Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(primavera @ 2005 10 23, 14:26)
labai nesmagiai jausdavausi kartu, vis norisi kuprintis, vis ziuri kad batai nebutu ant kulnu doh.gif .. jis vis linksta prie manes, noretu draugauti ( cia dar pries dabartini), o man vis tas ugis gyvenimo neduoda ax.gif net jai uz ranku susiimam, jo pirstukai tokie maziukai, trumpuciukai, o mano ilgi kaip giltines (issitempe pianina bebarskinant), pedutes tokios mazos..bet ir vel..viskas miniatiuriska,

Ir man panašiai gyvenime buvo doh.gif Bandžiau bandžiau priprasti prie tokio "trūkumo", bet nesigavo rolleyes.gif Kai pati esu 168 cm ūgio, tai negaliu susitaikyti, kad vyrukas mažesnis tongue.gif
Atsakyti
As irgi kompleksuoju kai vyras yra zemesnis.. Dabartinis mano vaikinas gal kokiais 4cm uz mane tik aukstesnis - tai as kazkaip nedristu detis aukstakulniu, nors jau ziaaauriai pasiilgau. Kazkaip man atrodo, kad ir paciam vyriskiui nesmagu kai salia panele i ji is virsaus ziuri.. smile.gif Siaip juk tikrai ne esme tas ugis, bet va kazkodel kerta...
Atsakyti
Mano vyras uz mane zemesnis kokia 5-7cm, o kaip uzsidedu aukstakulnius tai isvis didelis skirtumas. Lietuvoj bunant tai biski jauciuosi nepatogiai kartais, nes visi ziuri, o visur kitur tai visiskai dzin, niekas nekreipia demesio.
Atsakyti
Kadangi pati esu nedidelio ūgio, tai už mane žemesnis vyras tai jau schmoll.gif
Atsakyti

Mano vyras už mane žemesnis kokiais 5 cm. Dėl to kompleksuodavau tik draugystės pradžioje, net norėjau viską baigti, bet dabar man visiškai dzin. Tačiau aukštakulnių nenešioju, nes pati esu aukšta virš 1,80 cm. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutuuke @ 2005 10 28, 06:06)
Mano vyras už mane žemesnis kokiais 5 cm. Dėl to kompleksuodavau tik draugystės pradžioje, net norėjau viską baigti, bet dabar man visiškai dzin. Tačiau aukštakulnių nenešioju, nes pati esu aukšta virš 1,80 cm. biggrin.gif

Nu ir mano toks pats ugis, bet aukstakulnius nesioju prie vyro, nenoriu ju atsisakyti.
Atsakyti
Sveikos moteros 4u.gif Matau, tema seniai niekam nebuvo aktuali 4u.gif O man vis dar aktuali. Praejo pusmetis nuo paskutinio parasymo cia, bet nelabai kas pasikeite - jo ugis man labai nepatinka verysad.gif Rodos, viskas galetu buti gerai, jis nori tuoktis ir vaikuciu, bet as gatveje vis pagaunu save besidairant i visus vyrus. Ir ju dauguma - auksti. Na, bent jau normalaus ugio... O dar koleges darbe pastoviai issitycioja is kiekvieno mazdaug tokio ugio vyriskio, liliputais isvadina, tai man kaip druska ant zaizdos!!! g.gif Zinau, kad ne joms su zmogum gyvent reikes, bet vis tiek bijau, kad pamaciusios - uz akiu kalbetu "nu va - tik toki sugebejo susirasti vargsele..."
Zinau, kad tai labai kvaila, bet rodos negaliu ir atsipalaiduoti, negaliu jo pavadinti JUO verysad.gif Bet paskui mastau - gal problemos isties slypi daug giliau blink.gif Tokios mintys: zemaugis niekada nepadarys karjeros, nes lyderiais pripazistami dazniausiai auksto stoto, o nepadarys karjeros - nebus pinigu, nebus pinigu - nebus ir laimes dideles seimoj... Gi senmerge jau esu, viska apskaiciuot emiau, nebeiseina mylet ta tyraja nekalta meile, kuria mylejau anksciau, kai gyvenimo skoni dar tik ragavau... Na, jau nuklydau nuo temos biggrin.gif Kita tema galetu buti - kokia kaina zemaugis vyras gali prasimusti ir buti gerbiamas ne maziau uz aukstaugi...
ax.gif ....hm...as noriu gi ir tu vedybu, ir vaikuciu.... ax.gif tik galvoju - kaip padarius, kad pvz sunelis nepaveldetu musu ugio (as 165, jis (potencialusis tevelis 4u.gif ) plika akim nematomais pora cm gal ir aukstesnis)... Ot liliputu seimynele butu doh.gif
Zodziu... laukiam toliau kas bus. Taip noretusi tiketi, kad viskas bus ok!!! Kas zino, gal uz kokio pusmecio vel atnaujinsiu tema biggrin.gif Niekam neidomu, bet vis tiek parasysiu, kaip sekasi ax.gif

