QUOTE(buvusioji @ 2010 03 14, 13:26)
mano sese sako:tai ne liga ,tai :raspustva(as cia vel tarmiskai).Vemt irgi reik labai ilgai,kad priimtum sprendimus.Nesu labai kategoriska -vyk ir viskas,nes pati ilgai nebuvau isvemus viduriu,kad skirtis.Kiekvienam savo,tik kiek ilgai viskas velkasi?
man uzsivilko jau geri 6 metai,gana man jau visko...
pasakiau ir laikysiuos savo nuomones,nes manau kad tiktai dievas manes nepaliks,o jam ir be manes bus geriau(linkiu as jam to),o ir pagaliau jei jis manes negerbia tai kam visas sitas farsas.....as zmogus o ne klaunas....duris atviros isejimui,gryzimui atgal nebebus vietos.as tikiuosi kad sugebesiu(nes nera pasitikejimo savimi)tai as tikrai pakilsiu ir eisiu nauju keliu.
bijau labai bijau,bet niekam neparodysi to....cia didelis nuosprendis man paciai.....
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 14, 13:53)
Oi oi kokios emocijos

, tik jos praeis. Vyro nebus visą savaitę, nurimsi ir vėl pradėsi kažko tikėtis. Ir kas tuomet? O tuomet vėl viskas iš naujo...

Tos emocijos kaip tik ir rodo, kad nieko jūs nesiimsit, o jei ir pabandysit ant karštųjų, tai ateis vyras, gražiai atsiprašys ir vėl guositės mintim, kad gal viskas susiklostys gerai. Nepykit, bet nei jūs pirma, nei paskutinė tokia pas mus.

Visų pirma - nurimkit. Ir užuot dabar galvojusi apie vyrą, pagalvokit apie tai kaip tvarkysit savo gyvenimą. Už ką gyvensit, kokias socialines garantijas turit, kokias pašalpas galit gauti, kokių dokumentų reikės ir t.t. Svarbiausia yra pajudėti iš mirties taško.
emocijos jau vakar nurimo...per ta savaite kol nebus jo,man bus proga viska susizinti kur kreiptis kiek skirybu pareiskimas kainuos(tiksliai),o socialines pasalpas as gaunu,gaunu maisto davini,bustui kompensaciaja gaunu ir susizinosiu kas dar priklauso.vyro alga dalindavo i tris dalis,o daba nebebus pajamu pas mus is viso nes liksiu su vaiku tai ir socialinis bus didesnis,o ir namuose gal koki darbeli gausiu...zinoma teks greiciausiai atsisakyti darzelio,bet issisuksiu....
taip nei as pirma nei paskutine,bet atejo laikas kai jau perlipo per viska ir per krastus.
mano vyras neatsiprasineja,nes jis"nemato reikalo",o "ka ar as negaliu su broliais pabaliavoti" tai kas per pasakymas....
mintimis nesiguosiu nes nebera ko guostis viska puikia matau ir darau jau as isvadas,nes temdama laika as nieko nelaimesiu,kuo greiciau tuo geriau.