidulia,2010 01 25, 16:13]
Mergaites, radau ta internet. saita, is kurio i worda atsikopinau Harvio ir Merilinos Dajamondų knygą "Sveikata visam gyvenimui".Persikopinkite, nes buna, kad ka nors keicia, ir isima buvusius straipsnius. Perskaicius puslapi, apacioje desineje spauskite sekancia antraste , taip ir perskaitysite visa knyga.
Bandau jus pasivyti skaitydama nuo pat pirmos temos smile.gif Bet va niekaip nesupatau kur sios knygos nuorodele.kazka prazioplinau blush2.gif ? gal kas galetu ikelti jei turit?
[/quote]
cia as jos neikeleinejau:) parasyk savo el.pasta, atsiusiu smile.gif
nuoroda gal buvau imetusi tik:)
http://sportas.rodal.....uviskai .html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 rugpjūčio 2010 - 21:03
As kol svajojau apie Green Pan keptuve, kolkas , pradziai nusipirkau is Maximos atseit ekologiska-nezinau kokie turi buti zymejimai tokioms prekems g.gif , kokie zenklinimai, kad ekologiska, tad nezinau ar tai tiesa. Gal ten jos ir nera labai super, bet kai pasiskaiciau apie teflono zala, tuoj pat nusprendziau isigyti kitokiu pavirsiumi. Labai patiko, maistas sau slidineja smile.gif , uz tris kart mazesne kaina visai puikiai.
Bet vistiek tos Green Pan noriu rolleyes.gif , kaina kandziojasi, bet manau mazyte nusipirksiu ateityje, nes didele jau turiu ( kainavo apie 60 lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 rugpjūčio 2010 - 16:35
o kokia danga tavo normos keptuves??
jei 60 litu, tai dar ne taip ir kandziojasi kaina:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 08 16, 19:38)
o kokia danga tavo normos keptuves??
jei 60 litu,  tai dar ne taip ir kandziojasi kaina:)

Ne, Nidulia- as ta is Maximos pirkau, ji man kainavo 60 lt -28 cm, o GreenPan mazyte mazyte kainuoja apie 200 lt... Mano keptuves danga kazkokia ten nekenksminga ir neskleidzia kenksmu biggrin.gif - bet nepasakysiu- zodis kazkoks baisiai jau gudrus, jei kam bus idomu - paskaitysiu PC kada, nes savo tuos visus popierius jau ismetusi. Nebrangi, patogi, labai man patiko, bet dar vis ne gana biggrin.gif
Apie GreenPan cia http://www.greenpan.lt/ , jos brangokos...

Apie teflona niekaip nerandu , skaiciau straipsneli nebloga... O cia radau toki Light straipsneli biggrin.gif , cia nebaisiai, sako, kad tik jei netinkamai naudoji, bet manes tas neguodzia- as nezinau nei kiek ten ikaitinu laipsiu (nestoviu su termometru kiekviena karta kai gaminu) , nei ar siek tiek atsilupes teflonas skleidzia kazka ar nieko neskleidzia-geriau jau visai tada nereikia man jo.
http://www_sveikatos...id=285&tid=1447
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 rugpjūčio 2010 - 19:00
QUOTE(Nidulia @ 2010 08 15, 22:02)
cia as jos neikeleinejau:) parasyk savo el.pasta, atsiusiu smile.gif
nuoroda gal buvau imetusi tik:)
http://sportas.rodal.....uviskai .html

aa,nu va ir nesupratau biggrin.gif el.p: agnuske@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Jau galiu patvirtinti, kad mano naujoji keptuve su ekologiska keramine danga, tikrai nuostabi. Aliejaus net nepilu, tik patepu siek tiek, mesa , zuvis ir kotletukai tiesiog vazineja po keptuve , niekas neprikimba, reikia labai mazos kaitros ir pagaliau telpa net 11kotletuku smile.gif Pirkau 30 cm skersmens. Zodziu, esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
įdomu man, kaip atrodo ta keraminė danga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 18, 14:43)
įdomu man, kaip atrodo ta keraminė danga  4u.gif

Turetu buti jos visos panasios, nebent spalva gal skiriasi, bet vat ir mano svajoniu GreenPan su keramikine danga, tai atrodo sitaip:
user posted image
Beja, manoji uz 60 lt irgi tokios pat isvaizdos ir maistas slidineja tik spek gaudyt biggrin.gif, tik as jos niekaip nerandu internete, kad ideti nuoroda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 rugpjūčio 2010 - 13:53
tai daugmaž išvaizda aiški, ačiū 4u.gif Įdomu, ar jos ilgaamžės. Ir ar dūžtančios? Su kokiais įrankiais galima po jas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 rugpjūčio 2010 - 14:00
Diva, ir manosios keptuves panasus keraminis dengimas, bent jau spalva tai labai panasi, melsvai pilka. Raso, kad keramine danga zymiai atsparesne ibrezimams nei teflonas. As silikonine mentele maisau, nors ir medine puikiai tiktu.
Atsakyti
aš kai per saviškę ketaus drąsiai su šakutėm geležinėm važinėju, tai... Buvo tiesiog įdomu, kaip su tom keraminėm biggrin.gif
Atsakyti