Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

[quote=Mililė,2010 08 18, 21:37]
[quote=Nidulia,2010 08 11, 17:28]
nuo pirmadienio rugpjucio 16d Mindauogo g. Maximoje BERGHOFF parduotuveje nuolaidos nuo 30 iki 50 % prekems
ispardavimas del parduotuves uzdarymo

ačiū už info - pasinaudojau. Įsigijau keptuvę ir peilį biggrin.gif
[/quote]
kuria keptuve pirkai? ta su keramine danga? jei sita, tai kiek mokejai ir kokio skersmens pirkai? ar dar yra ten ju, nes ismeginusi , noriu dar vienos, mazesnes

Papildyta:
QUOTE(Mililė @ 2010 08 18, 19:52)
Darau trintą sriubą. Dedu moliūgą, morką, bulves, svogūną. Skaniausia virti sultinyje kokios vištytė, o po to viską mikseriu sutrinti. Prieš galą būtinai dėti česnako. Pagrindinis akcentas - orkaitėje pakeptos batono riekelės apteptos sviestu ir uždėta česnako. Aš dedu džiovintą česnaką, nes žalias man sudega, bet čia jau skonio reikalas. Vaikai tuos džiūvėsius sutrupina į sriubą ir labai labai skanu 4u.gif

dievulel, kaip skaniai skamba, net seile nutiso smile.gif
Atsakyti
Su keramine ekologiška danga, bet iš paprastesnių. HOTEL LINE pavadinimas, 30 cm skersmens be dangčio. 127 LT kaina, su nuolaida 76 mokėjau. Sakė 5 metus turi tarnauti, jei teisingai naudosiu. Dar nepabandžiau. O ar yra dar tai nežinau, paėmia iš salės, gal dar kur pasidėję turi g.gif . Buvo dar panaši 28 cm, bet neaukštais kraštais. Ši tokia gilesnė.
Atsakyti
Diva:), jei su tavo svajonių keptuvė su minkšto bakelito rankena, tai maža kainuoja 149Lt, o didžiausia 223Lt. O kokie apie ją atsiliepimai, gal žinai? Gal gali apibūdinti tą keptuvę už 60Lt, kur maximoje pirkai? ax.gif

O aš galvojau nusipirkti Nidulia išgirtą keptuvę, nuėjau į maximą, niekur neradau. Galvoju, kad maža ta maxima, gal didesnėj bus. Tada atostogaut išvažiavau ir šiandien skaitau šitą temą, kad keptuvė ne maximoj, o prie maximos parduotuvėj. Taip susinervinau, nes galvojau, kad gerą daiktą su nuolaida gausiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 19, 18:42)
Diva:), jei su tavo svajonių keptuvė su minkšto bakelito rankena, tai maža kainuoja 149Lt, o didžiausia 223Lt. O kokie apie ją atsiliepimai, gal žinai? Gal gali apibūdinti tą keptuvę už 60Lt, kur maximoje pirkai? ax.gif

O aš galvojau nusipirkti Nidulia išgirtą keptuvę, nuėjau į maximą, niekur neradau. Galvoju, kad maža ta maxima, gal didesnėj bus. Tada atostogaut išvažiavau ir šiandien skaitau šitą temą, kad keptuvė ne maximoj, o prie maximos parduotuvėj. Taip susinervinau, nes galvojau, kad gerą daiktą su nuolaida gausiu doh.gif

Uoj dabar nepasakysiu ar su minksto bakelito rankena(bet jau zodzio mandrumas biggrin.gif ), as jas ciupinejau, bet nepasakysiu kokia rankena-Kaune vienoje pard. pati maziausia kainavo 195 lt, taciau interneto platybese tikrai esu maciusi ir apie 150 lt drinks_cheers.gif , bet vis dar tik svajoju. Nu jetus, gaila keptuvei biggrin.gif , bet pribresiu, tikrai pribresiu, nes dabar jau nebenaudoju jokiu savo tefloniniu Tefaliu, jei ir mazai reikia ka pasisildyti( as nenaudoju mikrobangu krosneles), naudoju ta didziule savo uz 60 lt! Ne, nu reikia tos mazytes man gerai pagalvojus , labai reikia biggrin.gif
Mano ta pirktoji - buvo su tokiu popieriumi zaliu ir ju buvo visokiausiu dydziu tuo metu, Ecological parasyta buvo, dabar ju nera Maximose, jau senokai nematau, beja- skaiciau spaudoje, jog paskelbus akcija 50 proc. visiems puodams ir keptuvems aplamai pritruko bet kokiu biggrin.gif , isnese ant rankuciu greitai viska.
Ji juoda, ant dugno nupiestas medis, uzrasas Ecological ir dar ten kazkas parasyta, o keptuves virsus labai panasus kaip ir siu- brangiuju- pilkai melsvas, toks lygus pavirsius. Kaip minejau- ciuozykla smile.gif , kepiau vakar saldziaja paprika tokiais didesniais gabalais - tai vajetus biggrin.gif - dar reikia priprasti, nes ne karta ant virykles isleke gabaleliai.
Atsakyti
darzoves man "nekimba" ir prie kitu, mano turimu, keptuviu, bet mesa, kai norisi beveik be aliejaus kepti, tai prie kitu kimba ziauriai, o prie naujosios-ne, pasaka, ne keptuve wub.gif
Atsakyti
dabar jau neprisimenu, kurioje šio skyrelio temų buvo klausta apie išrūgų girą. Jos radau Gyvo maisto krautuvėlėje Užupyje biggrin.gif Sudėtis yra išrūgos, cukrus, mielės, razinos ir citrina. Skonis kaip švelnios gaivios giros, tik per kvapą kažkiek pieno produkto požymiai prasimuša smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kuri matete ar zinote, kur galima butu isigyti pankolio saknies (ne seklu). Noriu daryti kokteili.

