Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

as prisijungiu prie jusu temeles.
mano vyras ALKOHOLIKAS.
ir tai yra jau 6 metai. ir tik dabar tvirtai nutariau ji palikti, nors yra 4 vaikai. neturiu nuosavo kampo ir is vis kraustysiuos i kita miesta gyvent.
bet mane jau dakale jo ignoras seimai ir man. suvokiau, kad jis tiesiog naudojasi, jog turi silta lova, gera moteri ir paruostus pietus...
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 03 12, 22:42)
kuo stebina?? kad komentuoja viena uz kita baisesnes istorijas, kurias pasakoja sios temos moterys? kad jai beprasmiskai atrodo tas gumos tempimas?

Stebina,kad komentuoja tai kur nebuvo ir tai ko nemate...Taip istorijos baisios,bet tas gumos tampymas tampymui nelygu,ir kam smerkti tas kurios del tam tikru priezasciu gyvena,nes tiesiog negali siandien kitaip ir kam lyginti du nesulyginamus dalykus kaip alanon ir kalbu kursus?As uz tai,kad kiekviena atrastu sau tai,kas tinka,bet ne uz tai,kad sneketi apie tai,ko nezinai,nematei ir nebuvai...Ir tuo labiau smerkti...as irgi galiu pasakyti:"Briedas spoto klubai ir dietos,nesamone,mylek save tokia kokia esi,geriau i kalbu kursus nueik" bet as dietu nesilaikiau, niekad ir i sporto klubus nejau. Tai ir nelyginu...kazkam svarbu tai kas nesvarbu man...As irgi uz,kad gyvenimas butu pilnavertis(taip kaip man atrodo)bet suprantu ir tas kurios sako,kad nenori pirmiausia griebtis skirybu,nes ne visada tai pati paprasciausia iseitis...Kazkas sneka apie gyvenimiska patirti,tai kur ta patirtis?Patirtis,tobula seima?Nustatytos taisykles arba arba?Drisciau gincytis...tai begimas nuo realybes,tai saugojimasis patirtu traumu,tam kad jos nepasikartotu...nuoskaudos ir pyktis...tebunie pyktis prislopintas,bet nuoskaudomis grindziamas gyvenimas,tam kad nuo ju apsisaugoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 13 kovo 2010 - 01:27
QUOTE(Blusiukė @ 2010 03 13, 01:27)
Nebeistveriau...

Kaip suprantu tas zodis ALKOHOLIKAS tas visas savybes numinusuoja...
O ka jei pasakysiu, kad MB budamas ne alkoholikas daro dar daugiau nei isvardinai, nepatikesi? Jei nepatikesi, tai man panasu, kad tu vis dar bandai save apgauti, kad viskas gali buti grazu, kad vyras negers, kava i lova nes ir t.t.

patikesiu ir yra tokiu ir daug geresniu....bet alkoholikai,retas kuris taip daro....
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 13, 00:21)
Žinai, nelabai, iš visų čia esančių moterų, man labiausiai suprantamas tavo požiūris ir apsisprendimas kodėl tu lieki gyvent su savo diedu. T

notworthy.gif aciu, o as jau galvojau kad cia kaip durne atrodau su savo pamastymais biggrin.gif
QUOTE(:-)as @ 2010 03 13, 00:41)

taip alkoholikas,kuris is namu nenesa,net save kartais pradangina keliom parom,paleistuvis-na gal labiau jam intrigos patinka
(kaip pats sako,mane paerzinti)kai prisigeria,nes blaivas to nedaro...

Ar turetumem uz tai ji pagirti? Man girtumas-sunkinanti aplinkybe. Ir jei kazka padaro blogai, tai ir yra blogai, o jei dar girtas-dar blogiau

QUOTE(agaga00 @ 2010 03 13, 02:20)
mano vyras ALKOHOLIKAS.
ir  tai yra jau 6 metai. ir tik dabar tvirtai nutariau ji palikti, nors yra 4 vaikai. neturiu nuosavo kampo ir is vis kraustysiuos i kita miesta gyvent.
bet mane jau dakale jo ignoras seimai ir man. suvokiau, kad jis tiesiog naudojasi, jog turi silta lova, gera moteri ir paruostus pietus...

