Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Renatita @ 2006 03 17, 23:30)
Oi prajuokinai dėl to SMUGIUKO  lotuliukas.gif
Tikriausiai pati nesijauti labai stipri ir turi kokių kompleksų, kad būtinai šalia savęs nori turėti tvirtą, stiprų žmogų. Na, bet juk širdžiai neįsakysi  wub.gif
Aš pati esu neaukšta, bet šalia savęs turiu 1.89 cm meškiną, tai, patikėk, tikrai visada jaučiuosi kaip už sienos  mirksiukas.gif

Ale va tada lengva tau sneket, Renatita bigsmile.gif Salia meskina turint bigsmile.gif As irgi esu turejusi toki meskina, ir zinau, kad tas jausmas yra labai labai geras... wub.gif Ech... neuzaugs mano meskiukas iki meskino, ir ka dabar padarysi... cool.gif
Atsakyti
Bet gal nėra viskas taip blogai? Daugelis vadovaujamės visuomenės sukurtais stereotipais ir pamirštam savuosius unsure.gif Man visad ūgis buvo svarbiau už santykius ir pan(jaunystė - kvailystė), todėl susitikinėdama su vaikinu atkreipdavau didelį dėmesį į jo ūgį g.gif Kol nesutikau savo brangiausiojo... Nusispjaut man tas ūgis, kai turiu tokį fainą žmogų pašonėj, kuris dėl manęs padarytų daug daugiau, nei koks dvimetrinis gražuolis. Matyt, nėra jis tavo žmogus, jei tokios dvejonės kyla. O man jau nebekyla.

P.S. Šioje temoje kažkada jau esu rašius, kad patinka tik aukštaūgiai. Matot, ką likimas krečia lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=erborista,2006 03 17, 23:46]
Nusispjaut man tas ūgis, kai turiu tokį fainą žmogų pašonėj, kuris dėl manęs padarytų daug daugiau, nei koks dvimetrinis gražuolis.

4u.gif SVEIKINU TAVE!!!! drinks_cheers.gif Ir linkiu taip ir toliau, nepaleisk savosios laimes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateitis parodys, ar čia ta tikroji laimė. Bet pasakyti norėjau, kad jei problemą įžiūri ūgyje, tai gali būti tik pretekstas dėl kažkokių kitų trūkumų. Tiesiog ne tavo žmogus, bet lug ir patinka, lyg ne, ir tą NE nori pateisinti ūgio trūkumu. Aš taip suprantu, nes kai žmogus tikrai įsimyli nerūpi jam tas ūgis, ar galų gale smūgis rolleyes.gif Bet aš dar jauna ir naivi, gal vėliau galvosiu kitaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 03 17, 22:46)
Nusispjaut man tas ūgis, kai turiu tokį fainą žmogų pašonėj, kuris dėl manęs padarytų daug daugiau, nei koks dvimetrinis gražuolis. Matyt, nėra jis tavo žmogus, jei tokios dvejonės kyla. O man jau nebekyla.

Labai gerai parašyta thumbup.gif
Salva, būtinai susimąstyk skaitydama šiuos žodžius mirksiukas.gif
O kas liečia mane, tai ieškant mylimo žmogaus man nebuvo pagrindinis kriterijus jo ūgis. Teko bendrauti ir su aukštais ir su ne tokiais aukštais. Bet likimas skyrė aukštą, tačiau jeigu jis ir nebūtų toks aukštas koks yra, aš tikrai nedaryčiau jokios tragedijos, nes visų pirma juk svarbiausia yra meilė, abipusis supratimas, nuoširdumas, pasitikėjimas.
Tikrai pagalvok, ar pakankamai tą žmogų myli ir vertini, jeigu jau ūgis tiek reikšmės tau turi gyvenime.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2004 04 27, 14:26)
Kaip jauciates salia mazesnio vyro? As jauciuosi  nesmagiai... Bendrauti, kaip su draugu - galeciau, bet jei rinkciausi vyra - tai butu minusas.
Na, as suprantu, kad svarbiausia geras zmogus...  Bet kazkaip -10 cm ar daugiau... Jausciau kazkoki psichologini diskomforta... Gal iprasciau, nezinau...

