QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 20:21)
na merginos jus mane stebinat

prie ko cia neatvykimas i teisma,
as turejau omeny teismo sprendima... tiesiog sakau is patirties su jo...
Papildyta:
na vat panasi situacija, aciu dievui kazkas turejo, nes bandau bandau aiskinti, nu niekaip man nesiseka...
taip nenoriu policijos, nenoriu kazko kviesti,
mane visi kaimynai pazista ir daug daugiau, kaip man paskui gyventi ?? del to ir bandau patyliukais...
Papildyta:
uztenka turejau ale mazu skandaliuku, kad paskui ir duris tvarkiausi del jo veiksmu ir masinas dauze, vat tai aciu !!!
Kažko nesuprantu. Tu sakai, kad nebenori su vyru gyventi? Jei taip, tai kodėl negali paduoti pareiškimo skyryboms? Kas su teismo sprendimu negerai?
Taip, tave kaimynai pažysta. Mato su kokiu vyru gyveni, gal girdi, gal nujaučia, gal tiesiog prideda du+du ir pasidaro išvadas koks gi gali būti tavo gyvenimas su tokiu vyru. Ir tau ne gėda prieš kaimynus, kad va taip gyveni? Ar tu naiviai įsivaizduoji, kad žmonės nesugeba mąstyti ir susidaryti nuomonės, jiems užtenka tavo šypsenos ir pasakymo "gyvenu gerai"? O tau neatrodo, kad būtent savo gyvenimu su tokiu vyru, pati ir tampi pajuokos objektu tiems patiems kaimynams?
Nesidangstyk pasiaiškinimais koks tavo vyras visagalis, nebent esi ištekėjusi už pačio Dievo, visiems kitiems ereliams yra priemonių sparnams apkarpyti. Pagarba moterims, kurios išdrysta už save pastovėti, o ne toms, kurios tuos erelius teisina, pateisina, skundžiasi ir paskui vėl teisina.
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 20:25)
Iš dalies tai suprantu, kad su tokiu agresyviu žmogum norisi gražiuoju susitart. Jei po kiekvieno apsilankymo reiks naujus langus bei duris dėtis, tai nekas. Ar jis kada nors tave mušė?
Išduok paslaptį, kaip gražiuoju susitarti su agresyviu žmogum.
Aš tai suprantu, kad tokį galima išdurt, apmaut, taip susukt, kad pasimautų pats, išgązdinti, taip, kad prisikirptų...o kaip susitart ir dar gražiuoju.
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)