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 03 13, 02:26)
Stebina,kad komentuoja tai kur nebuvo ir tai ko nemate...Taip istorijos baisios,bet tas gumos tampymas tampymui nelygu,ir kam smerkti tas kurios del tam tikru priezasciu gyvena,nes tiesiog negali siandien kitaip ir kam lyginti du nesulyginamus dalykus kaip alanon ir kalbu kursus?As uz tai,kad kiekviena atrastu sau tai,kas tinka,bet ne uz tai,kad sneketi apie tai,ko nezinai,nematei ir nebuvai...Ir tuo labiau smerkti...as irgi galiu pasakyti:"Briedas spoto klubai ir dietos,nesamone,mylek save tokia kokia esi,geriau i kalbu kursus nueik" bet as dietu nesilaikiau, niekad ir i sporto klubus nejau. Tai ir nelyginu...kazkam svarbu tai kas nesvarbu man...As irgi uz,kad gyvenimas butu pilnavertis(taip kaip man atrodo)bet suprantu ir tas kurios sako,kad nenori pirmiausia griebtis skirybu,nes ne visada tai pati paprasciausia iseitis...Kazkas sneka apie gyvenimiska patirti,tai kur ta patirtis?Patirtis,tobula seima?Nustatytos taisykles arba arba?Drisciau gincytis...tai begimas nuo realybes,tai saugojimasis patirtu traumu,tam kad jos nepasikartotu...nuoskaudos ir pyktis...tebunie pyktis prislopintas,bet nuoskaudomis grindziamas gyvenimas,tam kad nuo ju apsisaugoti...

nors ir ruosiuos eiti pas advokata su pareiskimu,vis dar dvejoju....ir noriu ir bijau...
nemoku perlipti per save...kiekvienas kartas jau atrodo paskutinis....bet vis randi jegu,pakyli is bedugnes ir vel stengies nieko nematyti....

.......ir prisiekiu visada buti tau istikima:kai laime lydes ar vargas suspaus,kai sveikata tvers ar ligos suims-visa gyvenima tave mylesiu ir gerbsiu.....

Papildyta:
QUOTE(nelabai @ 2010 03 13, 10:13)
Ar turetumem uz tai ji pagirti? Man girtumas-sunkinanti aplinkybe. Ir jei kazka padaro blogai, tai ir yra blogai, o jei dar girtas-dar blogiau
Sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

cia jus teisi 4u.gif

vaziuoju i baznycia...noriu uzdekti zvakele...o ir senai ten buvau......gal sieloje ramybe rasiu.......
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 13, 00:58)
Geros savybes: jis islaiko seima,rupinasi vaiku,mokinasi su vaiku raides rasyti,pasakas skaito,savaitgaliais pietus taiso,i lova kava atesa,padovanoja gimtadieniui kelione i trakus ar palanga,geles dovanoja per sventes ir tai tik maza dalis ka isvardijau...zinau,kad cia tik bandymas pateisinti ji,bet atsakykite ar jusu vyrai tai daro???nelabai tikeciau....gal ir daro bet ne viska ka isvardijau....
Blogos savybes:alkoholikas kuris isgeres pradeda ieskoti nuotykiu ir kurios baigiasi po dvieju paru....

Ten kur įvardintos gerosios savybės, tai pagal mane pareigos vedusio vyro. Ypač su vaiku užsiėmimas. Kaip atrodytų mano geroji savybė pamaitinti pietumi vaikus. Man tai mamos pareiga.
Iš vis nesuprantamas man vertinimas -keliones dovanoja, geles perka, į lovą kavą neša, o norėtum, kad viso to nedarytų, bet negertų, laiku namo grįžtų, kad kartu planuotumete išvykas, pramogas, kavą vieną rytą vienas padarytumete, kitą rytą kitas, draugiškai.

Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 03 13, 14:21)
Ten kur  įvardintos gerosios savybės, tai pagal mane pareigos vedusio vyro. Ypač su vaiku užsiėmimas. Kaip atrodytų mano geroji savybė pamaitinti pietumi vaikus. Man  tai mamos pareiga.
Iš vis nesuprantamas man vertinimas -keliones dovanoja, geles perka, į lovą kavą neša, o norėtum, kad viso to nedarytų, bet negertų, laiku namo grįžtų, kad kartu planuotumete išvykas, pramogas, kavą vieną rytą vienas padarytumete, kitą rytą kitas, draugiškai.

taip tai pareigos,bet ne visi vyrai ir savo pareigas atlieka...mano pareiga irgi eiti i darba,bet jo neturiu....geriau lai negeria,tada atsisakyciau daug ko...noriu seimos,kurios pati neturejau...ne visada taip iseina kaip nori,bet pastangas deti manau verta iki tam tikro lygio.juk viskam savas laikas.
Papildyta:
QUOTE(agaga00 @ 2010 03 13, 02:20)
mano vyras ALKOHOLIKAS.
ir  tai yra jau 6 metai. ir tik dabar tvirtai nutariau ji palikti, nors yra 4 vaikai. neturiu nuosavo kampo ir is vis kraustysiuos i kita miesta gyvent.

Stiprybes!!!!
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 13, 16:27)
geriau lai negeria,tada atsisakyciau daug ko...
Papildyta:
Stiprybes!!!!