Receptukas cukiniju megejoms:
Cukinija nulupti ir supjaustyti griezineliais iki 1 cm storio (stengtis nevirsyti). Griezinelius pabarstyti druska, pipirais, ant ju isdelioti stambiai supjaustyta cesnaka, bet neisspausta. Tada palaikyti, kol skystis is cukiniju issiskirs. As laikiau apie pora val. saldytuve. Po to cukinijas nuvarvinti, apvolioti kiausinio plakinyje ir dziuveseliuose ir kepti aliejuje is abieju pusiu. Kepimo pabaigoje dar galima uzmesti ir tas cesnako riekeles, bet siukstu ju nesudeginti. Viskas. Valgyti su svieziais pomidoriais. Super skanu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip darotes dziuveselius ir ar darotes? Nes PC parduodami dazniausiai kepyklose sumalami is visko, kas netinkama- sudziuvo, grizo, pagulejo, pasivoliojo, pasivazinejo, be to- nesu maciusi ekologisku maltu dziuveseliu. Suprantu, kad galima pasidziovinti, susimalti, susitrinti, bet man per daug vargo, gal yra jau paruostu?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 08 23, 13:29)
Kaip darotes dziuveselius ir ar darotes? Nes PC parduodami dazniausiai kepyklose sumalami is visko, kas netinkama- sudziuvo, grizo, pagulejo, pasivoliojo, pasivazinejo, be to- nesu maciusi ekologisku maltu dziuveseliu. Suprantu, kad galima pasidziovinti, susimalti, susitrinti, bet man per daug vargo, gal yra jau paruostu?

Kai parašei, tai ir iškilo vaizdas iš vaikystės - radiatoriai namie, apdėlioti batono riekelėm biggrin.gif Jos paskui būdavo malamos mėsmale. Bet, man atrodo, šitą vargą mano mama jau irgi senokai pamiršo... blush2.gif
Atsakyti
Diva:), kadangi neturiu galimybės pridžiaustyti duonų-batonų, tai perku džiūvėsėlius PC ir stengiuosi žiūrėti, kad kuo mažiau į juos būtų visko prikrauta. Bet nepamenu brando, kurį perku, nors maišelį patį pažinčiau parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 23, 13:36)
Kai parašei, tai ir iškilo vaizdas iš vaikystės - radiatoriai namie, apdėlioti batono riekelėm  biggrin.gif Jos paskui būdavo malamos mėsmale. Bet, man atrodo, šitą vargą mano mama jau irgi senokai pamiršo...  blush2.gif

lotuliukas.gif tai vat ir sakau, kad vargas vienas butu paciam darytis, isivaizduoju savo namus ir radiatorius apdeliotus biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 08 23, 16:05)
Diva:), kadangi neturiu galimybės pridžiaustyti duonų-batonų, tai perku džiūvėsėlius PC ir stengiuosi žiūrėti, kad kuo mažiau į juos būtų visko prikrauta. Bet nepamenu brando, kurį perku, nors maišelį patį pažinčiau parduotuvėje smile.gif

O as kazkaip be ju viska darau, bet kartais pasiilgstu, skanu gi, taciau kazkaip nekyla man rankos PC pirkti( negerai, kad drauge kepykloje vienoje tokioje garsioje dirba)... Prasom kada branda biggrin.gif parasyti , gal ir yra normaliu, senokai domejausi.
Atsakyti
džiūvėsėlių nepirkau, bet va ką radau apie pieną rolleyes.gif
Pienas toks pat kenksmingas kaip ir kokakola?
Atsakyti