Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 16:48)
elementariai zmogus nesutinka, nei issikelti is buto, nei leisti man ramiai toliau gyventi, tik grasinama susidoroti... va tas dalykas ir vadinamas neduoda skyrybu- gerouju, ...

Tai ar ne tokiems atvejams ir yra reikalinga trečia šalis- teismas, kuris išskiria, ne todėl, kad abu taip susitarė, o todėl, kad vienas to nori. g.gif
Atsakyti
Leber jau parasiau - mano vyrui net ant teismo nusispjaut, jeigu jis pats to nenori daryt... jau ne pirma karta bandau paaiskinti, kad va toks jis zmogus, kad daro tik ta ka PATS nori...
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 17:15)
Leber jau parasiau - mano vyrui net ant teismo nusispjaut, jeigu jis pats to nenori daryt... jau ne pirma karta bandau paaiskinti, kad va toks jis zmogus, kad daro tik ta ka PATS nori...

Ką reiškia "nusispjaut ant teismo"? Ko jis nenori daryti? Gavo šaukimą į teismo posėdį ir nenuvyksta? Kiek žinau, aišku, galiu klysti, bet jei kažkelis teismo šaukimus žmogus ignoruoja, tai teismas įvyksta jam ir neatvykus, ar tai priverstinai atvęsdina, bet tai tikrai nėra neišsprendžiama kliūtis skyryboms. Kai turėsi teismo nutartį, tai vyras privalės, kad ir besispjaudydamas, ją vykdyti, kad ir su policijos pagalba, bet privalės, niekas jo tada neklaus ko ten jis ir kodėl nori ar nenori.

Tu pati teisininkė, tai jau tikrai geriau išmanai šituos niuansus, gali juos išnaudoti, bet turi pati daryti, veikti, o ne laukti kol vyrui vienaip ar kitaip sušvies, tikėtis, kad jis padarys taip, kaip tau naudinga būtų.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 17, 18:25)
Ką reiškia "nusispjaut ant teismo"? Ko jis nenori daryti? Gavo šaukimą į teismo posėdį ir nenuvyksta? Kiek žinau, aišku, galiu klysti, bet jei kažkelis teismo šaukimus žmogus ignoruoja, tai teismas įvyksta jam ir neatvykus, ar tai priverstinai atvęsdina, bet tai tikrai nėra neišsprendžiama kliūtis skyryboms. Kai turėsi teismo nutartį, tai vyras privalės, kad ir besispjaudydamas, ją vykdyti, kad ir su policijos pagalba, bet privalės, niekas jo tada neklaus ko ten jis ir kodėl nori ar nenori.

Tu pati teisininkė, tai jau tikrai geriau išmanai šituos niuansus, gali juos išnaudoti, bet turi pati daryti, veikti, o ne laukti kol vyrui vienaip ar kitaip sušvies, tikėtis, kad jis padarys taip, kaip tau naudinga būtų.

drinks_cheers.gif neklysti, mano ex irgi ignoravo teismą doh.gif vieną kart neatvyko, po mėn vėl buvo teismas, ir vėl jo nėra, niu ir išskyrė be jo....Ir dar jam priteisė visas teismo išlaidas, nežiūrint į tai jog aš padaviau prašymą skyryboms, ir dar baudelę susimokėjo, niu ir viskas g.gif
Atsakyti
sveikos,mergynos smile.gif paskaitineju,bet tingiu rasyt..Bet man taip norisi proksi,deletes diedams masnas nutraukt ph34r.gif skirkites!!!!!!!tikrai surasit budu.As durnele,metus atsedejau,tai dar didesniu problemu turejau ir su dukra.Juk vaikus irgi toks suknistas gyvenimas veikia.Ziemuze!!! tu graziai mintis destai,rezk pamoksla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2010 02 17, 17:15)

