Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

Vat vat... vyras po kodo uzgere ir as labai stebejausi, kad viska ramiai priimu... jau maniau leber pamokos iki mano smegenu daejo... taciau po menesio salygines ramybes, ale nereagavimo tokie liekamieji reiskiniai islindo, kad ojojoj... vis delto nuslopintas pyktis daro savo... tad labai svarbu suvokti, ar tikrai nereaguoji, ar tiesiog organizmas ijungia snaudimo rezima... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besitikinti: 17 vasario 2010 - 10:39
Sveikutes merginos 4u.gif na o pas mane gyvenimas, tesiasi, vyras mane vis labiau erzina, kiekvienas jo veiksmas, zodis, turbut buciau patenkinta jeigu jis iseitu pas kokia meiluze, dar jai ir padekociau. cia as rimtai, net nejuokauju, tiesiog igriso iki gyvo kaulo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 17, 11:31)
jei tik nors akimirkai sustodavau ir susimastydavau apie bet ka - pinigus, namus, vyra, draugus, ateiti, kaip man nesiseka, kaip pinigeliu daugiau reiktu, kaip noreciau to ar ano - iskart pasidarydavo negera.

Paprasčiausiai neįmanoma apie nieką negalvoti, nuslopint iviską savyje, o dabar prasiveržė. Išnaudot reikia laiką savo gyvenimo keitimui, o ne ,,apie nieką negalvoti''. Ogi kodėl negalvoti, jeigu vistiek kažkada reikės pradėti galvoti.

Va kodėl aš nepritariau niekad Leber dėl požiūrio keitimo, todėl, kad anskčiau ar vėliau atsiranda du keliai, arba moteris susitaiko su esama padėtim ir gyvena užgesusiom akim toliau -namai, dabar, vyras, jokių ateisies svajonių, galva tuščia kaip puodynė arba visdelto prasiveržia tas nerimas, tas nepasitenkinimas esama padėtim depresijų pavidalu arba tikrai jau kažko kito siekimu, tačiau šitiek laiko būna praleista veltui.
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 11:48)
tiesiog igriso iki gyvo kaulo...  doh.gif

Tai kodėl tu vis dar su juo gyveni, SAVO bute?
Atsakyti
Pala, pala, ot gudrutės, tipo nurimot kažkiek, kažkaip ir psio, taip, kaip alkoholikas kažkaip, kažkiek laiko išbūna negėręs ir jau aiškina, kad jis jau nealkoholikas, nes va, kažkiek negėrė, tai jau tikslas pasiektas ir nieko daugiau jam daryti nereikia. blink.gif

Ramybė gera būsena, aišku ir ją išnaudoti galima skirtingai. Galima ramiai susitaikyti ir prisitaikyti prie vyro. Galima ramybę išnaudoti savęs perkratymui, permąstymui kokia aš esu, kokia noriu būti, kaip galiu tokia darytis, kaip aš gyvenu, kaip aš noriu gyventi, ką aš galiu padaryti šiandien, kad artėčiau prie tų savo norų....Ramybė, tai pirma stotelė, leidžianti emocijų neužspaustomis smegenimis, protu rinktis. Renkasi kiekvienas savo noru, kaip kam patogiau.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 17, 12:29)
kokia aš esu, kokia noriu būti, kaip galiu tokia darytis, kaip aš gyvenu, kaip aš noriu gyventi, ką aš galiu padaryti šiandien, kad artėčiau prie tų savo norų....

va kai pradedu galvoti tokiais klausimais kazkaip beproto liudna pasidaro. nes arba nematau ka galeciau daryti, kad buciau tokia, kokia noreciau buti, arba nematau prasmes kazka daryti, nes paprasciausiai as nezinau kokia noreciau buti. neapsisprendyla tokia kazkokia as.
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 02 16, 18:43)
ir as taip manau  drinks_cheers.gif bet neneigsiu, kad mano pacios pasikeitimai bus tokie,kokius parodys MB, matyt principai groja "as stengiausi, dabar tu pasistenk"  blush2.gif

Nesupratau blush2.gif Kaip suprasti "as stengiausi, dabar tu pasistenk", tarkim, tu jauti nerimą, arba esi įgijusi įprotį buti nepatenkinta, kabinėtis ir dėl to jautiesi negerai. Tai kaip čia dabar vyras turėtų pasistengti, kad tu jaustumeisi kitaip. g.gif Tai tavo nerimas, tai tavo įpročiai ir tik tu pati gali juos savyje keisti, taip, kaip tik vyras gali stengtis keisti save.

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 16, 20:34)
.. ot imkim ir parodykim sau pavyzdi - as keiciuosi, tai man naudinga, pačiai dėl savęs.