Stai, matote, ka padaro nepasitikejimas savimi! doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
Nu, Salva, tu čia ir prirašei visokių kliedesių biggrin.gif
Nesuprantu kodėl tau tas vyro ūgis taip rūpi? Argi maža aplink mus tokių porų????
Ir kas čia per klausimas dėl karjeros? Juk svarbu, kad galvoje vėjai nešvilpautų ir, kad žmogus būtų supratingas, atsakingas, išsilavinęs. Labai daug vyrų pažįstų, užimančių aukštus postus, kurių ūgis vos 1.65 cm siekia. Juk jo ūgis ne 1.40 cm, kad iškiltų problemos dėl priėmimo į darbą ir pan. O žmonės tegul kalba ką tik nori, juk visiems neuždrausi kalbėti. Taip buvo ir bus.
Jeigu tą žmogų tikrai myli - tai mesk iš galvos tokias kvailas mintis. Juk žinai kaip sakoma, kad svarbu ne ūgis, o smūgis sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 17 kovo 2006 - 22:19
niekada nemegau vyru-pazastuku...niekada turbut ir nepamegsiu schmoll.gif
man vyras turi buti aukstas,stambaus (nestoras) sudejimo 4u.gif ne del to kad uz vyro kaip uz muro stoveciau,o todel kad vyras ir turi atrodyti kaip vyras thumbup.gif

nesibodziu tom porom kuriose vyrai mazesni, bet ir nesizaviu mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisišnekėjau - turiu savo ūgio mylimąjį. O visą gyvenimą svaigau dėl aukštaūgių, likimas nusprendė, ne aš doh.gif Ir ką čia bepadarysi cool.gif Na nesu labai žema, bet jis galėtų būti ir aukštesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2006 03 17, 23:17)
Nu, Salva, tu čia ir prirašei visokių kliedesių  biggrin.gif
Nesuprantu kodėl tau tas vyro ūgis taip rūpi? Argi maža aplink mus tokių porų????
Ir kas čia per klausimas dėl karjeros? Juk svarbu, kad galvoje vėjai nešvilpautų ir, kad žmogus būtų supratingas, atsakingas, išsilavinęs. Labai daug vyrų pažįstų, užimančių aukštus postus, kurių ūgis vos 1.65 cm siekia. Juk jo ūgis ne 1.40 cm, kad iškiltų problemos dėl priėmimo į darbą ir pan. O žmonės tegul kalba ką tik nori, juk visiems neuždrausi kalbėti. Taip buvo ir bus.
Jeigu tą žmogų tikrai myli - tai mesk iš galvos tokias kvailas mintis. Juk žinai kaip sakoma, kad svarbu ne ūgis, o smūgis  sunglasses2.gif

Zinau, kad kliedesiu prirasiau doh.gif Ir tie kliedesiai mano galveleje doh.gif
Bet kad del to ugio negaliu jo isimylet iki samones uztemimo blush2.gif Ir tas smugis man neatrodo labai jau toks SMUGIS, o Smugiukas cool.gif Pati, matyt, labai silpna esu, kad juo abejoju. Teks turbut dar pakovot su savo kliedesiais, nes dar niekas manes taip nemylejo kaip jis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Salva @ 2006 03 17, 22:27)
Zinau, kad kliedesiu prirasiau  doh.gif Ir tie kliedesiai mano galveleje  doh.gif
Bet kad del to ugio negaliu jo isimylet iki samones uztemimo   blush2.gif Ir tas smugis man neatrodo labai jau toks SMUGIS, o Smugiukas   cool.gif Pati, matyt, labai silpna esu, kad juo abejoju. Teks turbut dar pakovot su savo kliedesiais, nes dar niekas manes taip nemylejo kaip jis  wub.gif

Oi prajuokinai dėl to SMUGIUKO lotuliukas.gif
Tikriausiai pati nesijauti labai stipri ir turi kokių kompleksų, kad būtinai šalia savęs nori turėti tvirtą, stiprų žmogų. Na, bet juk širdžiai neįsakysi wub.gif
Aš pati esu neaukšta, bet šalia savęs turiu 1.89 cm meškiną, tai, patikėk, tikrai visada jaučiuosi kaip už sienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 17 kovo 2006 - 22:31