Pati esu tik 1.58m. todėl neįsivaizduoju šalia saves dar mažesnio schmoll.gif turbūt atrodytų juokingai, du maži žmogučiai biggrin.gif Man patinka aukšti, beja mano vyras 1.85m. ax.gif
Atsakyti
Taip taip, tikra tiesa, ka jus moteros rasot. Meile juk akla - galima isimyleti ir pati kvazimoda ir nebematyti, kad jis kvazimodas. Bet kas ta meile? Man 27 metai, turejau pakankamai isgyvenimu sioje srityje, ir mastau, kad jau niekada nebegalesiu myleti zmogaus mano jau mineta tyra besalygiska meile - tegul jis pats princas butu. Bet juk daug zmoniu (ypac vyresni) tuokiasi ir be TO jausmo. Gal uztenka, kad zmogu gerbi, juo pasitiki, o su juo praleistas laikas tiesiog jaukus ir ramus. Bet visgi... Kyla man baime, kad jo zemas ugis bus viena is priezasciu, del kuriu as jo kaip tvirto vyro niekada negalesiu matyti, ir jausiuos taip, tarsi jam nuolat reiketu mano globos. Juk tai as noriu stoveti uz vyro kaip muro... Kas per muras 167 cm... schmoll.gif O dar tas nuolatinis jo kartojimas, kaip mane myli doh.gif Mat as taip neipratus doh.gif Nu nezinau, is kur tos mintys, bet jos vis kirba ir tiek.. frustracija apemusi mane! Juolab, kad suvokiu, kaip niekinga uzsiimti tokiais apmastymais verysad.gif Juk as pakankamai protinga mergina bigsmile.gif, ne kokia "pupyte" besmegene, netureciau net pagalvot apie tai, o va se tau - rasineju i supermamos foruma... Kita vertus, butu daug paprasciau, jei dauguma komentaru butu tokie kaip Renatitos, bet ne kaip Catty g.gif Juk ne is pirsto islauzta mano beda - visos moteros nori aukstu vyru! Ir jei kas mano vyra liliputu pavadins man girdint - tikrai bus nesmagu unsure.gif
Kokios nesamones doh.gif
Papildyta:
Sorry, labiau turejau omeny - tokie kaip Erboristos komentarai zemaugiu naudai versus tokie kaip Catty komentarai nenaudai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2005 10 24, 01:29)
Mano vyras uz mane zemesnis kokia 5-7cm, o kaip uzsidedu aukstakulnius tai  isvis didelis skirtumas. Lietuvoj bunant tai biski jauciuosi nepatogiai kartais, nes visi ziuri, o visur kitur tai visiskai dzin, niekas nekreipia demesio.

musu tokia pati situacija, bet mes gyvenam Londone ir del to neturiu problemu, nors Lietuvoje tikrai budavo nejauku
Atsakyti
Man su mažesniu už save vyru būtų nejauku... schmoll.gif
nu bet aš pati nelabai aukšta... blush2.gif
Atsakyti
Va va, kazkodel Lietuvoje is ugio problema padaroma. Pries sesiolika metu kai pristatinejau mieliausiaji savo giminems, pirmas ju ispudis budavo "o koks maziukas!". Isivaizduokite viena mano pusesere, tiesa jai buvo tik 12, taip maniskiui i akis ir pasake lotuliukas.gif . O kai as nuvaziavau jo pusen, ten visa gimine vieningai mane "didziule" pavadino. Dar ir siandien mamele patarineja vaikstant su vyru man eiti gatve, o jam - ant saligatvio
P.S. Maniskio ugis 1.70, mano 1.72, svorio kategorija irgi vienoda doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
argi ūgyje gali būti esmė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 03 19, 07:47)
argi ūgyje gali būti esmė? doh.gif

Taip išeina, kad gali. Ir dažniausiai dėl to, kad mūsų konservatyvieji lietuviai, pamatę ne tokią porą kaip visos, tuoj puola pirštais badyti ir aptarinėti doh.gif
Todėl jautresni žmonės pamažu išsiugdo nepilnavertiškumo jausmą, pradeda manyti, kad jie ne tokie kaip visi ir t.t. Aš manau, kad tikra meilė turi nugalėti tokius kvailus, mūsų visuomenėje susiformavusius stereotipus.
Atsakyti