Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 18:55)

Visa bėda, manau, kad proksi nenori skandalo kelt. Gal jai ir gėda su policija pradėt tąsytis, bet tai ką daryti? Reikės kažkokių griežtesnių priemonių imtis, kitaip taip ir jos ant spando.

Tai gaunasi, kad taip gyventi tai mažesnė gėda, o vat skirtis, jei dar su skandaliuku, tai jau gėda neišpasakyta.
Ta pati kalba ir su alkoholikais, gerti jiems mažesnė gėda, o jau gydytis tai neduokdie, gėda visuotinė.

Kaip teisinimaisi viens prie vieno, taip viens prie vieno. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 17, 20:06)
Tai gaunasi, kad taip gyventi tai mažesnė gėda, o vat skirtis, jei dar su skandaliuku, tai jau gėda neišpasakyta.
Ta pati kalba ir su alkoholikais, gerti jiems mažesnė gėda, o jau gydytis tai neduokdie, gėda visuotinė.

Kaip teisinimaisi viens prie vieno, taip viens prie vieno.  doh.gif

ax.gif Mane tavo avataro kamuoliukai ir ramina, ir linksmina,,,,,vos ne akvariumas.....rimtai, nesijuokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 20:01)
Kas tai yr?  blink.gif
Kur kur atsėdėjai? Kalėjime? blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif nezinot?as dzuke,tai pas mus ta visa daikta ,taip vadina.Lupt ,rupuzai,su visu krumu,tai ne lakt nenores ne tik kad meiluziu.Ne,Ziemuze,ne kaleime sedejau.Su pijoku atgyvenau 18 metu(tai panasu )Tai ir sakau durnele buvau,avele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2010 02 17, 20:12)
lotuliukas.gif nezinot?as dzuke,tai pas mus ta visa daikta ,taip vadina.Lupt ,rupuzai,su visu krumu,tai ne lakt nenores ne tik kad meiluziu.Ne,Ziemuze,ne kaleime sedejau.Su pijoku atgyvenau 18 metu(tai panasu )Tai ir sakau  durnele buvau,avele  doh.gif

lotuliukas.gif Oi nu geras. Man tos jūsų tarmės, kaip ateivių šnekos. biggrin.gif
Tikrai, santuoka kartais gali virsti kalėjimu.
Atsakyti
Bėgu mergaitės, dukros gydyti, nė velnio tos ligos nesitraukia verysad.gif buvom pas gydytoją, bijau,kad ant plaučių nekristų, vėl temperatūra sukilo.....ate verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 02 17, 20:53)
Pupa ieskai ramuneliu vienoj vietoj,kur tamsu tamsu ir fu fu...ale tikrai teisininke esi ir tau tokie klausimai ir problemos kyla...Nesuprantu nei kaip nei kodel...Jau kas kas,bet jau tu tai turetum net uzsimerkus tokius dalykus susitvarkyt.Cia moteriskem problemu nekilo,tau - teisininkei kyla lotuliukas.gif  Nepyk bet jau juokas ima,nuosirdziai... ax.gif

na merginos jus mane stebinat 4u.gif prie ko cia neatvykimas i teisma, as turejau omeny teismo sprendima... tiesiog sakau is patirties su jo...
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 20:55)

Visa bėda, manau, kad proksi nenori skandalo kelt. Gal jai ir gėda su policija pradėt tąsytis, bet tai ką daryti? Reikės kažkokių griežtesnių priemonių imtis, kitaip taip ir jos ant spando.

na vat panasi situacija, aciu dievui kazkas turejo, nes bandau bandau aiskinti, nu niekaip man nesiseka...
taip nenoriu policijos, nenoriu kazko kviesti, mane visi kaimynai pazista ir daug daugiau, kaip man paskui gyventi ?? del to ir bandau patyliukais...
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 02 17, 21:06)

Kaip teisinimaisi viens prie vieno, taip viens prie vieno.  doh.gif

uztenka turejau ale mazu skandaliuku, kad paskui ir duris tvarkiausi del jo veiksmu ir masinas dauze, vat tai aciu !!!
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 21:21)
uztenka turejau ale mazu skandaliuku, kad paskui ir duris tvarkiausi del jo veiksmu ir masinas dauze, vat tai aciu !!!

Iš dalies tai suprantu, kad su tokiu agresyviu žmogum norisi gražiuoju susitart. Jei po kiekvieno apsilankymo reiks naujus langus bei duris dėtis, tai nekas. Ar jis kada nors tave mušė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 17 vasario 2010 - 20:26
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 20:21)
na merginos jus mane stebinat  4u.gif  prie ko cia neatvykimas i teisma, as turejau omeny teismo sprendima... tiesiog sakau is patirties su jo...
Papildyta:
na vat panasi situacija, aciu dievui kazkas turejo, nes bandau bandau aiskinti, nu niekaip man nesiseka...
taip nenoriu policijos, nenoriu kazko kviesti, mane visi kaimynai pazista ir daug daugiau, kaip man paskui gyventi ?? del to ir bandau patyliukais...
Papildyta:

Kažko nesuprantu. Tu sakai, kad nebenori su vyru gyventi? Jei taip, tai kodėl negali paduoti pareiškimo skyryboms? Kas su teismo sprendimu negerai?