Perfrazavau savaip. ax.gif

QUOTE(astapati @ 2010 02 16, 22:34)
planu pas mane yra siai dienai labai svarbiu.24-oj turejau vaziuot i lietuva del invalidumo,taciau gavos taip ,kad bilietas plaukia,nes 26-sprendziasi klausimas del invalidumo cia,negaliu praleisti,nes tiek metu jau laukta,o dabar dar radau istaiga ,kuri padeti zada,suras verteja,patys dalyvaus posedyje,zodziu pasikeistu labai padetis gavus cia grupe ir pinigelius uz tai.todel ir gaunasi ta nesamone ,kodel abejoju ar teks vaziuot atostogu ,jisnesneka nieko,girtas dar vepezavo apie meiles kazkokias,kartais man,kartais jai,bet issiblaives manau nusprende kad geriau ji,jis tipo iseina kaip stovi,nieko nereikia jam is to ka uzgyvenom,bet man lieka problema susitvarkyti dokumentus ,kad neatsirastu po kokio simtmecio,reikalauti kazko,ta jo merga lenke,tai tikimybe kad kada grys i lietuva labai maza,nebent nesutaptu jiems ten kas,o toj landynej kur minejau jis ne nebuvo,pasiskambino,bet jo ten nepriima,issipasakojo jis visa padeti,bet ten durys jiems uzdarytos.tai as patariau kad ji gintu savo vyra velniop,tada gales eit pas ja,ir problemu nebus,nes tam name kur ji gyvena ,kiek zinau dar yra jos vaikas,vyra ir brolis

Ten, kur paryškinau, tavo planai, tavo pasirinkimas, tavo sprendimai. Šaunuolė. 4u.gif
Likusi tavo posto dalis- ne tavo bėdos ir ne tavo reikalas, nustok gilintis, atsilaisvins galvoje vietos, liks daugiau mintims, kaip spręsti savo problemas.

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 17, 10:31)
nu siaip ramu, gerai jauciuosi, kol nepradedu galvoti. .... ech, koks sudetingas tas zmogus kai pagalvoji.

Žinai, kai ne tik ramiai sėdi ir lauki, kada kas nors, kaip nors pasikeis, o imi vadžias į rankas ir pradedi pats dėl savęs daryti sprendimus, juos įgyvendinti, imi save keisti, taip, kaip nori, pasirodo, kad ne taip jau ir sudėtinga, viskas įmanoma ir nelieka laiko depresiniam laukimui, kada čia kas nors pasikeis savaime. Kiek įdedi pastangų, tiek ir keitiesi, kiek pasistengi, tiek ir judi į priekį, ta kryptimi, kurią pasirenki.
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 10:48)
Sveikutes merginos 4u.gif  na o pas mane gyvenimas, tesiasi, vyras mane vis labiau erzina, kiekvienas jo veiksmas, zodis, turbut buciau patenkinta jeigu jis iseitu pas kokia meiluze, dar jai ir padekociau. cia as rimtai, net nejuokauju, tiesiog igriso iki gyvo kaulo...  doh.gif

Lauki, tikiesi, kad iš dangaus nukris karvelis?
O ne paprasčiau ir greičiau būtų pačiai padaryti taip, kaip tau norisi?
Atsakyti
neduoda man skyrybu... einu kitu keliu..... tikiuosi kad bent jis pasiteisins... o gal pasiseks ir isvaziuos dar i uzsieni, bus lengviau.... jis pats nesupranta kas su manim vyksta, kad jo atzvilgiu pasikeiciau koordinaliai, bet ausinti burnos as jau nebenoriu, tiesiog darau kaip as pati noriu... o apie ta kita kelia gal parasysiu kada nors, tiesiog jis cia be manes gali ilisti ir paskaityti..
Atsakyti
proksi, gi sakei, akd tavo butas, tai pasakyk, kad mautu VON ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 02 17, 17:02)
proksi, gi sakei, akd tavo butas, tai pasakyk, kad mautu VON ir vsio.

galvoji nesakiau ???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 14:52)
neduoda man skyrybu...

Neretai girdžiu tokį pasakymą. Paaiškink, man taip ir neaišku iki galo. Kaip suprasti "neduoda", kas neduoda, kas turi tau duoti...?
Atsakyti

QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 16:05)
galvoji nesakiau ????  doh.gif

Daiktus sudek ir uz duru palik, jei pats neissinesa
Proksi, tu teisininke, ar tikrai PRIVALAI laikyti SAVO bute zmogu, kurio nenori kad salia butu? Na, juk jei jau yra kazkoks mistinis apribojimas skirtis nesuejus santuokai metams, nu bet gi nera prievoles gyventi kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 17, 17:16)
Neretai girdžiu tokį pasakymą. Paaiškink, man taip ir neaišku iki galo. Kaip suprasti "neduoda", kas neduoda, kas turi tau duoti...?

elementariai zmogus nesutinka, nei issikelti is buto, nei leisti man ramiai toliau gyventi, tik grasinama susidoroti... va tas dalykas ir vadinamas neduoda skyrybu- gerouju, kai du zmones suseda ir pakalba kad nori graziai issiskirti, tai vat sito pas mus ramiai nebuvo, is karto is jo puses didziulis konfliktas su visom pasekmem doh.gif netaip mano situacijoje lengva paimti ir sudet smutkes - dejau as jas DEJAUUU ir ka ??? ogi nieko..... kaip gulejo ant sofkes tada taip ir gulejo tik specialiai prie manes knistis tada pradejo, galvojat nesakiau, kad iseitu sakiau ... ogi ir vel nieko..... cia toks zmogus, kai jis pats neuzsimanys - jis neiseis, o jeigu kazkas jam priesingai daro, tada jau laikykis..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 17 vasario 2010 - 16:49