Taip taip, tikra tiesa, ka jus moteros rasot. Meile juk akla - galima isimyleti ir pati kvazimoda ir nebematyti, kad jis kvazimodas. Bet kas ta meile? Man 27 metai, turejau pakankamai isgyvenimu sioje srityje, ir mastau, kad jau niekada nebegalesiu myleti zmogaus mano jau mineta tyra besalygiska meile - tegul jis pats princas butu. Bet juk daug zmoniu (ypac vyresni) tuokiasi ir be TO jausmo. Gal uztenka, kad zmogu gerbi, juo pasitiki, o su juo praleistas laikas tiesiog jaukus ir ramus. Bet visgi... Kyla man baime, kad jo zemas ugis bus viena is priezasciu, del kuriu as jo kaip tvirto vyro niekada negalesiu matyti, ir jausiuos taip, tarsi jam nuolat reiketu mano globos. Juk tai as noriu stoveti uz vyro kaip muro... Kas per muras 167 cm...

O dar tas nuolatinis jo kartojimas, kaip mane myli

Mat as taip neipratus

Nu nezinau, is kur tos mintys, bet jos vis kirba ir tiek.. frustracija apemusi mane! Juolab, kad suvokiu, kaip niekinga uzsiimti tokiais apmastymais

Juk as pakankamai protinga mergina

, ne kokia "pupyte" besmegene, netureciau net pagalvot apie tai, o va se tau - rasineju i supermamos foruma... Kita vertus, butu daug paprasciau, jei dauguma komentaru butu tokie kaip Renatitos, bet ne kaip Catty

Juk ne is pirsto islauzta mano beda - visos moteros nori aukstu vyru! Ir jei kas mano vyra liliputu pavadins man girdint - tikrai bus nesmagu
Kokios nesamones
Papildyta:Sorry, labiau turejau omeny - tokie kaip Erboristos komentarai zemaugiu naudai versus tokie kaip Catty komentarai nenaudai