Taip, tave kaimynai pažysta. Mato su kokiu vyru gyveni, gal girdi, gal nujaučia, gal tiesiog prideda du+du ir pasidaro išvadas koks gi gali būti tavo gyvenimas su tokiu vyru. Ir tau ne gėda prieš kaimynus, kad va taip gyveni? Ar tu naiviai įsivaizduoji, kad žmonės nesugeba mąstyti ir susidaryti nuomonės, jiems užtenka tavo šypsenos ir pasakymo "gyvenu gerai"? O tau neatrodo, kad būtent savo gyvenimu su tokiu vyru, pati ir tampi pajuokos objektu tiems patiems kaimynams?

Nesidangstyk pasiaiškinimais koks tavo vyras visagalis, nebent esi ištekėjusi už pačio Dievo, visiems kitiems ereliams yra priemonių sparnams apkarpyti. Pagarba moterims, kurios išdrysta už save pastovėti, o ne toms, kurios tuos erelius teisina, pateisina, skundžiasi ir paskui vėl teisina.
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 20:25)
Iš dalies tai suprantu, kad su tokiu agresyviu žmogum norisi gražiuoju susitart. Jei po kiekvieno apsilankymo reiks naujus langus bei duris dėtis, tai nekas. Ar jis kada nors tave mušė?

Išduok paslaptį, kaip gražiuoju susitarti su agresyviu žmogum. ax.gif
Aš tai suprantu, kad tokį galima išdurt, apmaut, taip susukt, kad pasimautų pats, išgązdinti, taip, kad prisikirptų...o kaip susitart ir dar gražiuoju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 17, 21:52)
Išduok paslaptį, kaip gražiuoju susitarti su agresyviu žmogum.  ax.gif
Aš tai suprantu, kad tokį galima išdurt, apmaut, taip susukt, kad pasimautų pats, išgązdinti, taip, kad prisikirptų...o kaip susitart ir dar gražiuoju.  g.gif

Ar tu susitikus su agresyviu žmogum iš karto kimbi jam į atlapus? Ar visgi bandai kažkaip išvengti konflikto? Galbūt proksi pati prigimtis yra ne tokia, kad griebtųsi peilio kiekvieną kartą kai tik kažkas nesigauna pagal ją? Reikia žiūrėt su kuo veliesi į nervų karą. Toks karas gali būti bjaurus, alinantis ir laaaabai ilgai tęstis. O turint galvoje mūsų teisėsaugą... irnesakyk.gif Vat tegu ir bando proksi gražiuoju išdurt savo diedą kad anas išsinešdintų. Tokie žmonės juk irgi turi silpnų vietų, kuriuos sumaniai paspaudus gali gauti reikiamą rezultatą. Man regis proksi diedas dabar principus įjungęs tai ir nejuda iš vietos. Nu tikrai ne iš meilės savo šeimai doh.gif skirtis nenori. Gal ji kažką jam pasiūlys ar pakiš ką nors, kad anas neatsilaikys ir pasipustys padus. Maža kas gali būti.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 21:11)
Ar tu susitikus su agresyviu žmogum iš karto kimbi jam į atlapus? Ar visgi bandai kažkaip išvengti konflikto? Galbūt proksi pati prigimtis yra ne tokia, kad griebtųsi peilio kiekvieną kartą kai tik kažkas nesigauna pagal ją? Reikia žiūrėt su kuo veliesi į nervų karą. Toks karas gali būti bjaurus, alinantis ir laaaabai ilgai tęstis. O turint galvoje mūsų teisėsaugą... irnesakyk.gif Vat tegu ir bando proksi gražiuoju išdurt savo diedą kad anas išsinešdintų. Tokie žmonės juk irgi turi silpnų vietų, kuriuos sumaniai paspaudus gali gauti reikiamą rezultatą. Man regis proksi diedas dabar principus įjungęs tai ir nejuda iš vietos. Nu tikrai ne iš meilės savo šeimai  doh.gif skirtis nenori. Gal ji kažką jam pasiūlys ar pakiš ką nors, kad anas neatsilaikys ir pasipustys padus. Maža kas gali būti.

Juokauji, niekam aš į atlapus nekimbu. Susidūrusi su agresija aš greit susivynioju principus ir maunu kita kryptim mikliai. Tik tai nereiškia, kad jau juos laikau visagaliais, tiesiog nematau reikalo rizikuoti, būti priplotai. Ko negaliu įveikti jėga, o, pasirodo, kad dažniausiai nieko negaliu, tai gi dar yra smegenai, užnugarį galima susiorganizuot.....ir taip pasiekti savo, tegul tada jau ir su skandalu.

Tai gi gerai, jei Proksi mąsto, kaip čia pasiekti to, ko nori. Man tik užkliuvo tas toks ne galimybių ieškojimas, o aiškinimas kaip neįmanoma išsiskirti. Apibudinimas, kad jau prieš jį ir teismai bejėgiai, jau toks galiūnas, kad daro tik ką pats nori ir dar viena svarbi priežastis- kaimynai. Tipo čia ne vyrui turi būti gėda, o jai. Nors, jei jau žmogus toks agresyvus skandalistas, na tai vis tiek, atėjus tam momentui, kai turės išeiti, net jei ir alia savo noru, tai gi skandalo, pasisklaidymų tikimybė išlieka. Tai koks skirtumas vėliau ar anksčiau. g.gif
Ai, nu čia tik mano tokie pamąstymai.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 22:25)

dabar jau taip ...
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 22:36)
dabar jau taip ...

Dabar tu jo bijai?
Atsakyti