Atsiprasau, kad isikisiu. blush2.gif
JIS IR TIK JIS turi savo problema suvokti ir su ja tvarkytis. Jus galite jam PADETI, bet ATSISAKYTI "DAUG KO" tikrai neverta. NESIAUKOKITE, is to nieko gero nebus.
Sekmes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 13, 00:58)
... jis islaiko seima,rupinasi vaiku,mokinasi su vaiku raides rasyti,pasakas skaito,savaitgaliais pietus taiso,i lova kava atesa,padovanoja gimtadieniui kelione i trakus ar palanga,geles dovanoja per sventes ir tai tik maza dalis ka isvardijau...

blink.gif O tai kada jis tuomet geria??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 13 kovo 2010 - 17:05
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 13, 18:05)
blink.gif O tai kada jis tuomet geria???  blink.gif

kas yra alkoholizmas?kas kiek zmogus turi gerti kad sirgtu alkoholizmu?
jis geria savaitgaliais,darbo dienomis,jis pageria ne viena,o po tris keturias ar net kelias savaites.jis pertrauka padaro kokia savaitele kelias ir geria is naujo...o gal tai ne alkoholizmas...... g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivinycia @ 2010 03 13, 18:03)
Atsiprasau, kad isikisiu.  blush2.gif
JIS IR TIK JIS turi savo problema suvokti ir su ja tvarkytis. Jus galite jam PADETI, bet ATSISAKYTI "DAUG KO" tikrai neverta. NESIAUKOKITE, is to nieko gero nebus.
Sekmes.  mirksiukas.gif

kuom galiu as padeti? nes as jau nebetikiu nieko....kazkur skaiciau kad stebuklai buna ir as jais tikiu,bet kas kart jie mane aplenkia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :-)as: 13 kovo 2010 - 21:07
QUOTE(:-)as @ 2010 03 13, 22:02)
kas yra alkoholizmas?kas kiek zmogus turi gerti kad sirgtu alkoholizmu?
jis geria savaitgaliais,darbo dienomis,jis pageria ne viena,o po tris keturias ar net kelias savaites.jis pertrauka padaro kokia savaitele kelias ir geria is naujo...o gal tai ne alkoholizmas...... g.gif

Hm, tai dėl to ir klausiu, kada jis spėja prisiliuobt, jei nuolat daro tuos gražius darbus, kuriuos išvardinot.
"...jis islaiko seima,rupinasi vaiku,mokinasi su vaiku raides rasyti,pasakas skaito,savaitgaliais pietus taiso,i lova kava atesa,padovanoja gimtadieniui kelione i trakus ar palanga,geles dovanoja per sventes ir tai tik maza dalis ka isvardijau..." - juk tiem dalykam reikia laiko. Ir daug laiko. Praktiškai kiekvieną dieną, kiekvieną savaitgalį... Juk jeigu ryja savaitėm, tai kada jis spėja jau ta šeima pasirūpint ar pasakėles paskaityt? Man toks įspūdis, kad jūs gyvenat praeitimi, tuo laikotarpiu, kol jis dar negėrė ar gėrė daug mažiau, ir jam iš tikro šeima rūpėjo. Bet, šiandiena, deja jau kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 13 kovo 2010 - 21:13
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 13, 22:12)
Hm, tai dėl to ir klausiu, kada jis spėja prisiliuobt, jei nuolat daro tuos gražius darbus, kuriuos išvardinot. 
"...jis islaiko seima,rupinasi vaiku,mokinasi su vaiku raides rasyti,pasakas skaito,savaitgaliais pietus taiso,i lova kava atesa,padovanoja gimtadieniui kelione i trakus ar palanga,geles dovanoja per sventes ir tai tik maza dalis ka isvardijau..."  - juk tiem dalykam reikia laiko. Ir daug laiko. Praktiškai kiekvieną dieną, kiekvieną savaitgalį... Juk jeigu ryja savaitėm, tai kada jis spėja jau ta šeima pasirūpint ar pasakėles paskaityt? Man toks įspūdis, kad jūs gyvenat praeitimi, tuo laikotarpiu, kol jis dar negėrė ar gėrė daug mažiau, ir jam iš tikro šeima rūpėjo. Bet, šiandiena, deja jau kitokia.

is dalies jus gal ir teisi kad praeitimi...to gal ir pati nepastebejau....
jei savaitgali nuvaziuojam i uosvija tai diena su vaiku praleidzia,vakare gatavas,nuo ryto dusia taiso,as uz vairo,namie vel dusia taiso ir zaidzia "alias"su vaiku...
buna kad savaitgalis namie,tai pusdieni lauke su vaiku duodas,pareje pasimokina ka nors ir jau ziurek eina uodega sukdamas ko i parduotuve nuejus ir parnesus,pas ka cia nusitrenkus ar ka padarius...
buna savaitgaliu kai ir negeria,atsigeria kokio sidriuko ir uztenka,bet buna ir tokiu kaip kad minejau kai parom negryzta....

noriu gerai susikaupti ir istikruju nuspresti ko as noriu,kas vaikui geriau ir tada rimtai daryti isvadas...noreciau gero psihologo kad pati su savim susitvarkyciau,nes esu is ritmo iskritusi....
Atsakyti