Pupa ieskai ramuneliu vienoj vietoj,kur tamsu tamsu ir fu fu...ale tikrai teisininke esi ir tau tokie klausimai ir problemos kyla...Nesuprantu nei kaip nei kodel...Jau kas kas,bet jau tu tai turetum net uzsimerkus tokius dalykus susitvarkyt.Cia moteriskem problemu nekilo,tau - teisininkei kyla lotuliukas.gif Nepyk bet jau juokas ima,nuosirdziai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 17, 19:10)
drinks_cheers.gif neklysti, mano ex irgi ignoravo teismą  doh.gif vieną kart neatvyko, po mėn vėl buvo teismas, ir vėl jo nėra, niu ir išskyrė be jo....Ir dar jam priteisė visas teismo išlaidas, nežiūrint į tai jog aš padaviau prašymą skyryboms, ir dar baudelę susimokėjo, niu ir viskas g.gif

Mano buvusi bendradarbė irgi taip pat išsiskyrė. Susipyko su diedu ir nupirdolino skirtis mat. doh.gif Kurį laiką vyras net nežinojo kad jie jau nebe vyras ir žmona. biggrin.gif Kartu gyveno, tai toji, kai tik randa dėžutėj šaukimą tuoj jį ir paslepia. Ir taip tris kartus, kol teismas išskyrė be diedo dalyvavimo. Per eilinį konfliktą, toji ir drėbė, kad tu man nebe vyras, španas šiknon ir per duris. Tas jai į dantis ir niekur neina, irgi ant sofkės atsigulė kryžium ir nors tu jį šventink - nė krust. Teko policiją kviest, išsukiotom rankom kojom išvedė. lotuliukas.gif

Visa bėda, manau, kad proksi nenori skandalo kelt. Gal jai ir gėda su policija pradėt tąsytis, bet tai ką daryti? Reikės kažkokių griežtesnių priemonių imtis, kitaip taip ir jos ant spando.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 17 vasario 2010 - 18:56
QUOTE(carela @ 2010 02 17, 19:53)
Pupa ieskai ramuneliu vienoj vietoj,kur tamsu tamsu ir fu fu...ale tikrai teisininke esi ir tau tokie klausimai ir problemos kyla...Nesuprantu nei kaip nei kodel...Jau kas kas,bet jau tu tai turetum net uzsimerkus tokius dalykus susitvarkyt.Cia moteriskem problemu nekilo,tau - teisininkei kyla lotuliukas.gif  Nepyk bet jau juokas ima,nuosirdziai... ax.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 17, 11:36)
va kai pradedu galvoti tokiais klausimais kazkaip beproto liudna pasidaro. nes arba nematau ka galeciau daryti, kad buciau tokia, kokia noreciau buti, arba nematau prasmes kazka daryti, nes paprasciausiai as nezinau kokia noreciau buti. neapsisprendyla tokia kazkokia as.

Tokia kokia esi dabar,tai ka veiki dabar,kuo uzsiimi ir pan susikurei pati.Jei nori kazka keisti - keisti gali tik pati.Visa kita - pasaliniai dalykai,kuriuos savo noru gali pasalinti arba savo noru pasilikti.Jei tau kazkas maiso arba tai pasalini,arba apeini kiek imanoma savo naudai. mirksiukas.gif
Atsakyti
ko cia suda bijot tu skandalu?nenori graziuoju skirtis ,reik kariaut.As kai karausciausi is namu kaimynai langus buvo aplipe kaip muses ir ka?snekejo,kad as geriau,tai anas ir neistvere,na ir ka?ale gi dabar kaip inkstas taukuose vartaus,ir negadinu nervu koks pareis,ir ar isvis pareis
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2010 02 17, 19:49)
sveikos,mergynos smile.gif paskaitineju,bet tingiu rasyt..Bet man taip norisi proksi,deletes diedams masnas nutraukt ph34r.gif skirkites!!!!!!!tikrai surasit budu.As durnele,metus atsedejau,tai dar didesniu problemu turejau ir su dukra.Juk vaikus irgi toks suknistas gyvenimas veikia.Ziemuze!!! tu graziai mintis destai,rezk pamoksla mirksiukas.gif

Kas tai yr? blink.gif
Kur kur atsėdėjai? Kalėjime? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 17, 20:01)
Kas tai yr?  blink.gif
Kur kur atsėdėjai? Kalėjime? blink.gif  blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti